Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță poartă deja verighete, deși s-a zvonit că vor face nunta la toamnă. Imaginile care i-au dat de gol

.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut încă de la început o relație foarte discretă și au evitat să se afișeze împreună în România, fiind surprinși mai ales în vacanțe în străinătate. Recent, s-a zvonit că se vor căsători la toamnă și chiar au apărut în presă detalii legate de nuntă, însă Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță poartă deja verighete de ceva timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În vara anului trecut, Monica Bârlădeanu a fost surprinsă alături de Valeriu Gheorghiță când se relaxa într-un jacuzzi, dintr-un resort din Bulgaria. Luna trecută, Dana Budeanu a anunțat căsătoria Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. „Monica Bârlădeanu – Valeriu Gheorghiță se căsătoresc pe 5 octombrie. Pup! Pa”, a scris ea pe Instagram. Dar se pare că s-au căsătorit deja.

1111

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-ar fi căsătorit deja

Luni, 22 iulie, Valeriu Gheorghiță, a publicat pe Facebook a publicat o fotografie în care apare alături de rectorul UMF Carol Davila, deoarece a obținut titlul de abilitare. În timp ce arăta acest lucru, pe degetul medicului se poate observa o verighetă.

Și Monica Bârlădeanu poartă verighetă și inel de logodnă pe inelarul mâinii stângi, iar asta se poate observa în fotografiile actriței postate pe rețelele de socializare începând cu luna iunie. Până atunci, aceasta purta diverse alte bijuterii, însă nu inel de logodnă și verighetă.

Pe de altă parte, se speculează că Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță vor face nunta în toamna acestui an, în octombrie și chiar au apărut în presă detalii despre ziua cea mare.

Cancan a scris că Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță au trimis deja și invitațiile pentru nunta lor. Evenimentul ar urma să aibă loc avea loc toamna aceasta, în data de 5 octombrie 2024, iar nași le vor fi doi prieteni apropiați, Mariana și Ionuț Tudorache.

Locația aleasă de miri ar fi una specială. Mai exact, nunta se va desfășura la Palatul Snagov, într-un cadru de vis. Invitații vor fi nevoiți să respecte și un dress code impus de Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță – Black Tie. Până acum, cei doi nu au făcut declarații despre nuntă, nici n-au infirmat zvonurile care circulă.

Citește și: Victor Slav s-a mutat din nou la iubita lui și a scăpat de chirie: „Așa a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu'

Citește și: Decizia reprezentanților Lidl după ce Sânziana Negru a aruncat la gunoi o pungă plină cu produsele magazinului: „Suntem întristați de ceea ce au făcut și, mai ales, nu înțelegem de ce. Aşteptarea noastră este ca…’

Citește și: Cornel Luchian de la Insula Iubirii a fost la un pas de moarte. „Când avea 25 de ani a avut un accident mortal. Zice că a fost și în Rai, și în Iad'

S-a speculat că Valeriu Gheorghiță ar fi căsătorit, la începutul relației cu Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ținut ascunsă relația lor, până în momentul în care au fost surprinși în timpul unei vacanțe în Bulgaria, când se relaxau in jacuzzi. Ulterior au apărut zvonuri că doctorul este însurat și actrița s-a văzut nevoită să infirme public.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!'.

Și PR-ul actriței, Aprilia Ivănescu, a ținut să precizeze că iubitul Monicăi nu este căsătorit, așa cum s-a speculat. „Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton