Monica Dascălu s-a recăsătorit, la câteva luni de la divorțul de fostul soț. Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a doua oară, la 46 de ani

 Dumitrache Laura
.

Monica Dascălu s-a recăsătorit, la câteva luni de la divorțul de fostul soț. Monica Dascălu, prezentatoarea de știri de la Pro TV a divorțat de avocatul Mihai Băjenauri, după zece ani de relație. Aceasta s-a recăsătorit și este însărcinată la vârsta de 46 de ani, pentru a doua oară. Vedeta Tv a născut un băiat sănătos, iar acum va deveni mamă din nou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Dascălu s-a recăsătorit, la câteva luni de la divorțul de fostul soț. Monica Dascălu a divorțat în mare secret de soțul ei, după zece de ani căsnciei. La câteva luni de la divorț, prezentaroare de știri s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr și este însărcinată în șase luni. Monica Dascălu va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

moniica dasclau si actualul sotmoniica dasclau si actualul sot

Monica Dascălu și Marius Băjenaru s-au despărțit în urmă cu doi ani, în mare secret, iar abia acum s-a aflat. Potrivit cancan, la scurt timp după divorț, Monica Dascălu s-a recăsătorit, iar în curând va deveni mamă pentru a doua oară.

Citește și: Monica Dascălu s-a iubit cu Adrian Mutu în secret. Fotbalistul plătea 15.000 de dolari telefonul doar ca s-o audă

Citește și: Maria Ciobanu și-a pierdut fratele geamăn la vârsta de 5 ani: „Ne-a tratat cum se trata pe vremea aia, cu ceaiuri, leacuri băbești”. De ce boală au suferit toți cei 7 frați

Citește și:Adevărul despre presupusul divorț dintre Prințul Harry și Meghan Markle. De la ce a pornit totul și ce sumă ar fi cerut Ducesa de Sussex ca să-i redea libertatea

Citește și:Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor: „Formează un cuplu aparte. Mă tem…'. Cum s-a schimbat relația lor de când sunt părinți

Monica Dascălu s-a recăsătorit, la câteva luni de la divorțul de fostul soț

Monica Dascălu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară. Vedeta de la PRO TV este foarte discretă cu viața sa personală și preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor. Recent, Cancan a dezvăluit că Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru în urmă cu doi ani, dar abia acum s- aflat. De asemenea, prezentatoarea de știri s-a recăsătorit la câteva luni de la despărțire. Monica Dascălu este însărcinată în șase luni și va deveni mamă pentru a doua oară.

Știrista a devenit mamă pentru prima oară la 44 de ani, după ce s-a despărțit de fostul soț. La scurt timp după ce s-a căsătorit cu actualul soț, Monica Dascăl, a adus pe lume un băiețel, iar acum este însărcinată cu fetiță. Vedeta lipsește de două luni de la pupitrul știrilor Pro TV.

Monica Dascălu și-a dorit foarte mult să devină mamă

Monica Dascălu și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar cu avocatul Mihai Băjenaru nu a avut copii. După multi ani în care a încercat să aducă pe lume un copil, prezentatoarea de știri a devenit mamă. Vedeta a rămas însărcinată la 44 de ani, după ce s-a recăsătorit pentru a doua oară.

De asemenea, acum, la 46 de ani, Monica Dascălu este însărcinată pentru a doua oară. Potrivit sursei citate mai sus, în toamnă vedeta tv va aduce pe lume o fetiță. Monica Dascălu a intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul alături de familia ei.

Monica Dascălu a divorțat de avocatul Mihai Băjenaru

Monica Dascălu s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru în anul 2010, dar în urmă cu doi ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Prezentatoarea de știri s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr, iar la 44 de ani a devenit mamă pentru prima oară.

În anul 2005 s-a zvonit că prezentatoarea de știri ar fi format un cuplu cu fotbalistul Adrian Mutu. Mai mult, se pare că Briliantul ar fi plătit 15.000 de dolari pentru o cursă charter cu care a venit de la Roma, ca să o întălnească pe frumoasa vedeta tv. Cinci ani mai târziu, Monica Dascălu s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton