”Eu beau o sticlă de șampanie la prânz. Beau de îl bag sub masă pe Băsescu, dar...”. Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are la 67 de ani

 Calin Maria Bianca
.

Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are. Monica Tatoiu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai de succes femei de afaceri din țara noastră. Totodată a avut și numeroase apariții pe micile ecrane, mai ales privind trecutul ei amoros tumultuos. Totuși, recent a făcut o serie de declarații care au surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să aibă un astfel de obicei la vârsta de 67 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu nu se ferește când vine vorba despre viața ei privată sau cea profesională. Și-a asumat încă de la început că fiind o persoană cunoscută nu poate ascunde ce se întâmplă în viața ei. Este mereu implicată și iese în față când vine vorba despre vreo neregulă la noi în țară, cum a fost atunci când era greva profesorilor, însă recent a făcut o serie de mărturisiri surprinzătoare despre stilul ei de viață.

tatoiu9tatoiu9

Citește și: Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri: „În viață, pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion'

Citește și: Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai: „Îl știu de când era mic. Am avut trei sau patru ani procese cu tatăl copilului”

Citește și: Elena Merișoreanu, primele declarații despre botezul strănepotului ei. Când va avea loc evenimentul: „În aceeași zi o să se și cunune părinții micuțului' / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierei pe Mediterană: „Am ieşit pe plus. A fost foarte greu'. Turiștii vor petrece opt zile cu prezentatoarea TV

Monica Tatoiu, despre tabieturile neașteptate pe care le are

Are 67 de ani, iar vârsta este cu siguranță doar un număr pentru ea, asta fiindcă arată foarte bine. Totuși, nimeni nu se aștepta ca printre tabieturile sale să se numere și alcoolul. Nu, nu orice tip de alcool sau consumat oricum. Monica Tatoiu are propriul său obicei, astfel că bea o sticlă de șampanie la prânz, dar și „trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec' zilnic. Asta nu este tot! Cu un umor fantastic, a făcut și o ironie la adresa lui Traian Băsescu, precizând că 'ea bea de-l bagă sub masă„!

Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu.

Totuși, deși a spus clar că bea o sticlă de șampanie la masa de prânz, dar și o cantitate însemnată de vin roșu zilnic, Monica Tatoiu a precizat clar că nu consumă tărie și nici vin alb. Știe că tăria face rău în organism, dar și că vinul alb conține o substanță care dăunează sănătății, astfel că le evită.

Dar nu beau tărie, niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol„, a declarat Monica Tatoiu, într-un podcast.

Monica Tatoiu, despre cum se bea corect șampania

Monica Tatoiu este conștientă de impactul alcoolului și consumul său, astfel că are grijă să consume echilibrat și cât să nu-i dăuneze. Printre declarațiile neașteptate despre tabieturile sale, aceasta a explicat inclusiv cum se bea corect șampania.

Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea. Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu, spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă.

Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu. Țin minte, în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după trei luni, și eram o nebună, o needucată, venită de la periferie.', a spus afacerista în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Monica Tatoiu, trecut amoros tumultuos

Monica Tatoiu este o femeie cu o personalitate foarte puternică, care dintotdeaua a făcut ceea ce a simțit, fără compromisuri, inclusiv când a fost vorba despre domeniul amoros. A fost căsătorită de trei ori, iar primele două căsnicii nu au durat foarte mult. Vedeta recunoaște că nu s-a măritat din motivele potrivite, dar nu regretă nimic. Mariajul cu primul soț a durat doar câteva luni, iar Monica Tatoiu a făcut acest pas, doar pentru a-i demonstra tatălui ei că este o femeie matură. Mai apoi, s-a căsătorit pentru a doua oară, însă nici această căsnicie nu a ținut. Totuși, cel de al treilea soț a fost cu noroc, astfel că acum au un mariaj de peste 35 de ani și o familie frumoasă.

„Nu vă grăbiți. Eu m-am grăbit. Prima oară m-am căsătorit că am făcut un pariu cu tata în anul I de facultate. Aveam un iubit care nu era agreat de familie. Tata și cu mama (n.r. mama lui) avuseseră o idilă, era ungur, taică-miu era sârb. M-am certat cu el și a zis: nu te ia niciunul, tu ești prea rea, prea gură mare. Zuza mi se spunea, Zuza nebuna. Mă certam cu toată lumea. Și cu Ceaușescu, tata săracul m-a salvat de nu știu câte ori. Eram nervoasă, eram logodită cu el, numai să îi fac în ciudă. Eu sunt rea. Acum cu Dumnezeu m-a mai calmat. Și zic: care este burlacul cel mai dorit. Tata era cardiolog. Îmi zice cine, Radu, Dumnezeu să-l ierte! Ăla! În trei luni de zile mă mărit cu el. Și m-am măritat.

Vă povestesc ce am pățit. M-am căsătorit pe 27 septembrie 1977. Am divorțat sărind pe geam, pe 17 decembrie 1977. Am avut o nuntă… am avut o trenă de 50 de metri, săracul mitropolitul Nicolae… zicea: gândește-te, nu te repezi… (…) 250 de invitați. Și tata l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta. Dar nu mi-a zis decât după ce am divorțat. Deci o prostie. După care trebuia buletin de București. Aveam media 9,98 și n-aveam buletin de București. Ăla m-a luat de nevastă că aveam media 8,60 și a intrat la media mea. După doi ani de zile ne-am despărțit’, a povestit Monica Tatoiu, petru Ego.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton