Monica Davidescu nu a fost susținută de tatăl ei în actorie: „S-a supărat că am învățat. În copilărie nu credeam că ar exista o portiță să plec din satul meu”

 Tudorache Simona
.

Monica Davidescu nu a avut parte de susținea tatălui în drumul către actorie. Vedeta a îndrăznit, însă, să viseze și destinul a fost de partea ei. Monica Davidescu a rămas fără mamă când era încă o copilă, iar tatăl și-ar fi dorit ca ea să se îndrepte către o școală de meserii. Monica Davidescu iubea, însă, să învețe, iar viața a răsplătit-o așa cum nici nu spera.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Monica Davidescu și-a început cariera ca manechin într-un magazin de haine, asta după ce a profesat, un singur an, ca învățătoare în satul natal. Înainte de a deveni actriță, aceasta a făcut parte și dintr-o trupă de dans. Astăzi, Monica Davidescu joacă pe scenele mari și e căsătorită cu Aurelian Temișan, cu care o fiică, pe Dora Maria, care are 13 ani.

monica davidescu 4monica davidescu 4

Monica Davidescu nu a fost susținută de tatăl ei în actorie

Monica Davidescu nu crede că o să reușească să plece din satul natal, cu atât mai puțin să aibă o carieră. Tatăl ei și-ar fi dorit altceva pentru ea, așa că nu a încurajat-o în niciun fel, ba din contră.

În copilărie nu credeam că ar exista o portiță să plec din satul meu și să ajung fac film sau teatru. Visam cu ochii deschiși. Regimul nu permitea, trebuia să faci o școală generală, să iei treapta a doua la liceu, să faci liceul. Și tata, înainte de anul 1989, atunci când eu am intrat în treapta a doua, chiar a spus: Bine ar fi să pici în treapta a doua” , spune Monica Davidescu pentru Spynews.

Citește și: Cum arată astăzi Cristina Mîndru, bona Irinei Columbeanu: „Am suferit mult când a trebuit să plec…”. Când a revăzut-o ultima dată pe fiica lui Irinel Columbeanu

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu părinții lui Cristi Borcea: „Nu se implică în relația noastră. E meritul socrului că soțul meu…' / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar…” Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ogăraru, soția antrenorului George Ogăraru, va avea propria emisiune. Cu ce post a semnat

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri tulburătoare despre ultimii ani din căsnicia cu Marius Elisei: „Îmi făcea viața nefericită, eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Foarte multe probleme…”

Tatăl Monicăi Davidescu voia altceva pentru ea

Tată vedetei spera ca ea să se îndrepte către o școală de meserii și se supăra când o vedea învățând. A avut însă parte de susținerea bunicii, iar asta a contat mai mult ca orice altceva.

Cei care picau sub linie, cu note sub 5, intrau la școlile de meserii. Tata, săracul, care ne creștea singur, s-a gândi că ar fi bine să învățăm o meserie pentru a ne putea întreține toată viața. Da, tata chiar s-a supărat că am învățat, mie îmi plăcea să învăț. Am scris la examen, după care am șters cam jumătate din subiecte și tot am luat nota 7 si ceva. Și eu am fost foarte supărată și mă gândeam că îl supăr pe tata și ce se va întâmpla. Numai că tata nu s-a supărat, bunica m-a susținut, am mers la liceu am luat Bacalaureatul și apoi mai departe”, mai spune ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton