Cum a ajuns Monica Gabor în presa internațională. Ce scria Daily Mail după ce a spus că adoptă un copil, dar s-a răzgândit: "A jurat să-i ofere o viață fără griji, dar după ce a petrecut o noapte la conac..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a ajuns Monica Gabor în presa internațională. Ce scria Daily Mail după ce a spus că adoptă un copil, dar s-a răzgândit. Monica Gabor a ajuns mediatizată nu numai în presa mondenă autohtonă, ci și în presa din afară. În urmă cu câțiva ani, publicația britanică Daily Mail a scris despre momentul când Monica Gabor a dorit să adopte un copil, dar s-a răzgândit a doua zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Gabor, în vârstă de 36 de ani, a ajuns faimoasă în urma mariajului cu fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu. Până și presa internațională i-a dedicat un articol Monicăi Gabor, în urmă cu 10 ani. Jurnaliștii străini de la publicația The Daily Mail au scris că Gabor ar fi prietenă cu celebra moștenitoare Paris Hilton. Subiectul articolului era faptul că Monica Gabor a vrut să înfieze un băiețel, în vârstă de trei ani, însă l-a adus la orfelinat, după o singură noapte.

monica-gabor-si-irinel-columbeanu-scaled-e1699527970163-1200×676-1monica-gabor-si-irinel-columbeanu-scaled-e1699527970163-1200×676-1

Ce s-a scris despre Monica Gabor în presa internațională, în urmă cu câțiva ani

În urmă cu 10 ani, Monica Gabor a ajuns și în presa mondenă din Marea Britanie. Se pare că faimosul tabloid „Daily Mail” o cunoșteau pe vedetă după numele soțului ei „Columbeanu”, deși aceasta era divorțată de trei ani de Irinel. În articol se menționează că Gabor, „prietenă cu Paris Hilton”, a adoptat un băiețel de trei ani, pe care l-a adus înapoi la cămin, a doua zi, din cauză că micuțul nu se putea adapta.

Citește și: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, după ce Anghel Damian i-a spus că nu mai e cu Lia Bugnar: „Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug…”

Citește și: Cât de greu i-a fost Catincăi Roman ca mamă singură: „Gestionam cu greu emoțiile. Fiica mea mi-a întors spatele, la un moment dat'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Andrei Ciobanu, atac către Jador și Zanni. Ce acuzații le aduce

Citește și: Călin Donca îi cere lui Dorian Popa daune materiale, după acuzațiile de defăimare: „Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul’. Ce sume vrea să recupereze milionarul

„Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic. Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce.

Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta. ” notează articolul din Daily Mail despre Monica Gabor.

Irinel Columbeanu susține că Monica Gabor i-a impus să o facă vedetă, în România

Irinel Columbeanu susține că nu și-a dorit expunerea de care a avut parte și care nu i-a priit deloc, însă a acceptat să fie vedetă de dragul Monicăi Gabor.

Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine… şi nici persoanale de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atentia era acordata si lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici„, a declarat Irinel Columbeanu la România TV.

De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, Irinel Columbeanu a lămurit scandalul cu blondele din jacuzzi și divorțul de Monica Gabor. Fostul milionar a negat că i-ar fi fost infidel mamei fiicei sale, ba chiar consideră că a fost atras într-o „capcană’ și că presa a dirijat întreaga poveste în defavoarea lui.

Irinel Columbeanu: Din cauza acestei atenții a presei (n.r- s-a despărțit de Monica). Am târât-o în gura multor oameni, cred eu, care și-au exprimat într-un mod mai mult sau mai puțin tacit punctul de vedere. Ea nu a vrut să mă asculte să nu se îmbăieze cu aceste comentarii.

Cristina Șișcanu: Presa ca presă, dar dumneavoastră v-ați dus cu acele fete în jacuzzi, nu v-a pus presa să stați cu ele. Înțeleg că acela a fost momentul care a dus la ruptură.

Irinel Columbeanu: Acela a fost momentul care a dus la ruptură, într-adevăr, dar și eu am fost atunci păcălit. Bineînțeles că aș fi vrut să nu se afle, dar nu prea avea cum, fiindcă era o capcană toată povestea aceasta.

Cristina Șișcanu: Nu se afla, dar de înșelat tot ați înșelat-o. Nu ați înșelat-o?

Irinel Columbeanu: Nu!

Cristina Șișcanu: Doar ați făcut baie în jacuzzi?

Irinel Columbeanu: Da! S-a rezumat la atât.

Cristina Șișcanu: Și v-a crezut Monica?

Irinel Columbeanu: Nu!

FOTO: Facebook Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton