"Nu suport dogmele bisericești. Simt bisericile în care a intrat Diavolul". Monica Tatoiu refuză să meargă la mormântul mamei ei

 Dumitrache Laura
.

Monica Tatoiu și-a pierdut mama în urmă cu un an, iar recent a declarat că nu merge la cimitirul în care este înmormântată mama sa. Afacerista susține că are un motiv bine întemeiat pentru care a luat această decizie. Mama vedetei era o femeie credincioasă și a decedat chiar în săptămâna Sfintei Parascheva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a declarat anul trecut că nu vrea să-i facă pomenile și ritualurile creștinești pentru mama sa, iar acum a dezvăluit că refuză să meargă în vizită la cimitirul acesteia. Cu toate astea, vedeta recunoaște că îi este dor de cea care i-a dat viață.

monica tatoiumonica tatoiu

Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață pe 10 octombrie 2022. Aceasta nu s-a mai trezit din comă după intervenția chirurgicală la care a fost supusă înainte de a muri. La acea vreme, Monica Tatoiu declara că nu vrea să îi facă pomană mamei sale, ci ar prefera să trimită bani la un azil de bătrâni. Recent, vedeta a spus că refuză să meargă la cimitirul unde se află înmormântată mama ei.

Citește și: Monica Tatoiu a fost atacată cu pietre de un elev, când era profesoară: „Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9, de nebuni. Ca atare, pot să te și omor”

Citește și:Monica Tatoiu a reacționat după ce Cristian Boureanu a fost prins conducând sub influența alcoolului: „Dacă rămâi ancorat în trecut, riști s-o dai în bară…”

Citește și:Cu cine locuiește Deea Maxer după divorțul de Dinu Maxer și ce surse de venit are: „S-au mutat la mine'

Citește și:Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: 'Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…'

Monica Tatoiu refuză să meargă la mormântul mamei ei

Monica Tatoiu, 66 de ani, și-a pierdut mama în luna octombrie a anului trecut. Afacerista declara că nu a vrut să-i facă pomenile și ritualurile creștinești, iar acum a dezvăluit că refuză să meargă la mormântul mamei sale. Sărbătorile Pascale din acest an au întristat-o pe Monica Tatoiu și recunoaște că îi duce dorul celei care i-a dat viață. Cu toate astea, femeia de afaceri refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei deoarece consideră că nu simte prezenta ei acolo.

„Eu, la mama la cimitir, nu mă duc, acolo e doar o bucată de pământ, țărână. Eu cu mama vorbesc. M-am apucat să fac ce gătea ea și toate au ieșit. Și cât găteam, vorbeam cu ea. Și-mi aminteam cum mă boscorodea… Spiritul ei aici se află, nu la cimitir. I-au făcut slujbele, dar eu nu cred în asta', a declarat Monica Tatoiu pentru cancan.ro.

Monica Tatoiu: „Nu suport dogmele bisericești”

Mama Monicăi Tatoiu a fost o femeie credincioasă, iar ori de câte ori are ocazia o pomenește. Afacerista susține că ține post, dar nu merge la biserică pentru a se ruga.

Nu suport dogmele bisericești… De ce să intru după bărbat în biserică? Dar când mi s-a explicat motivul pentru care trebuie făcut asta, că se uita bărbații după fundul meu, atunci am înțeles.Eu țin post, mă închin în fiecare dimineață, asta da… Dar nu să mă duc în biserică special să mă închin.De fiecare dată când cineva îmi face rău, nu răspund. Fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu. Nu trebuie să mă duc la biserică să-l am pe Dumnezeu lângă mine. Dar merg la biserică în zile speciale, când sunt momente importante, pentru că atunci rugăciunea e mai puternică. Atunci când pleacă de la sute de oameni. Când iei lumina și cânți, atunci e mult mai puternică.Dar e toxică atunci când o faci într-o biserică în care a intrat Diavolul. Cum sunt multe în România. Eu simt asta.„, a mai spus afacerista.

Monica Tatoiu nu îi face pomană mamei sale

Monica Tatoiu declara anul trecut că s-a rugat ca mama ei să se stingă din viață, deoarece aceasta avea probleme mari de sănătate. După moartea acesteia, Monica Tatoiu a declarat că nu îi face pomană acesteia, ci preferă să doneze banii unui azil de bătrâni.

Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu, pe care-l iubește.Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană', a spus Monica Tatoiu pentru playtech.ro

De asemenea, Monica Tatoiu a mai spus că nu oferă de pomană oamenilor care cerșesc. „În străinătate, în biserică, nu am nicio problemă, nu mă cunoaște nimeni. Dar aici, mă așez în biserică într-un colț, la Înviere. Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină. Lumea se uită la mine ca la gradina zoologică atunci când sunt recunoscută.E groaznic cu cerșetorii de pe trepte. Mă simt murdărită. Eu nu dau de pomană oamenilor care cerșesc la mașină, unde se stă la semafor'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton