Monica Bârlădeanu s-a pozat cu bebelușul în brațe. Rolul de mamă o prinde de minune: ”Nimic mai frumos pe lume”

 Stamen Diana
.

Rolul de mamă o prinde de minune pe Monica Bârlădeanu. Vedeta iubește copii și își dorește și ea să aibă, mai ales că provine dintr-o familie numeroasă.

O imagine în care Monica Bârlădeanu apare cu un bebeluș în brațe a înduioșat prietenii virtuali ai vedetei. Actrița se afla în biserică și a fost fotografiată în timp ce îi dădea să bea apă unui copil.

Monica Bârlădeanu a primit numeroase aprecieri din partea fanilor și au fost impresionați de modul în care vedeta se comportă cu copiii.

'Nimic mai frumos pe lume. Să ridice mâna cine este de acord', a scris Monica Bârlădeanu pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: DIETA cu care Monica Bârlădeanu arată la 41 de ani ca la 20.Ce mânâncă actriţa când vrea să slăbească rapid

Monica Bârlădeanu îşi doreşte copii

Are 41 de ani şi îşi doreşte să devină mamă. Vedeta se gândeşte la asta mai ales că provine dintr-o familie destul de mare.

„Îmi doresc. Îți dai seama. Trei îmi doresc. Eu provin dintr-o familie așa, am doi frați. Deci familia e mare.', a declarat Monica Bârlădeanu la Interviurile VIVA!.

Vedeta, fostă prezentatoare a emisiunii „Ferma Vedetelor', a povestit că în adolescenţă a urmat sfatul părinţilor săi şi aşa avea de gând să devină profesoară de religie. A simţit că aceasta nu era vocaţia sa şi în urma divorţului părinţilor a decis să facă Facultatea de Drept din Iaşi.

FOTO: Instagram

Monica-BârlădeanuMonica-Bârlădeanu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton