”Am sărit din avion în ultimul moment. Niște nenorociți...”. Monica Tatoiu a trăit momente de coșmar în vacanța din Caraibe

 Calin Maria Bianca
.

Monica Tatoiu a trăit momente de coșmar în vacanța din Caraibe. Cunoscuta femeia de afaceri a vrut să înceapă anul cum se nu se putea mai bine. Nu a stat pe gânduri, astfel că a plecat alături de soțul ei într-o vacanță binemeritată. S-au distrat copios câteva zile, însă recent au trăit una dintre cele mai crunte experiențe din toate concediile de până acum. Iată prin ce au fost nevoiți să treacă, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu și soțul ei au decis că este momentul să sărbătorească împlinirea a 40 de ani de căsnicie, cât și venirea Noului An, departe de meleagurile românești. Au ales ca și destinație Caraibe, având în minte numeroase destinații de vis unde se vor relaxa și vor petrece timp de calitate în doi. Planurile au fost bune, însă realitatea le-a oferit și un episod dur, ce i-a pus la o încercare cruntă.

tatoiu-1tatoiu-1

După ce s-au bucurat de frumusețea unei dintre insule, Monica Tatoiu și soțul ei au decis să zbore cu o companie aeriană locală către o altă insulă pe care își doreau să o viziteze. Și-au luat bagajele și au mers în aeroport. Experiența 'groaznică' abia de aici începe. Ce-i drept, frumosul cuplu au trecut printr-o situație în care oricine ar fi izbucnit nervos și s-ar fi panicat.

Citește și: Monica Tatoiu nu mai doarme în același pat cu soțul ei, după o căsnicie de peste 30 de ani:”Nu mai ai nicio plăcere”

Citește și: Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta:”Și mâine aș face la fel”

Citește și: „Avem unele discuții, dar de fiecare dată cedează ea”.Cum se înțeleg Denisa Tănase și Mircea Brânzei în căsnicie și afaceri

Citește și: Cine este Jean Gavril de la America Express.A câștigat Dancing on Ice

Monica Tatoiu a trăit momente de coșmar în vacanța din Caraibe

Încă de când a ajuns în aeroportul companiei aeriene locale, Monica Tatoiu și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Reprezentanții companiei aeriene nu respectau regulile de călătorie absolut deloc. Nu le-au fost verificate biletele, astfel că cei doi soți erau într-un avion ce mergea către o insulă pe ei nu voiau să ajungă. Și-au dat seama apoi de ce se întâmplă, astfel că în cele din urmă zborul de 2 ore a ajuns să fie unul de 12 ore. Mai mult decât atât, au rămas și fără bagaje și pe o altă insulă decât cea pe care ar fi trebuit să ajungă.

„Luni a fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru. Nu ne-au verificat boarding pass-urile. În ultimul moment am sărit din avion. Ne-au pierdut bagajele. Ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute.', a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu și soțul ei și-au recuperat bagajele

Monica Tatoiu și soțul ei au trecut prin momente de coșmar, însă într-un final au privit totul ca pe o experiență. Nu a fost deloc plăcut prin ce au trecut, dar acum se bucură de zilele rămase din vacanță. Au recuperat și bagajele. Unul dintre ele fiind desfăcut atunci când l-au primit, deși l-au 'predat' cu lacătul pe el. În final, pentru ca nimeni să nu treacă prin aceste tragedii, femeia de afaceri a oferit și un sfat pentru iubitorii de vacanțe exotice și care se plimbă de pe o insulă pe alta.

'Sfatul meu este 'nu circulați cu avioane între insule', companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie, care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți.. Am reușit să recuperez bagajele. Din două bagaje, unul a venit deschis. El avea lacătul pus. Este cumplit, deci cumplit. Ești la mâna unor afaceriști locali care sunt niște nenorociți. (…)', a continuat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu și soțul ei nu mai dorm împreună

Monica Tatoiu și Victor s-au căsătorit în urmă cu mai multe decenii. În tot acest timp, și-au fost alături la bine și la greu, iar din povestea lor de dragoste a venit pe lume un fiu. Ei bine, odată cu înaintarea în vârstă, au decis la un moment dat să doarmă separat. Vedeta a dezvăluit și de ce a ales să își petreacă noaptea într-un alt loc decât alături de partenerul ei de viață.

‘Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! De la Ucraina, el are o viziune pe războiul din Ucraina. (n.r. de la ce apar problemele în cuplu) Aia politic corectă, care vine de peste ocean, eu sunt mai cu înțelegeri locale. Noi de la politică ne certăm de 20 de an, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars, conform Spynews.ro, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton