Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai: "Îl știu de când era mic. Am avut trei sau patru ani procese cu tatăl copilului"

 Dumitrache Laura
.

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai. Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre părinții tânărului de 19 ani care a ucis doi oameni în accidentul din 2 Mai. Iată ce acuzații îi aduce tatălui adolescentului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai. Vlad Pascu este tânărul de 19 ani care a produs un accident mortal la 2 Mai. Acesta s-a urcat la volanul mașinii sale de lux, după ce a consumat substanțe interzise. Într-o curbă periculoasă, Vlad Pascu a pierdut controlul masinii si a intrat într-un grup de opt tineri. Din păcate, doi dintre ei au murit pe loc.

monica-tatoiu-ilustrativ-facebook_29699100monica-tatoiu-ilustrativ-facebook_29699100

Monica Tatoiu a declarat că îl cunoaște pe tânărul care a produs tragedia de la 2 Mai. Mai mult, afacerista susține că ar fi fost amenințată cu moartea de tatăl acestuia, din cauza unui parc din Capitală. Vlad Pascu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

Citește și:Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citește și:Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și:Crimă la o bază sportivă din Mamaia. Ucigașul a fost prins și a făcut dezvăluiri șocante

Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai

Monica Tatoiu a făcut declarații surprinzătoare despre familia șoferului de 19 ani care a ucis doi tineri la 2 Mai. Afacerista a dezvăluit că îl cunoaște pe Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, și susține că a fost amenințată cu moartea de tatăl acestuia. Monica Tatoiu mai susține că a fost într-un proces cu tatăl tânărului de 19 ani și bărbatul a amenințat-o cu moartea din cauza unui parc din Capitală. Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină', a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, femeia de afaceri a mai spus că tatăl lui Vlad Pascu are foarte multi bani. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior, în 2017, a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul', a mai adăugat ea.

Monica Tatoiu: „Copilul a învățat la 19 ani că așa se trăiește la România”

Monica Tatoiu a vorbit și despre Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis o fată și un băiat într-un accident provocat la 2 Mai.

Cum să spui că n-ai bani? Ce concluzie pot să trag eu? Că cineva, undeva, îi protejează. Iar copilul a învățat la 19 ani că așa se trăiește în România când ai mama și tata bogați. Tatăl lui este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă', a declarat femeia de afaceri.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton