”Doctorul mi-a dat acordul să fac scufundări...” Monica Tatoiu pleacă într-o vacanță de lux, în Reunion. Ce a pățit pe această insulă, în 2018 / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Monica Tatoiu mai are de luat timp de două zile antibiotic, după ce a fost mușcată de pisică, iar peste două săptămâni va pleca în Republica Reunion, într-o vacanță de vis pe care o plănuiește de ceva timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a fost mușcată de pisică. Cum se simte la două săptămâni de la operația de la picior. Afacerista se recuperează și abia așteaptă să plece în vacanță în Reunion, una dintre destinațiile de lux preferate de vedetă. Doctorul i-a dat voie afaceristei să facă scufundări.

fb_img_1709634362105fb_img_1709634362105

Citește și: Cum s-a accidentat Monica Tatoiu, atunci când a încercat să-l impresioneze pe soțul ei: „M-am dus pe munte, numai tâmpenii, am ajuns la spital”Cum s-a accidentat Monica Tatoiu, atunci când a încercat să-l impresioneze pe soțul ei: „M-am dus pe munte, numai tâmpenii, am ajuns la spital”

Citește și: Monica Tatoiu a suferit o operație complexă la ambele picioare: „Să nu merg ca o rață șchioapă cât mi-a mai rămas din viață”. Imaginea emoționantă publicată de vedetă

Citește și: Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier: „După ce voi trece peste această grea încercare…'. Ce problemă de sănătate are Florin Vasilică

Citește și: De ce a acceptat Geanina Ilieș să se întoarcă în televiziune, ca prezentatoare la Antena Stars, și ce a făcut în cei doi ani de pauză: „Noi, oamenii, trecem prin nişte etape care ne transformă la nivel psihic. Am avut nevoie de un timp pentru…' / EXCLUSIV

Monica Tatoiu: 'Doctorul mi-a dat voie să fac scufundări!'

Monica Tatoiu a fost mușcată de pisica ei, când s-a pornit alarma pe care autoritățile au declanșat-o pentru e pregăti populația, săptămâna trecută. Vedeta mai are de luat antibiotic pentru două zile, iar peste două săptămâni va uita de aceste lucruri, pentru că se va relaxa la scufundări în Reunion, una dintre destinațiile sale preferate.

În 2020, ea și-a petrecut Paștele pe această insulă exotică din Oceanul Indian, în sudul Africii. În 2018 a fost prinsă acolo de o erupție vulcanică, dar cu toate acestea nu renunță. „Vulcanul Piton de la Fournaise e în patrimoniul UNESCO. În 2007, în aprilie-mai-iunie, erupţia de lavă a fost de 140 de milioane m3, echivalentul acoperirii României cu lavă la înălţimea de 500 m. Probabil este cel mai activ vulcan al lumii. Solul bogat în minerale crează o vegetaţie luxuriantă de culori demne de Paradis. În orice sat găsim grădiniţă, şcoală, poștă, jandarmerie, patiserie, farmacie şi bibliotecă!”, povestește Tatoiu.

'Cu piciorul sunt bine acum. Dar m-a mușcat motanul când a pornit alarma, pentru că autoritățile vor să pregătească populația în caz de război sau orice alt dezastru. Era la mine în brațe și m-a mușcat. Am stat o zi și am zis: 'Mare lucru, m-a mușcat motanul!' Mi s-a umflat toată mâna. M-am dus la doctor, mi-a făcut operație cu anestezie. Era puroiul cât casa.'. a declarat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu: 'Mă voi relaxa…'

Monica Tatoiu pleacă de acasă în cea mai mare parte din an în destinații de lux. 'În curând voi uita de aceste probleme. Voi pleca iar într-o vacanță, unde mă voi relaxa la scufundări, cu acordul medicului. Mi-a dat acordul să mă scufund în apă, să uit de aceste probleme.', spune Monica Tatoiu. Vedeta și soțul ei pleacă periodic în vacanțe de lux. Practic își împart timpul între aceste deplasări.

În privința mușcăturii de pisică, ea spune că medicul i-a dat exemple negative. 'Dar mi-a spus și doamna Bart. Așa a pățit cu pisica ei, când a murit mama. Era pisica mamei și a mușcat-o de toate mâinile. La înmormântare nu a putut să își miște mâinile. Mușcătura de pisică e nasoală. Are în salivă, așa am înțeles, se numește într-un fel, o bacterie care atacă încheieturile.', a declarat Monica Tatoiu, pentru viva.ro.

Monica Tatoiu: 'Două zile am fost chiaună'

Monica Tatoiu a povestit că medicul la care s-a dus i-a povestit că o femeie în vârstă a murit de la mușcătura de pisică. În schimb, femeia de afaceri era îngrijorată că ea a luat și o gripă.

'Medicul la care m-am dus a avut o pacientă de 90 de ani, care era mai vulnerabilă și care, a decedat. Iar eu umblu cu degetul acesta… Și, cred că am luat și o gripă acum vreo trei zile. Două zile am fost chiaună. Acum sunt întreagă și la picior. Mai am de luat două zile de antibiotic pentru asta. Ceasul rău, pisica neagră, toate limbile trec. Se rezolvă. Plec peste două săptămâni din țară în Reunion să mă scufund. Mi-a dat doctorul voie, așa că asta e treaba. Este superb acolo, iar noi mergem periodic.', a mai declarat Monica Tatoiu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton