Monica Pop a suferit de depresie, după moartea bunicii sale: "Am găsit-o fără viață, la baie. I-am căutat ochii la sute de mii de pacienți, de aceea am făcut Oftalmologie"

 Dumba Gabriela
.

Într-un interviu recent, Monica Pop a rememorat unul dintre cele mai grele momente din viața ei, moartea bunicii. Medicul avea o legătură specială cu femeia care a crescut-o încă de când avea șase săptămâni, așa că pierderea ei i-a provocat o depresie cruntă și nu credea că poate supraviețui unei astfel de tragedii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Monica Pop a suferit îngrozitor atunci când a murit bunica ei, pe care o iubea ca pe o mamă. Medicul simțea atunci că nu poate trece niciodată peste acea pierdere, mai ales că a încercat să o salveze atunci când a găsit-o fără suflare, însă în zadar.

hq720.jpgghq720.jpgg

Monica Pop, detalii sfâșietoare despre moartea bunicii sale

Monica Pop și-a deschis sufletul, în cadrul podcastului realizat de Alexandru Constantin, și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, moartea bunicii sale.

Eu eram foarte depresivă atunci pentru că murise bunica și aia a fost cea mai urâtă perioadă. Aș fi vrut să uit, dar asta nu pot să uit niciodată pentru că într-o dimineață am găsit-o fără viață la baie și asta n-am să uit niciodată. A fost cel mai îngrozitor lucru care mi s-a putut întâmpla, eu credeam  că viața o să mă păstreze alături de ea tot timpul și că o să trăiască tot timpul, și, deși aveam un prieten care era cardiolog și care tot îmi spunea: Vezi că într-o zi…„.

Să nu vorbești cu mine, dacă vrei să mă mai vezi să nu vorbești.' Am făcut o depresie atunci. Nu știu cum, am crezut că nu o să trec niciodată de asta. Bunica mă creștea de la 6 săptămâni, de la vârsta de nou-născut și am stat tot timpul, iar când am intrat la facultate, a venit aici de la Cluj și a stat cu mine. Când s-a stins, aveam vreo 27-28 de ani ceva.

Nu m-am așteptat și atunci a fost absolut îngrozitor. În primul rând, că am încercat să-i fac resuscitare, dar nu am reușit și, la un moment dat, auzeam cordul și am crezut că a pornit cordul, dar era cordul meu care făcea așa. A fost îngrozitor, vă spun, și credeți-mă că dacă m-a mai întrebat cineva despre asta, ani și ani nu am putut decât plânge și nu puteam să relatez pentru că a fost ceva…

Nu-mi imaginam că se poate trăi fără ea. A fost un om simplu, dar întotdeauna a știut să dirijeze pe toată lumea și blândă. Încă ceva foarte frumos, bunica avea cei mai frumoși ochi albaștri din lumea asta, de aceea am făcut Oftalmologie sau și pentru asta și i-am căutat ochii la sute de mii de pacienți', a povestit Monica Pop.

Citește și: Primele imagini cu Irina Fodor după ce s-a întors de la filmările pentru Asia Express 2024: „Tare dor mi-a fost’ / Ce reacție a avut fiica ei când s-au revăzut și cum l-a surprins pe Răzvan Fodor

Citește și: Cum sărbătoresc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice un an de la nuntă: „Există o comunicare ca într-un dans. Toată perioada de când suntem împreună…’

Cum l-a cunoscut Monica Pop pe soțul ei

În cadrul aceluiași podcast, Monica Pop a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soț, iar prima întâlnire a acestuia cu mama ei nu a fost deloc una fericită. Monica Pop își amintește că mama ei a ținut să stea de vorbă cu viitorul ei ginere și să-i spună că trece printr-o depresie. 

Când l-am cunoscut pe soțul meu la Spitalul de Urgență unde mama lui a fost pacientă, i-am spus mamei că am cunoscut pe cineva și că probabil vom rămâne împreună și să vină să-l cunoască. Mama a venit cu avionul de la Bacău și când l-a văzut pe soțul meu, zice: dumneata ai avut o pneumonie.' Mama era pneumoftiziolog. Ea nu l-a văzut în viața ei.

A stat vreo două zile cu noi, a văzut ea cam cum e problema și după vreo două zile ne-a invitat mătușa la masa și mama i-a zis viitorului meu soț: domnule, vreau să vorbesc cu dumneata ceva, între patru ochi. Da, sigur.'

Și am ascultat la ușă, am ascultat la ușă ce au vorbit. Nu pot să vă spun. Mama a spus doar lucruri rele despre mine. Vezi că are gură mare.' Doamnă, noi ne înțelegem bine, stăm împreună deja de vreo două luni', a povestit medicul oftalmolog.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton