Monica Gabor, mesaj emoționant pentru fiica ei. Irina Columbeanu a împlinit 12 ani: ”Eu ţi-am dat viaţă...”

 Stamen Diana
.

Irina Columbeanu a împlinit 12 ani, iar aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere alături de mama ei, după mult timp. Monica Gabor i-a transmis un mesaj absolut emoționante fiicei sale, iar acesta este primul an în care Irinel Columbeanu nu e alături de fiica lui.

Anul acesta este unul cu totul special, pentru că este primul an după mult timp în care Irina Columbeanu și Monica Gabor sunt împreună de ziua de naștere a adolescentei. Irinuca a împlinit 12 ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj pe care și-l va aminti mereu. Cele două au o relație foarte bună și se înțeleg de minune.

'Draga mea fiică iubită, astăzi nu este o zi oarecare. Este ziua în care mi-ai schimbat viața pentru totdeauna! Azi sărbătorim ziua în care te-ai născut, acum 12 ani, intr-o miercuri, la ora 19:53. 😇😇😇Aveai doar 53 de centimetri, acum ai înălțimea de 1,55 cm. Eu ţi-am dat viaţă, dar tu mi-ai dăruit mult mai mult. ❤️❤️❤️Deşi ai crescut, mereu vei fi copilul meu drag. La mulţi ani şi te iubesc mult draga mea PantIRINA!', a scris Monica Gabor pe una dintre rețelele de socializare.

Irina Columbeanu se află cum în Statele Unite ale Americii, unde locuiește împreună cu mama ei și cu iubitul chinez al Monicăi Gabor. Fetița lui Irinel Columbeanu îi spune acum lui Mr. Pink 'tati', iar pe tatăl ei pare că nu-l deranjează. Până acum, Irinel Columbeanu nu a postat niciun mesaj pe rețelele de socializare pentru fiica lui, însă cu siguranță urările i le-a făcut în privat.

Irina Columbeanu a mulțumit pentru urări

'Sunt recunoscătoare pentru toate urările. Nu pot să cred că este ziua mea deja. Timpul zboară! Vă mulțumesc pentru încă un an minunat. Anul acesta Vă mulțumesc pentru toate urările minunate de ziua mea. Am avut un an minunat. Vă mulțumesc pentru tot!❤️', este mesajul pe care l-a transmis Irina Columbeanu prietenilor ei.

Citește și: Fotografia care acum câțiva ani era imposibilă! Irina Columbeanu, alături de mama ei, Monica Gabor, și de Mr Pink

Citește și: Monica Gabor a dat de înțeles că este însărcinată. Anunțul cu care a indus pe toată lumea în eroare: 'Este băiat'

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton