Monica Roșu se căsătorește, după 11 de relație cu tatăl fiicei sale. Cum va arăta rochia de mireasă: "Sunt persoane care își permit să dea 30.000 de euro, nu văd de aș face risipa asta de bani..."

 Radulescu Ruxandra
.

Monica Roșu se căsătorește, după 11 de relație cu tatăl fiicei sale. Monica Roșu, dubla medialiată cu aur la Jocurile Olimpice, s-a retras din activitate și s-a focusat pe familie. Fosta gimnastă trăiește o poveste de iubire de 11 ani cu partenerul ei și, împreună, au o fiica superbă. Monica Roșu are pregătită rochia de mireasă și abia așteaptă marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Roșul, gimnasta medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, are o familie minunată alături de partenerul ei, Vlad și fetița lor, Alya. Fosta campioană a fost nevoită să se retragă din sportul de performanță în urma unei accidentări ce i-a afectat coloana. Monica Roșu se pregătește acum de nunta cu tatăl fetiței sale, cei doi formând un cuplu de 11 ani. Fosta campioană olimpică mărturisește că a pus deja ochii pe o rochie superbă, ce are, însă, un preț cam piperat, de aceea va apela la o croitoreasă, care să-i facă un model similar.

index-1-1index-1-1

Monica Roșu se căsătorește, după 11 de relație cu tatăl fiicei sale

Monica Roșu este entuziasmată de marea zi în care ea și partenerul ei, Vlad, își vor uni destinele în cadrul unei ceremonii. Fosta gimnastă spune că știe deja cum va arăta rochia de mireasă. Monica Roșu vrea să arate precum o adevărată prințesa, chiar dacă nu își poate permite rochia mult visată, în valoare de 30 de mii de euro.

Citește și: Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale

Citește și: Actorul Sebastian Stan a primit Ursul de Argint la Berlinala 2024: „Pentru un băiețel din România, înseamnă foarte mult”

Citește și: Petre Roman, cu flori albe la căpătâiul Mioarei Roman. Fostul premier nu s-a putut apropia de sicriul celei care i-a fost soție timp de 33 de ani

Citește și: Calina, nepoata Mioarei Roman, dans și distracție în ziua priveghiului. Cum a fost surprinsă fata Catincăi Roman la o petrecere și la restaurant, sâmbătă seara, după moartea vedetei

Am o rochie preferată de foarte mulți ani. Este o rochie lungă, simplă din dantelă de la un brand celebru, foarte scump.

Cu siguranță nu voi ajunge să o cumpăr de la brand-ul respectiv, dar probabil voi avea ceva similar. Este o rochie simplă, elegantă, nu este împopoțonată. Pentru câteva ore, poate aș închiria o astfel de rochie, ca să fac câteva poze fabuloase, să merg la altar cu ea. Bineînțeles, fiecare mireasă vrea în ziua respectivă să fie cea mai frumoasă, să aibă cea mai frumoasă rochie, dar acum, depinde, știi cum e….Te uiți în cont și ce vezi?

Poate sunt persoane care își permit să dea 30.000 de euro pe o rochie și să o poarte câteva ore, dar sigur, dacă mi-aș permite, nu aș da. Nu văd de ce aș face risipa asta de bani pentru o extravaganță de câteva ore. Pot închiria rochia de 30.000 de euro cu 3.000 de lei!', a declarat Monica Roșu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fiica Monicăi Roșu va avea un rol important la nunta gimnastei: „O voi îmbrăca în rochie de prințesă”

Monica Roșu și partenerul ei, Vlad, sunt împreună de 11 ani și sunt părinții unei fetițe adorabile, pe nume Alya. Cuplul nu s-a grăbit să ajungă la altar, mai ales că formează deja o familie. Planurile de nuntă au fost perturbate și de alte situații neprevăzute, cum ar fi pandemia.Monica Roșu recunoaște însă că a primit presiuni din partea mamei sale să se căsătorească, așa că ceremonia se va întâmpla cât de curând posibil.

Ar trebui să facem pasul ăsta… A venit peste noi pandemia, sarcina, apoi crescutul copilului, dar acum fetița s-a făcut mare și putem să ne gândim la lucrul acesta. Cu siguranță ne dorim!

Mai mult, entuziasmul îl am când mă gândesc la ea, o voi îmbrăca în rochie de prințesă și o voi vedea pe ea mergând spre altar și aruncând cu petale de trandafiri, așa se face la noi. Lucrurile astea, evident, contează, dar nu ne grăbim. Cu siguranță, se va întâmpla și lucrul ăsta, așa este normal, mai ales că avem și un copil, trebuie să fim uniți și în fața Domnului, nu să trăim, așa cum spune mama, în păcat.

Mă rog la Dumnezeu să mă ierte dacă este păcat. Își dorește să mă vadă mireasă, să fie acolo…O înțeleg!', a mai spus fosta gimnastă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton