Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre mama ei, care a crescut singură trei copii și s-a luptat cu un soț violent: "Mama ducea pe umerii ei foarte multe. Un soț cu care nu se înțelegea..."

 Dumba Gabriela
.

Monica Bîrlădeanu a vorbit despre mama ei și perioada în care Minodora Tătăruşanu, educatoare de meserie, creștea singură trei copii. Părinții Monicăi Bîrlădeanu au divorțat când ea și frații ei erau mici din cauza violenței bărbatului, iar câțiva ani mai târziu s-a sinucis. Totul a rămas pe umerii mamei Monicăi Bîrlădeanu, care avea grijă la grădiniță de 30 de copii și de alții trei acasă, acesta fiind încă un motiv în plus pentru care actrița o admiră și iubește enorm pe mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Bîrlădeanu a avut o copilărie grea, cu o mamă care muncea enorm și un tată alcoolic și violent. Tatăl actriței s-a schimbat radical după nașterea celui mai mic dintre copii, care a avut probleme de sănătate în primele clipe de viață. Din această cauză, bărbatul a devenit violent cu mama Monicăi Bîrlădeanu, iar în cele din urmă s-a sinucis.

705ab244-2e92-40aa-96a7-6a928c3289d5705ab244-2e92-40aa-96a7-6a928c3289d5

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre mama ei, care a crescut singură trei copii și s-a luptat cu un soț violent

Mama Monicăi Bîrlădeanu a fost educatoare și avea prea multe responsabilități pe umeri, astfel încât actrița nu voia să o împovăreze și cu problemele sale. Nu i-a fost ușor să-și fie unic sprijin și să treacă singură peste momentele grele din familie, certurile părinților și violențele care au lăsat urme adânci în sufletul ei.

Mama mea venea de la 30 de copii de la grădiniță, înnebunită, săraca, la alți 3 acasă, care ardeau fasolea, dădeau laptele pe foc, au lăsat apa deschisă și s-a inundat sufrageria. De toate. Venea și la un soț cu care nu se înțelegea, nu avea o relație. Atunci era foarte complicat să vin și eu cu întrebările mele și cu trăirile mele emoționale.

Era foarte complicat pentru că mama ducea pe umerii ei foarte multe. Fratele mai mare a trecut așa cumva prin adolescență foarte izolat și apoi a și plecat la școala militară devreme. El nu a fost neapărat disponibil pentru dialog și nu aveam tipul ăsta de dialog. Cred că nici nu știam cum', spunea Monica Bîrlădeanu în cadrul podcastului „Fain și Simplu' al lui Mihai Morar.

Citește și: Ce intervenții estetice și-a făcut Nuți, bona fiului Anamariei Prodan și cum arată acum: „Dacă mă face bombă sexy, nu e bine'

Citește și: Vica Blochina și-a făcut patru intervenții estetice într-o săptămână: „Un mic retuș’. Cum arată acum și cât au costat procedurile

Monica Bîrlădeanu nu a fost niciodată apropiată de tatăl său

Tatăl Monicăi Bârlădeanu a căzut în patima alcoolului atunci când băiatul cel mic, al treilea copil, a avut probleme mari de sănătate și, din acel moment, nimic nu a mai fost la fel în familia lor.

„Zgomotele înfundate, ştii cum e când loveşti un corp şi corpul ăla se loveşte de altceva, dar e un perete şi e o bufnitură. Loviturile în corp sună într-un anume fel. (n.r. simţeam) Teroare. Mai mare teroare era când după un episod din asta nu mai zicea niciunul nimic şi atunci îmi era frică să deschid uşa', povestea Monica Bârlădeanu, într-e emisiune difuzată de Pro TV.

La puțin timp după, părinții ei au divorțat, iar câțiva ani mai târziu tatăl artistei s-a sinucis. „El stătea la 38-40 de km de Iaşi şi odată am fost şi pe jos până la el cu fratele meu sau cu bicicleta sau cu autostopul', a povestit Monica Bârlădeanu.

Ultima dată l-a văzut în clasa a 12-a. „A fost ultima lui vizită la noi acasă. El a murit după o lună (…).', își amintește artista de momentul în care părintele ei a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Monica Bîrlădeanu a fost traumatizată de certurile din familia ei

Situația grea din copilărie, scandalurile părinților și mai apoi divorțul lor și sinuciderea tatălui i-au provocat vedetei o cumplită depresie pe care, cu greu, a depășit-o.

„Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese… Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea. Eu nu înţeleg de ce sunt ascunde lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia.

Pentru că nu am ajuns la felul în care am ajuns să mă uit la lucrurile care mi s-au întâmplat, pentru că sunt câteva variante de cele mai multe ori și te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că cu acest bagaj, nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă…

Și mie mi se pare că nu e deloc aşa că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex extraordinar, pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează. Ei au un tată, tu n-ai asta. Pe mine toate aceste complexe m-au făcut şi m-au alimentat să învăţ să ajung să stau pe scaun cu cei de la București sau cu cei din clasă', a mai spus prezentatoarea de la Pro TV despre perioada grea pe care a traversat-o şi s-a luptat cu depresia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton