Monica Bârlădeanu revine pe marile ecrane într-un nou film românesc: "Rolul s-a scris special pentru mine"

 Dumitrache Laura
.

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta este implicată în numeroase proiecte. Recent, actrița a declarat că se pregătește să joace într-un film românesc care va apărea pe marile ecrane anul viitor. Monica este nerăbdătoare de noul rol interesant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După o lungă perioadă în care s-a concentrat mai mult pe proiectele TV, Monica Bârlădeanu a anunțat că revine pe marile ecrane cu un nou film. De această dată, actrița va interpreta un rol interesant într-un scurtmetraj românesc. Vedeta este extrem de încântată de noul proiect care va fi lansat abia anul viitor.

monica barladeanu actritamonica barladeanu actrita

În vârstă de 43 de ani, Monica Bârlădeanu a fost întotdeauna pasionată de actorie și a muncit foarte mult pentru a ajunge o actriță cunoscută și îndrăgită. După numeroase proiecte televizate, frumoasa actriță revine pe marile ecrane interpretând un rol mult așteptat.

Citește și: Cine este Monica Bârlădeanu.Totul despre dramele copilăriei, viața amoroasă și carieră

Citește și:Ce semnificație are brățara de care Monica Bârlădeanu nu se desparte niciodată. Actrița a asistat la un miracol:”La Psalmul 35 a deschis ochii”

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, a fost operată de urgență, la genunchi. Cum se simte:”A fost un succes”

Citește și:Mona și Jitaru de la Puterea Dragostei s-au căsătorit.Primele imagini de la starea civilă

Monica Bârlădeanu revine pe marile ecrane interpretând un rol mult așteptat

Monica Bârlădeanu a făcut un anunț surprinzător pentru fani. Actrița a transmis că va reveni pe marile ecrane cu un rol într-un film românesc. Vedeta este extrem de fericită și susține că noul rol este unul extrem de interesant. Monica Bârlădeanu susține că va intepreta un personaj cu multă energie.

,,Mă pregătesc să filmez chiar acum, luna asta, un film de cinema, un lungmetraj, care o să iasă, probabil, la anul. E foarte fain, îmi place personajul de mor. E o nebună, dar îmi place de ea! Mi se pare simpatică foc, adorabilă. Nebune nu am jucat, era și timpul! Când zic nebună, mă refer că e o personalitate exuberantă mai degrabă, nu e neapărat clinic bolnavă„, a spus Monica Bârlădeanu pentru impact.ro.

Monica Bârlădeanu: „E un film românesc”

Monica Bârlădeanu a mai spus că rolul nu a fost obținut într-un mod obișnuit. Vedeta a mai spus că rolul este scris special pentru ea, iar regizorul a fost cel care a ales-o. Premiera scurtmetrajului va avea loc abia anul viitor.

Întotdeauna un personaj este un melanj din tine și alte personalități colorate, de care te-ai lovit de-a lungul timpului și slavă Domnului, cunosc suficienți de mulți oameni, încât am așa un fișier în cap cu lucruri interesante pe care le-am observat la alții și care merită puse unui personaj. E un film românesc', a mai spus actrita.

Monica Bârlădeanu este pasionată de film

În ultima perioadă, Monica Bârlădeanu a avut numeroase proiecte tv, fiind atrasă de camera de filmat. Cu toate acestea, prima ei iubire rămâne filmul, deși susține că nu ar refuza un rol într-o piesă de teatru. Fosta prezentatoare tv a povestit că, în adolescență, și-a dorit să urmeze sfatul părinților și să devină profesoara de religie.

Cu trecerea timpului însă, a simțit că aceasta nu era vocația ei, iar, în urmă divorțului părinților săi, a decis să facă Facultatea de Drept din Iași. Monica a devenit în 2002 prezentatoarea emisiunii La Strada, pe B1TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton