Monica Tatoiu, adevărul despre vedeta care i-a făcut avansuri soțului ei: "A fost la mine în casă"

 Dumitrache Laura
.

Monica Tatoiu este o persoană transparentă și extrem de sinceră. Femeia de afaceri nu se ascunde să vorbească liber și direct despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu Victor Tatoiu. Afacerista a recunoscut că o vedetă din România i-a făcut avansuri partenerului ei. Mai mult, se pare că aceasta a fost la ea în casă și o cunoaștea foarte bine pe femeia de afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu se numără printre cele mai puternice femei de afaceri din România, iar de-a lungul anilor a reușit să-și construiască o carieră de succes. Înainte să fie o persoană publică, Monica Tatoiu este mamă și soție, iar partenerul său de viață este mai puțin cunoscut în lumea mondenă. Acesta nu a dorit să apară în fața camerelor de luat vederi, deși este căsătorit cu afacerista de mai bine de 34 de ani.

Monica Tatoiu despre sotul eiMonica Tatoiu despre sotul ei

Femeia de afaceri și soțul ei au împreună un băiat, Victor. Monica Tatoiu se declară o femeie norocoasă, mărturisind că este extrem de fericită cu soțul ei. Vedeta se află la a treia căsătorie după ce, în primele două mariaje, norocul în dragoste i-a surâs atât de mult. Monica și Victor Tatoiu au reușit să facă față greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul relației.

Citește și: Ce pensie încasează Monica Tatoiu lunar, după ce a încheiat cariera cu 10.000 de euro pe cartea de muncă. Suma este fabuloasă!

Citește și: La ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu pentru a părea cu 10 ani mai tânără

Citește și: Valentina Pelinel și Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, vecine de masă la o nuntă.Ce gest a făcut Cristi Borcea

Citește și: Petre Roman se mută din România:”Scapă de țara asta de doi bani”

Monica Tatoiu, despre vedeta din România care i-a făcut avansuri soțului ei

Directă și mereu dornică să-și facă auzită vocea, Monica Tatoiu a povestit cum o vedetă din România i-a făcut avansuri soțului, Victor Tatoiu. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, femeia de afaceri a răspuns întrebărilor lui Bursucu. Monica Tatoiu a fost provocată să răspundă unor întrebări incomode, iar una dintre acestea a surprins pe toată lumea. Afacerista a fost întrebată ce vedetă de la noi i-a făcut avansuri partenerului său. Monica a vorbit despre ea, dar a preferat să nu-i facă numele public.

Fără nume? O doamnă care a pozat foarte bine într-o persoană total morală, foarte cultă. A fost la mine în casă. După aceea s-a cuplat cu tot felul de intelectuali. Deci o intelectuală. Brunetă. Era vedetă mainstream, cu intelectualii ăștia. Trăiește, dar a dispărut. Știi ce se întâmplă cu fetele astea care pozează în Maica Tereza? Sfârșesc să călărească un card de credit. Intelectualii noștri au o problemă. Lor le plac deviațiile', a spus Monica Tatoiu, relatează libertatea.ro.

Monica și Victor Tatoiu au o căsnicie de 35 de ani

Monica Tatoiu formează un cuplu de 39 de ani cu Victor Tatoiu, iar de 35 de ani sunt căsătoriți. Cei doi au împreună un fiu, Victor. Soțul afaceristei este din Constanța, iar de-a lungul anilor a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Monica Tatoiu a mărturisit că unul dintre motivele pentru care acesta nu a apărut mai des în fața camerelor de luat vederi este limbajul său. Cei doi se potrivesc de minune, fiind două persoane extrem de directe.

El e constănțean, crescut la gura portului. Când el vorbeste ar trebui să fie doar bip-uri. Jumătate din ce zice el ar fi doar bip-uri, ca așa era în port. El întotdeauna îmi zice: ‘Dar pe mine de ce nu mă întreabă nimeni nimic?’. Păi dacă tu vorbești, totul este doar bip, bip, dacă emisiunea se dă înainte de miezul nopții', a spus Monica Tatoiu într-un interviu.

Monica Tatoiu, despre primele două căsătorii

Afacerista a trecut prin momente dificile în trecut. Monica Tatoiu a trecut prin două căsnicii eșuate, dar care i-au oferit multe lecții de viață. Aceasta a recunoscut că au existat multe femei care au încercat să o despartă de foștii soți, dar nu le condamnă, ci le mulțumește.

„Au fost alte femei. Le mulțumesc, pentru că așa am ajuns la a treia căsnicie. Nu mi-a căzut bine atunci, dar, privind în urmă, știu că aș fi fost nefericită lângă acei bărbați. Nu tot ceea ce ne dorim la un moment este bine pentru noi. Dumnezeu știe mai bine încotro să ne îndrepte. Soțul meu ales de Doamne Doamne nu înșală, dar asta nu înseamnă că nu are alte defecte care compensează deficitul.”, declara afacerista în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton