Monica Bârlădeanu i-a transmis un mesaj emoționant lui Theo Rose, după nuntă: "Un sentiment pe care îl înțeleg perfect..."

.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit civil și religios în urmă cu câteva săptămâni, în mare secret, însă au publicat fotografiile abia acum câteva zile. Monica Bârlădeanu, care a devenit și ea recent soția lui Valeriu Gheorghiță, i-a transmis lui Theo Rose un mesaj emoționant, pe Instagram, după ce a aflat că s-a căsătorit. Lista de felicitări este completată și de alte nume mari din showbiz, precum Lidia Buble, Dana Rogoz, George Mihăiță, Mihai Petre sau Lavinia Petre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit pe 5 octombrie, iar Theo Rose a dezvăluit zilele acestea că și ea a fost mireasă, dar a ales să facă o nuntă în secret, cu câteva săptămâni în urmă. Cântăreața a primit peste o mie de mesaje de felicitări la postarea de pe Instagram, unde a dezvăluit că s-a căsătorit cu Anghel Damian.

462101721_1003239174891581_9139274312693078839_n462101721_1003239174891581_9139274312693078839_n

Ce mesaj i-a transmis Monica Bârlădeanu lui Theo Rose, după nuntă

Motivul pentru care cei doi au ales să facă nunta în secret a fost faptul că Theo are o perioadă extrem de aglomerată cu evenimentele și oricum și-a dorit dintotdeauna discreție în ceea ce privește viața privată.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță, a declarat Theo Rose pentru CANCAN.RO.

Ulterior, Theo Rose a postat pe Instagram câteva fotografii din ziua cea mare, alături de mesajul: „Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”. O mulțime de mesaje a primit, însă cel al Monicăi Bîrlădeanu a ieșit în evidență, mai ales că și ea a fost mireasă în această toamnă: „Un sentiment pe care îl înțeleg perfect… Să fiți fericiți, dragilor!!„.

Și Lidia Buble a avut un mesaj pentru Theo Rose și Anghel Damian: „Căsnicie binecuvântată”. „Vă iubește Tătuțu!”, a scris și George Mihăiță. „Casa de piatra! Iubire și multa înțelegere!”, le-a urat Dana Rogoz, iar Mira a comentat: „Ce frumooooos! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare secundă împreună!”.

„Felicitări! Casă de piatră!”, „Cu iubire si bunatate tot inainte!”, „Casa de piatra!”, „Asa sa fie mereu, cu multa dragoste si sens! Casa de piatra!” – au urat și Mihai Petre, Elena Gheorghe, Lavinia Petrea, Alina Eremia. Și Jojo se bucură pentru tânăra familie: „Casa de piatra frumosilor!!!! Iubire, intelegere si sanatate cat cuprinde! Sunteti minunati!”.

Citește și: Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

Citește și: Maya Henry, fosta logodnică a lui Liam Payne, a aflat prin telefon de decesul cântărețului: „De când ne-am despărțit, el îmi îmi trimitea mesaje…’/ Ce s-a întâmplat între ei înainte cu câteva zile ca artistul să moară

Citește și: Dorian Popa își cumpără mașină de 600.000 de euro. Ce spune despre pasiunea lui pentru automobile și despre rolul din comedia Mentorii, unde joacă alături de Cătălin Bordea: ‘Teoretic, mă parodiez, sunt genul acela de băiat cu mușchi și prost…’/ EXCLUSIV

Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret în urmă cu trei săptămâni și au avut o nuntă total atipică. Amândoi sunt discreți cu viața lor intimă și personală, astfel că au decis ca totul să se desfășoare în familie, alături de prieteni și cei dragi sufletului lor, fără prea mulți invitați, și cu siguranță departe de ochii curioșilor.

Da, repede, în 3 ore eram gata (n.r dacă au făcut cununia civilă și religioasă în aceeași zi). Am mai făcut un grătar încă 2 ore. Și în 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn„, a spus Theo Rose.

Întrebată despre nași, artista a spus că sunt prieteni de familie și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. A spus clar că pentru ei sunt un exemplu, însă și că relația lor este foarte bună și frumoasă! „Sunt niște oameni pe care noi îi vedem exemplari pentru noi, niște prieteni de familie. Sunt minunați.’, a mai spus Theo Rose.

Theo Rose a dezvăluit, totuși, cum au ales verighetele. „Eu împreună cu prietena mea marketing managerul de la această companie. Am discutat de unde putem să ne luăm niște verighete. Noi ni le-am ales. Am ales ceva care să se potrivească cu noi. De exemplu, eu nu prea sunt așa, de zi cu zi, dacă plec de acasă, n-am timp să-mi pun bijuterii.

Și atunci m-am gândit la ceva care să meargă la absolut orice tip de outfit și pentru mine și pentru el. Adică să fie ceva discret și cu toate astea să aibă personalitate. N-am mai gravat. Cred că n-a mai fost timp. Și eu și Anghel purtăm verighetele, nu ne-am ascuns„, a mai spus Theo Rose pentru cancan.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton