Monica Gabor a împlinit 35 de ani. Ce relație există între ea și sora ei, Ramona Gabor: "Îmi este dor de tine"

 Radulescu Ruxandra
.

Monica Gabor a împlinit 35 de ani, iar surpriza a fost pe măsura așteptărilor. Monica Gabor s-a stabilit în Statele Unite, alături de soțul ei, Mr. Pink și fiica, Irinuca. Fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu a împlinit 35 de ani și se declară o femeie împlinită, ce are o familie frumoasă, dar și o carieră de model cu care se poate mândri. Prima persoană care i-a transmis un mesaj emoționant Monicăi Gabor, cu ocazia celebrării zilei de naștere a fost chiar sora ei Ramona Gabor, stabilită în Dubai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a împlinit 35 de ani, iar surpriza a fost pe măsura așteptărilor. Monica Gabor este una dintre cele mai controversate femei din showbiz, dar a reușit, în timp, să-și construiască o familie frumoasă, iar în prezent locuiește în SUA. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a împlinit recent 35 de ani, iar frumoasa vedetă a fost felicitată de cei dragi. Monica Gabor mai are două surori, Ramona și Alina. Cea mai apropiată relație o are cu sora sa cea mică, Ramona, despre care a spus adesea că este cea mai bună prietenă. Cu ocazia zilei de naștere, actuala soție a lui Mr. Pink a primit un mesaj extrem de emoționant de la Ramona, care se află tocmai în Dubai.

screenshot_20230109_015049screenshot_20230109_015049

Monica Gabor a împlinit 35 de ani, iar surpriza a fost pe măsura așteptărilor

La 35 de ani, Monica Gabor este o femeie realizată atât în plan personal, cât și profesional. După divorțul de afaceristul Irinei Columbeanu, frumoasa șatenă s-a orientat către un bărbat cu un statut de invidiat, Mr. Pink. Afaceristul de origine asiatică s-a îndrăgostit iremediabil de româncă, așa că s-au căsătorit și au decis să locuiască în SUA, alături de fiica Monicăi din mariajul cu Irinel Columbeanu.

Citește și: Mesajele emoționante scrise de Irinel Columbeanu pentru Monica Gabor și Irinuca, pe cărțile oferite cadou: „Pentru totdeauna în inima mea'

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Monica Gabor a celebrat recent împlinirea vârstei de 35 de ani, iar persoana care i-a făcut cea mai impresionantă urare a fost chiar sora ei, Ramona Gabor. Cele două surori se înțeleg de minune, deși le desparte o distanță enormă. Sora cea mică a Monicăi a ales să locuiască în Dubai, de aceea i-a transmis Monicăi un mesaj emoționant care să le aline dorul una de cealaltă.

„Dragostea mea, sufletul meu, inima mea. Aduci atâta bucurie în familia noastră și sunt veșnic recunoscătoare că te am nu doar ca soră, ci ca și cea mai bună prietenă. Te iubesc foarte, foarte mult. Îmi este dor de tine cum nu-ți imaginezi. La mulți ani fericiți!', scris Ramona pe contul de Instagram.

Moartea părinților a afectat-o foarte mult pe Monica Gabor

Monica Gabor are două surori, Alina și Ramona, ele fiind unite de o mare tragedie, moartea ambilor părinți. Monica și surorile ei s-au reunit anul trecut, în România pentru a face parastasele părinților, potrivit orânduielii bisericești. Mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, a murit în 2013, urma unui accident absurd. Totul s-a întâmplat în zona localităţii Polovragi, pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, unde o bucată de stâncă a lovit-o pe femeie în zona capului. Tatăl vedetei, Emil Gabor, și-a găsit sfârșitul în urma unui infarct.

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu: „Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită”

Citește și: De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav: „Decizia i-a aparținut. Am fost…”

Vine mereu cineva la mormânt să pună flori și să aprindă lumânări, în plus, au grijă și oamenii din cimitir. Ramona și Monica vin la locul de veci de fiecare dată când ajung în țară. Și stau la locul de veci… destul de mult, atunci când vin. Nu mereu au fost împreună, au fost și separat. De fiecare dată au plecat cu lacrimi în ochi. S-au făcut și pomeni mereu, așa cum spune tradiția.

Dacă acum sunt în țară cu siguranță vor veni în mormântul lor și vor da și de pomană. Poate fac pomană pentru amândoi odată, că în iunie a murit tatăl și în august mama', susțin oamenii din cimitirul din Bacău unde se află mormântul părinților Monicăi Gabor, potrivit Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton