Monica Bîrlădeanu, primele declarații după ce s-a spus că e însărcinată cu Valeriu Gheorghiță: "Eu îmi doresc de la 2024 o..."

 Dumba Gabriela
.

Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații după ce s-a spus că este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță. Mai exact, Matilda Pascal Cojocărița a afirmat, la petrecerea de Revelion de la Pro TV, că Monica Bîrlădeanu „este gravidă” și toată lumea a crezut că artista este la curent cu noutățile din viața vedetei de 45 de ani. Monica Bîrlădeanu s-a văzut nevoită să facă unele clarificări legate de zvonul sarcinii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Monica Bîrlădeanu a fost surprinsă alături de Valeriu Gheorghiță când se relaxa într-un jacuzzi, dintr-un resort din Bulgaria. La vremea respectivă s-a zvonit că iubitul actriței ar fi căsătorit, însă ea a negat aceste informații imediat. Relația lor continuă, iar acum au apărut zvonuri că Monica Bîrlădeanu este însărcinată.

3433234332

Cum au apărut zvonurile că Monica Bîrlădeanu este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu a fost întrebată, la petrecerea de Revelion de la Pro TV, ce planuri are pentru viitor și ea a mărturisit că își dorește să aibă o masă plină, însă nu a oferit prea multe detalii, precizând că abia la sfârșitul lui 2024 va dezvălui la ce s-a referit de fapt.

„Eu îmi doresc de la 2024 o masă plină. Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit', a spus actrița, la Pro TV.

Cei prezenți în emisiuni au fost uimiți de confesiunea făcută de Monica Bîrlădeanu, în special Matilda Pascal Cojocărița, care a zis: „E gravidă, e gravidă', a fost reacția cântăreței de muzică populară.

Imediat au apărut zvonuri cum că Monica Bîrlădeanu e însărcinată, însă actrița a clarificat, într-o postare pe Instagram a negat, că nu e însărcinată.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an nou bun tuturor', a scris Monica Bîrlădeanu.

Citește și: 24 de întrebări cu Cristina Joia. Ce admiră cel mai mult la un bărbat și ce spune despre dragoste: „Este esențial să ai ceva de iubit și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Sânziana Buruiană împlinește opt ani de când își alăptează fetițele: „Le dau până vor dori ele să se oprească…'

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut Revelionul pe pârtie, în Italia

Între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță există o diferență de vârstă, el fiind mai tânăr decât ea. Iubitul vedetei are 41 de ani, în timp ce ea a împlinit 45 de ani în decembrie 2023. Asta nu i-a oprit să aibă o relație amoroasă și nici criticile și ironiile de pe rețelele de socializare.

S-a discutat despre situația materială a lui Valeriu Gheorghiță, care nu s-ar ridica la nivelul stilului de viață cu care este obișnuită actrița, având în vedere că mulți ani a fost partenera milionarului Bobby Păunescu.

De Revelion, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au aflat în Italia, într-o stațiune montană, iar actrița și-a ținut fanii la curent cu escapadele lor de acolo, însă fără a posta fotografii cu Valeriu Gheorghiță.

„1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților, unde a și nins astă noapte, așa că peisajele erau mult mai prezentabile de dimineață și uite-așa am și ce să vă arăt.

În orice caz, situația zăpezii pe Italia, cel puțin, se prezintă cam așa. Să avem cu toții un an nou binecuvântat cu tot ce ne e de folos fiecăruia dintre noi', le-a spus Monica Bîrlădeanu prietenilor virtuali de pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton