Monica Tatoiu, declarații acide: "Refuz să mai fiu ipocrită. Dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?" Ce spune despre desfrâu

 Dumitrache Laura
.

Monica Tatoiu se numără printre cele mai apreciate femei de afaceri din România. Vedeta în vârstă de 67 de ani ne-a obișnuit cu transparența sa atunci când vine vorba de propria opinie. Recent, Monica Tatoiu a făcut o serie de declarații neașteptate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a fost întotdeauna o persoană directă și spune lucrurilor pe nume, fără teama de a fi criticată. Afacerista a vorbit într-un podcast despre societate, dar și despre ipocrizie și desfrâu. Mai mult, vedeta a povestit și o întâmplare, care a enervat-o la culme.

monica tatoiumonica tatoiu

Monica Tatoiu nu s-a abținut și susține că la români nu există comunicare, iar unele femei sunt desfrânate. Vedeta a vorbit și despre anumite întâmplări prin care a trecut, dar și care este una dintre cauzele care determină societatea să aibă o astfel de atitudine.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție acidă la adresa lui Dorian Popa și a lui Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă…”

Citește și:Cum și-a ținut Monica Tatoiu soțul acasă și de ce crede că divorțează cuplurile: „Amante există dintotdeauna, nu mă deranjează. Lasă-l să se ducă, toți bărbații înșală!'

Citește și:Lidia Buble s-a fotografiat fără sutien. Reacția fanilor când au văzut ce tatuaje ascunde artista pe corp: „Ești…'

Citește și:Nepoata lui Mircea Sandu, divorț la indigo după cel al nașilor Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf: „E șocant când afli că nu ești singura femeie din viața soțului”

Monica Tatoiu, declarații controversate despre ipocrizie și desfrâu

Monica Tatoiu, 67 de ani, se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. De-a lungul anilor și-a dat cu părerea despre multe situații mondene, iar de curând a fost dezvăluiri surprinzătoare despre ipocrizie și desfrâu. Nu mai este un secret că fosta afaceristă este o persoană directă și spune lucrurilor pe nume. Invitată în podcast-ul lui Viorel Grigoroiu, Monica Tatoiu a abordat mai multe subiecte legate de societate. Vedeta a povestit o întâmplare, care a enervat-o la culme. „Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: 'Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?'. Avea și tocuri. Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea!

Ii văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi… și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții.În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă 'Când faci un copil?'. E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie! Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului', a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: „Căsătoria tot o afacere este”

Monica Tatoiu a dezvăluit care sunt cauzele care determină societatea să nu comunice. Vedeta tv este de părere că desfrâul aduce sfârșitul, iar acesta lucru este scris și în Biblie. Potrivit acesteia, căsătoria este o afacere, iar multi nu realizează acest lucru.

'La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este!. Voi nu vă dați seama? Statisticile spun, desfrâul ăsta e exact apropierea sfârșitului, scrie și la Biblie!',a mai spus vedeta.

Monica Tatoiu este la a treia căsnicie și este măritată cu Victor Tatoiu și a dezvăluit care este secretul unui mariaj de durată. „Cine își închipuie căsătoria asemenea poveștilor din serialele de pe canalul Netflix, face o mare eroare. Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion și de provocări. O căsătorie e prin definiție o artă a compromisului. Societatea nu mai vrea să ne vadă în cuplu. Urăște să ne vadă câte doi, fiindcă îl poate înfrânge mult mai ușor pe omul singuratic. Atunci când ești singur ai la îndemână doar mintea ta. În doi, pot veni mai multe idei, mai multe soluții! Omul nu trebuie să rămână singur, fiindcă nu asta e menirea lui', a precizat Monica Tatoiu pentru impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton