Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București. Actrița a izbucnit în plâns în fața mamei băiatului ucis: „Vă rog să mă iertați, nu am vrut”

 Miniosu Alexandra
.

Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București, duminică, 9 aprilie. Actrița se declară în continuare în stare de șoc, după ce a fost implicat în accidentul ce circulație, soldat cu moartea unui pieton în vârstă de 35 de ani. În apărarea ei, artista susține că victima s-ar fi aruncat în fața mașinii și că nu ar fi avut cum să o evite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Duminiă, 9 aprilie, Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București. La scurt timp după accidentul rutier soldat cu moartea unei victime de 35 de ani, artista a făcut și primele declarații. Actrița susține că pietonul s-ar fi aruncat în fața autoturismului și nu l-a mai putut evita. Acesta a murit în urma incidentului.

monica-odagiu-1monica-odagiu-1

Așadar, potrivit spuselor Monicăi Odagiu, cea care se afla la volanul mașinii, pietonul de 35 de ani s-ar fi aruncat în fața autoturismului.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii', a spus Monica Odagiu, conform Antena 3.

Citește și: Drama care aproape le-a despărțit pe surorile Ana și Monica Odagiu: „Puteam să nu ne mai apropiem niciodată”

Citește și: Cine este Monica Odagiu. Azi, actrița a accidentat mortal un pieton, în București

Citește și: Mihai Mitoșeru a suferit foarte mult după Noemi, fosta lui soție, dar acum spune că este fericit, deși nu are o relație: 'Când o să fie momentul o să simt și o să o am…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: „Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte”

Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București

Monica Odagiu nu era singură în mașină, ci împreună cu iubitul ei, actorul Conrad Mericoffer, și sora ei, Ana Odagiu. La rândul său, și el a dat câteva declarații despre accident. Susține că pietonul ar fi traversat neregulamentar și că s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

„S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun', a declarat Conrad Mericoffer, iubitul Monicăi Odagiu.

Sora actriței, Ana Odagiu, a susținut că: „Nu s-a întamplat pe trecere, nu vedeţi că acolo'.

Monica Odagiu a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest și cu aparatul DrugTest

Accidentul mortal s-a petrecut strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterană din București. Tragedia a avut loc la ora 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea acestuia.

Poliția Capitalei a transmis că, din primele informaţii, „o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani'.

Pentru că era la volan, Monica Odagiu a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind zero.

„Atât din punct de vedere al consumului de băuturi alcoolice, cât și al consumului de substanțe psihoactive s-a constatat că aceasta nu se afla sub influența lor', a mai transmis Poliția Capitalei.

„Vorbim de un dosar penal deschis in rem'

În urma accidedntului rutier s-a declarat decesul pietonului. Asta după ce, în prealabil, au fost efectuate manevre de resuscitare.

După accident, Monica Odagiu a fost la secția de Poliție pentru a da declarații. Oana Pârvan, Brigada Rutieră, a declarat că: „Vorbim de un dosar penal deschis in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi sunt continuate cercetările', scrie observatornews.ro.

Monica Odagiu, mesaj în lacrimi pentru mama victimei

Potrivit surselor cancan.ro, în secția de Poliție de la Udreiștei, Monica Odagiu s-ar fi întâlnit cu familia bărbatului decedat în accident. Mama, tatăl, unchiul și bunica băiatului de 35 de ani ar fi venit la Poliție într-un suflet, șocați de cele aflate.

Atunci, actrița ar fi avut un moment de descărcare emoțională și ar fi început să plângă în hohote, în fața mamei tânărului ucis, spunându-i printre lacrimi: „Vă rog să mă iertați, nu am vrut'.

Conform aceleiași surse, tânărul decedat ar fi fost dat afară din casă de mamă. După ce a ieșit din secția de Poliție, Monica Odagiu nu a vrut să dea nicio declarație. S-a afișat devastată, cu ochii în pământ, și a urcat imediat în mașina prietenei sale.

Sursă foto: Antena 3 CNN, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton