Monica Tatoiu își ajută și acum fiul din punct de vedere financiar, la 30 de ani, deși are propriul lui salariu: „I-am luat apartament, dar a vândut mobila, doar bucătăria mai e. Doarme pe o saltea pusă pe paleți. Nu are nici scaune”

 Tudorache Simona
.

Monica Tatoiu continuă să își ajute fiul financiar. Victor câștigă 4000 de lei pe lună, dar nu se ajunge cu banii. Fosta femeie de afaceri i-a achiziționat fiului ei și un apartament, pe care i l-a mobilat complet. Victora a vândut, însă, mobila, pentru că nu era așa cum și-o dorea. Acum doarme pe o saltea și nu are nici scanune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Monica Tatoiu are un sigur fiu, iar pentru fericirea lui ar face orice. La 30 de ani, Victor are astăzi o meserie care îi place, după ce a studiat în străinătate. Nu câștigă, însă, foarte bine, așa Monica Tatoiu îi mai dă 6000 de lei pe lună. Vedeta recunoaște că și-ar fi dorit ca Victor să fie inginer la Londra. El a ales, însă, să se îndrepte către design.

tatoiu-si-fiul-eitatoiu-si-fiul-ei

Monica Tatoiu își ajută fiul cu bani

Monica Tatoiu mărturisește că încă își mai ajută financiar fiul, deși visa ca el să aleagă un alt drum. Victor nu și-a dorit, însă, să lucreze într-un birou și a ales altceva.

„Chiar dacă Victor este un adult în toată firea, încă îl ajut financiar. Victor este fericit că are o meserie care îi place, chiar dacă nu câștigă foarte mulți bani. Am avut grijă să îi spun fiului meu că este umilitor să trăiască pe banii părinților. Fiul meu primește de la mine 6000 de lei pe lună, pentru că e artist. Să fii artist nu e foarte…trebuie să o ai pe mama sau pe iubita. Când a vrut să se facă designer, după ce l-am trimis să se facă inginer la Londra și putea să lucreze într-o corporație, a zis că el nu poate să lucreze într-un birou și că vrea să se facă designer”, a povestit Monica Tatoiu în podcastul moderat de Bursucu.

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii. Știrista ține cont de un criteriu: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid”

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Monica Tatoiu i-a luat fiului apartament, dar el a vândut mobila

Fosta femeie de afaceri i-a luat un apartament fiului ei, pentru că Victor câștigă 4000 de lei pe lună și cu acești bani nu poate realiza foarte multe lucruri.

Într-adevăr, s-a dus la Milano, a făcut design la Milano, a luat două premii cu compania la care lucra, i-au furat premiul și a doua zi a venit acasă spunând că nu mai vrea să lucreze pentru italieni pentru că sunt hoți. Acum are un proiect mișto din care spune că o să își ia o mașină în leasing din banii lui, dar nu poți să trăiești. Din 4000 de lei pe lună nu poți să trăiești. Are două pisici. I-am luat apartament și acum dărâmă tot și zice că își face el mobilă. I-am luat apartament complet mobilat, dar a vândut mobila.. Doar bucătăria mai e. Doarme pe o saltea pusă pe paleți. Nu are nici scaune. Toate le-a vândut', a povestit Monica Tatoiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton