Monica Pop a trecut prin momente traumatizante la vârsta de 8 ani: "Bunica m-a sculat într-o noapte și mi-a spus că probabil va muri până dimineață"

 Oana Pantazi
.

Monica Pop a trecut prin momente traumatizante la vârsta de 8 ani. Monica Pop a fost crescută de bunica ei și a avut o copilărie plină de lipsuri. Recent, reputatul medic a povestit o întâmplare din copilărie care a traumatizat-o. Avea doar 8 ani când bunica ei a anunțat-o că nu mai apucă dimineața…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Monica Pop a fost crescută de bunica ei, pe care a iubit-o nespus, chiar dacă, de foarte multe ori, o necăjea. Era doar o copilă când a trecut printr-un moment greu de imaginat. Avea doar 8 ani când bunica ei i-a spus că-și simte sfârșitul, iar asta a speriat-o teribil.

89968699_3038838472864967_6442058079046467584_n89968699_3038838472864967_6442058079046467584_n

Monica Pop a trecut prin momente traumatizante la vârsta de 8 ani

Monica Pop a recunoscut, fără rezere, că a fost un copil extrem de neastâmpărat până a devenit adolescentă și că și-a necăjit mult bunica. A fost însă și pedepsită pe măsură, mai ales că în vremurile acelea încă se considera că bătaia e ruptă din Rai.

Reputatul medic oftalmolog a rememorat unul dintre cele mai traumatizante momente din copilăria ei, când a crezut că-și va pierde bunica.

„Prima cumpănă a fost când aveam opt ani. Bunica m-a sculat într-o noapte și mi-a spus că probabil va muri până dimineață și să merg la o rudă să dea telefon mamei mele să vină să mă ia. Eram doar eu și bunica în momentul acela. Bunica mea a fost cel mai frumos om din lumea asta pentru mine și așa va rămâne câte zile o să am în lumea asta. Am luat bătaie de la 7 la 12 ani în fiecare zi, pentru că avea dreptate bunica mea, eram foarte neastâmpărată și am făcută tot felul. Am învățat bine întotdeauna, dar, în rest, alte calități, mai încet, mai puțin', a dezvăluit Monica Pop în cadrul unui podcast pentru România TV.

Citește și:Monica Pop a fost operată a cincea oară de cancer: „A apărut iar ceva, după ani… Șoc!'

Citește și: Cum își rezolvă Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, conflictele din căsnicie: „Dacă era unul ca mine, Doamne ferește! Pleacă și…

Acest incident a fost ca o trezire pentru copila de atunci, care s-a temut că nu va mai fi luată acasă de către părinți. Pe de altă parte, recunoaște că nu a fost supărată pe bunica ei pentru că îi aplica de fiecare dată corecții fizice atunci când o necăjea.

Mă pedepsea bunica mea, bine făcea și avea dreptate. Nu numai că nu i-am păstrat vreo supărare, dimpotrivă pentru mine, Dar atunci m-am speriat foarte rău, am încetat cu toate prostiile, iar o lună de zile am fost cel mai cuminte copil din Cluj. Mă gândeam că așa neastâmpărată cum sunt, pentru că eram perfect conștientă, că dacă se întâmpla așa cu bunica, nu mă mai ia nimeni înapoi, pentru că sunt neastâmpărată. Lucruri dureroase. Aceea a fost prima cumpănă', a mai spus Monica Pop pentru sursa ciudată.

Monica Pop: „Oamenii care nu cresc un copil nu știu cum e”

Invitată cu ceva timp în urmă în emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Monica Pop a făcut confesiuni despre copilăria sa. Doctorul oftalmolog a crescut alături de bunica ei, deoarece părinții erau plecați la Piatra Neamț, unde și munceau. Din păcate însă, la vârsta de 13 ani a fost trimisă la București la mătușa ei, pentru că bunica nu mai reușea să o strunească.

„Eram un copil neastâmpărat, intrasem într-o prietenie cu o fată care locuia pe strada noastră, nu era cuminte, era mai mare decât mine, fuma. Bunica a zis că nu mă poate stăpâni și că a plâns luni întregi pentru că m-a dat’, a povestit Monica Pop.

Monica Pop provine dintr-o familie de medici, iar mama sa era cunoscută în județul Neamț. Acesta a fost și motivul pentru care de multe ori se rușina cu modul în care fiica ei se afișa în public, pentru că Monicăi Pop îi plăcea foarte mult să se machieze. „Mama îmi spunea că dacă plecăm împreună să merg pe cealaltă parte, să nu merg cu ea așa. Eram fardată, eram aranjată’a spus aceasta.

Cu toate astea, medicul recunoaște că părinții ei i-au dat libertate în ceea ce privește viața sa personală și relațiile.

Era o relație care din afară părea o relație normală. Numai că un om cu care nu stai niciodată, e altfel de releție. Sentimentele erau total diferite față de bunica, pentru că ea m-a crescut. Am jurat că nu o să dau copilul de acasă, să nu întâmpine lucruri de genul. Sunt convinsă că ei nu s-au gândit niciodată la lucrurile astea. Relațiile cu părinții erau bune. Vă mai spun încă o dată, oamenii care nu cresc un copil nu știu cum e„, a mai spus Monica Pop.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton