Monica Tatoiu, operată de urgență din cauza pisicului Toto. Semnalul de alarmă tras de vedetă: „Aveți grijă cu manifestările motanilor"

 Tudorache Simona
.

Monica Tatoiu a suferit o operație complicată la picioare luna trecută. Fosta femeie de afaceri avea de mai mulți ani probleme de sănătate, dar de o vreme acestea îi puneau probleme la mers. Dornică să se deplaseze cu ușurință, Monica Tatoiu a apelat de urgență la un specialist. A mers singură la spital, s-a internat, iar după după intervenție i-a mulțumit medicului pentru iscusința de care dăduse dovadă. Fericirea ei a fost, însă, de scurtă durată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar în ziua în care a mers să își scoată firele după operație, Monica Tatoiu a avut parte de o nouă încercare. Motanul Toto a mușcat-o de mână, așa că a avut nevoie de o nouă întervenție. Mare iubitoare de animale, vedeta a considerat acest episod un gest de afecțiune și a încercat să depășească acestă suferință cu stoicism.

monica-tatoiu-10monica-tatoiu-10

Monica Tatoiu, o nouă operație după ce a fost mușcată de pisică

„Nu este semn obscen pentru invesții faraonice. M-a mușcat de drag pisica Toto. Astăzi, când mi-au scos firele de la genunchi, m-am operat la deget. Așa am aflat că mușcătura de pisica poate duce la dezastre.Trebuie să țin degetul în poziția asta trei zile. Aveți grijă cu manifestările de dragoste ale motanilor bătrâni', a mărturisit Monica Tatoiu, pe o rețea de socializare, în urmă cu câteva zile.

Monica Tatoiu a trecut cu bine peste intervenția pe care a suferit-o recent la ambele picioare, iar acum se afla în perioada de recuperare. După câteva zile petrecute în spital, Tatoiu a fost externată chiar de Valentine’s Day, când sărbătorea 37 de ani de căsnicie cu soțul ei.

Citește și: Viviana Sposub, adevărul neștiut despre vacanța petrecută cu George Burcea în America: „Îmi doresc foarte mult să fiu mamă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. În decorul din sufragerie au integrat și o motocicletă

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Monica Tatoiu are mai multe intervenții chirurgicale la activ

„Pe 12 februarie, când luna este în creștere, îmi pun un genunchi nou și lungirea piciorului stâng. Îmi doresc să iasă bine și să nu mă mai clatin și să merg ca o rață șchioapă cât mi-a mai rămas din viață. Despre listele din 2024 vorbim după europarlamentare’, declara Monica Tatoiu, pentru Ciao.ro., înainte de operație.

Monica Tatoiu s-a mai operat în trecut de coxartroză, apoi a suferit o intervenție la șold. Femeia de afaceri consideră că știința a avansat, iar recuperarea nu mai este lungă și anevoioasă. Soțul Monicăi Tatoiu a trecut, de asemenea, prin aceeași procedură și totul a decurs foarte bine. „Intervențiile… asta e a doua, întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul. E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasolă decât proteza de șold, recuperarea e mai grea. Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… e ca proteza dentară, ca implanturile’, a precizat ea la Antena Stars.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton