Monica Gabor a transmis presei o scrisoare prin care a explicat divorțul de Irinel Columbeanu: "Poate până la urmă reușește să mă omoare..." / În trecut, vedeta a fost acuzată că și-a abandonat fiica

 Dumitrache Laura
.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți vreme de cinci ani și au împreună o fiică, pe Irina. Divorțul lor a fost extrem de mediatizat, iar la acea vreme, Monica a fost acuzată că și-a abandonat fiica, motiv pentru care a lansat o scrisoare dedicată presei. Vedeta a explicat motivul pentru care a decis să divorțeze de Irinel Columbeanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, în anul 2006. Cei doi au împreună o fiică, pe Irina, dar în anul 2011 au decis să divorțeze. Monica Gabor este singura femeie cu care omul de afaceri s-a căsătorit.

monica gabor nunta irinelmonica gabor nunta irinel

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să se mute în America, acolo unde locuiește și în prezent. La acea vreme, vedeta a fost acuzată că și-a abandonat fiica, motiv pentru care a trimis o scrisoare câtre presă în care își exprimă pozitia față de situația în care s-a ajuns la divorțul ei de Irinel Columbeanu.

Citește și: 'Nu m-a sunat nici el, nici ea. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei…'. Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink

Citește și:Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. Monica Gabor, reacție neașteptată privind decizia lui: „S-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o'

Citește și:Motivul pentru care Roxana Blagu nu și-a mai văzut fiica de peste 10 ani: „Nu știe ce este iubirea unei mame. Așa a fost influențată…”

Citește și:Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele'

Monica Gabor a transmis presei o scrisoare prin care explică divorțul de Irinel Columbeanu

Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu vreme de cinci ani, iar împreună au o fiică, pe Irina. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011, iar la scurt timp după acest eveniment, fostul model a plecat în America, iar fiica ei a rămas cu Irinel. Atunci, Monica a fost acuzată că și-a abandonat copilul, motiv pentru care a trimis o scrisoare deschisă presei. Vedeta explica în scrisoare că l-a iubit pe Irinel Columbeanu, dar lucrurile s-au schimbat între ei și au decis să divorțeze.

Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu vreme de cinci ani, iar împreună au o fiică, pe Irina. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011, iar la scurt timp după acest eveniment, fostul model a plecat în America, iar fiica ei a rămas cu Irinel. Atunci, Monica a fost acuzată că și-a abandonat copilul, motiv pentru care a trimis o scrisoare deschisă presei. Vedeta explica în scrisoare că l-a iubit pe Irinel Columbeanu, dar lucrurile s-au schimbat între ei și au decis să divorțeze.

Sunt Monica, deși mi-am dorit și îmi doresc ca acest divorț să fi fost și să fie foarte discret, și de aceea încă de la începutul acestui proces nu am făcut nicio declarație, acum cred că trebuie să înțelegeți adevărata poveste din spatele poveștii. Irinel Columbeanu este omul de care m-am îndrăgostit, cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânără, și al cărui copil l-am născut din toată dragostea. Astăzi, totul s-a schimbat, pentru că acesta m-a dezamăgit. M-a rănit iremediabil şi continuă să o facă şi în prezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate, până la urmă, reuşeşte să mă omoare.”a spus Monica Gabor in scrisoare.

Monica Gabor: „Am nevoie de bani ca să pot să am grijă de fetița mea”

De asemenea, Monica Gabor a continuat și a spus că a fost nevoită să plece în America pentru a face rost de bani, pentru fiica ei. Mai mult, vedeta a declarat în scrisoare că nu și-a abandonat fiica. Monica Gabor susținea că nu îi place să vorbească despre problemele din familia ei.

„Irina mi-a fost încredinţată mie şi bineînteles că trebuie să am grijă de ea. Din acest motiv voi face în continuare tot ce este nevoie pentru a-i oferi o viaţă cât mai liniştită lipsită de griji de orice fel. Eu trebuie să continui să lucrez. Am nevoie de bani pentru ca să pot să am grijă de fetiţa mea şi de mine. Nu am altă posibilitate în acest moment. A trebuit să accept acest job departe de ţară pentru că vreau să strâng banii necesari ca fetiţa mea să aibă o casă într-o zonă sigură, să aibă o viaţă normală. Pentru toate aceste lucruri am nevoie de bani.

Deci trebuie să muncesc. Grădiniţa, apartamentul, hăinuţele jucăriile, totul costă bani. Toate acesta şi multe altele sunt datoria mea să i le ofer şi o voi face întotdeauna. Indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le fac. Oare o mamă ar trebui sa fie judecată pentru că munceşte pentru a-i putea oferi copilului ei cele necesare? Fetiţa mea merită tot ce-i mai bun pe lume. Vreau sa-i ofer o educatie şi o viaţă pe care orice mamă şi-ar dori să o aibă copilul ei.”, mai scria Monica Gabor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton