Monica Tatoiu, mesaj dur, după scandalul Gheboasă, de la Untold: "O furie îndreptățită a acestei generații. Ală nu e artist. Infectează o generație"

 Radulescu Ruxandra
.

Monica Tatoiu, mesaj dur, după scandalul Gheboasă, de la Untold. Prezența lui Gheboasă pe scena Untold 2023 a scandalizat-o și pe Monica Tatoiu, care se arată oripilată de limbajul vulgar al artistului. Femeia de afaceri consideră că Gheboasă este produsul unei societăți, în care valoarea de bază este banul. Tatoiu menționează că furia generației actuale împotriva sistemului este justificată, de aceea e de datoria statului să acorde atenție și educație copiilor din medii defavorizate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu, mesaj dur, după scandalul Gheboasă, de la Untold. Femeia de afaceri Monica Tatoiu este revoltată de ceea ce s-a întâmplat pe scena Untold anul acesta, când Gheboasă și alți artiști au folosit un limbaj vulgar sau inadecvat în timpul concertului. Tatoiu a menționat că tinerii precum Gheboasă și cei care îl admiră fac parte dintr-o „generație bolnavă” care nu-și pot găsi locul într-o lume a banilor. Tatoiu susține că furia adolescenților exprimată în versuri este una îndreptățită, iar vulgaritatea este urmarea unui sistem care nu oferă acces la educație copiilor, în special celor lipsiți de posibilități.

62342719-162342719-1

Monica Tatoiu, mesaj dur, după scandalul Gheboasă, de la Untold

Monica Tatoiu a fost oripilată de scandalul Gheboasă de la festivalul Untold, unde artistul a folosit un limbaj obscen în piesele sale. Cu toate aceastea, femeia de afaceri și fosta profesoară de matematică este de părere că e datoria profesorilor și adulților să ofere adolescenților modalități prin care îșii pot exprima emoțiile și gândurile într-o manieră constructivă.

Arta este o formă de exprimare a unor sentimente. Poate să fie muzică, pictură, cărţi, fotografie, dar arta exprimă o stare de spirit. Ori, dacă domnul este artist, atunci starea lui de spirit este starea unui om bolnav. Iar generaţia care îl ridică în slăvi este o generaţie bolnavă, de care noi, societatea adulţilor, suntem responsabili. Îmi asum această responsabilitate. Dacă ne iubim copiii şi nepoţii, trebuie cu orice risc, să îi vindecăm de boală. Chiar împotriva voinţelor lor.

Ală nu este artist. Care este mesajul lui? Că el este înfuriat? Atunci să se ducă să se lupte cu maica-să, cu taică-su și cu cei patru pereți de acasă. Infectează o generație. El apelează la resursele emoționale de nemulțumire ale unei generații care nu a luat BAC-ul.

Citește și: Oana Roman a răbufnit în scandalul Gheboasă: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

Citește și: „Nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții'. Selly, reacție dură după ce Gheboasă a amendat de Jandarmerie, pentru prestația de la Untold 2023

Nici fata aia care o bate pe colega ei de bancă în clasă și filmează, cică nu a făcut nimic rău. Și mâine o omoară. Sunt lucruri la care nu putem să asistăm pentru că mâine ne trezim cu copiii aceștia dând foc în fața Guvernului. Pe bune dreptate ei sunt nemulțumiți, dar noi trebuie să facem ceva. Și nu băgându-i la pușcărie, bătându-i sau acuzându-i. Trebuie să le dăm niște oportunități de a-și canaliza energia asta. Asta face un profesor și un Stat care îți iubește copiii', a declarat Monica Tatoiu, pentru Fanatik.ro.

Monica Tatoiu: „Le distruge viitorul”

Monica Tatoiu a subliniat că înțelege furia generației actuale împotriva unui sistem în care banii ocupă cel mai important loc.

„Tinerii au nevoie să se distreze. Şi generaţia mea a mers la festivaluri, a cântat până dimineaţa. Dar textele pe care le fredonam alături de trupele vremii erau despre lupta împotriva războiului, pentru pace, despre dragoste, despre încredere în viitor. Textele erau minunate, chiar dacă erau împotriva sistemului. Nu erau vulgare şi nu erau agresive. Erau despre dorinţa generaţiei mele pentru o lume mai bună, mai frumoasă. În care oamenii să se iubească şi să se respecte.

Ce mă deranjează pe mine legat de ceea ce s-a întâmplat acum la Untold este furia unei generaţii care nu îşi găseşte locul în această lume care nu îi iubeşte şi care nu îi respectă. Dar este o furie îndreptăţită a acestei generaţii împotriva sistemului care le distruge viitorul. Pentru că lumea în care trăim este o lume a banilor în care tinerii nu îşi găsesc locul. Nu au nicio şansă', a spus Monica Tatoiu pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton