Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. Cum se numește acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Irinel Columbeanu

 Oana Pantazi
.

Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink. De când a plecat peste Ocean și a ieșit din lumina reflectoarelor, Monica Gabor este o prezență extrem de discretă, chiar dacă partenerul ei de viață, supranumit Mr. Pink, este un afacerist cunoscut. Iată cum se numește după căsătorie fosta doamnă Columbeanu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Când se afla în România, Monica Gabor a ținut ani de zile prima pagină a presei mondene, însă după ce a plecat definitiv în America a intrat într-un con de umbră, devenind extrem de discretă în privința vieții personale. După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica a renunțat la numele fostului ei soț, conform lui Irinel Columbeanu, iar acum poartă numele actualului soț, Mr. Pink.

0c85e7f706cceb3f40ca71b266b3641c-10c85e7f706cceb3f40ca71b266b3641c-1

Monica Gabor și-a schimbat numele în SUA, după căsătoria cu Mr. Pink

După despărțirea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat în SUA, unde, la scurt timp, l-a cunoscut pe Mr. Pink, un milionar chinez, cu care, ulterior, s-a și căsătorit. Dat fiind că relația dintre ei a fost mereu una extrem de discretă, s-a aflat foarte târziu că cei doi au devenit o familie și în acte. Între timp, Monica și-a schimbat numele din buletin, preluându-l pe cel al actualului soț, fapt confirmat și de către Irinel Columbeanu.

Citește și: Monica Gabor a transmis presei o scrisoare prin care a explicat divorțul de Irinel Columbeanu: „Poate până la urmă reușește să mă omoare…' / În trecut, vedeta a fost acuzată că și-a abandonat fiica

Citește și: Cine este Monica Gabor și cum a devenit celebră. S-a mutat în America după divorțul de Irinel Columbeanu și este căsătorită cu un afacerist chinez

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu.

Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum', a mărturisit Irinel Columbeanu despre fosta soție, Monica Gabor, scrie cancan.ro.

Cum a descoperit Irinel Columbeanu că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink

Chiar dacă nu s-au despărțit sub cele mai bune auspicii, acum Irinel Columbeanu și Monica sunt în relații bune. Cei doi nu s-au mai întâlnit de trei ani, iar omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica, plecată la mama ei, în America, de 6 ani. Irinel Columbeanu nu s-a arătat deranjat de faptul că fosta lui soție și-a refăcut viața alături de Mr. Pink și nici de faptul că fiica lui locuiește acum alături de mama ei și de soțul acesteia.

„Am o părere foarte bună despre Mr. Pink, nu m-ar deranja dacă Irinuca i-ar spune tată! Ar fi un titlu meritat, nu mi-ar răpi din toate astea ceva. De fapt, cred că așa îi și spune. Cred că Irinuca și Monica sunt pe mâini bune. Nu m-a deranjat că nu am fost invitat la nunta lor.

Am realizat că Monica s-a măritat în februarie 2021, când a venit la București să-i semnez un act, iar ea s-a semnat cu numele Monica Fang So, sau ceva de genul ăsta. Acum, avem o relație normală. A fost un conflict înăuntrul meu de a ceda sau nu în fața lui Pink și a soției sale’, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în urmă cu ceva timp, în podcastul „Ameritat cu Nasrin’.

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton