„Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi și cu femeia de serviciu”. Ce pensie uriașă are Monica Tatoiu, după ce a devenit milionară

 Oana Pantazi
.

Monica Tatoiu recunoaște că și-a neglijat familia pentru carieră. După o carieră impresionantă în domeniul cosmeticelor, Monica Tatoiu duce o viață liniștită, o viață de milionară, ce-i drept, însă, după câte povestește asta a costat-o, pentru că relația cu fiul ei a avut de suferit. Femeia de afaceri nu a avut niciodată probleme financiare, iar liniștea sa e sporită de faptul că are o pensie generoasă, însă sunt laturi ale vieții pesonale care au fost puternic afectate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu recunoaște că și-a neglijat familia pentru carieră. Monica Tatoiu este nu doar o femeie de afaceri de succes, ci și o personalitate evervescentă, care spune mereu lucrurilor pe nume. Spumoasă, amuzantă și extrem de sinceră, lipsită de prejudecăți, vedeta vorbește cu detașare atât despre viața ei personală, cât și despre ale celor din jur, despre operații estetice sau despre… pensie. Unul dintre punctele nevralgice ale vieții sale a fost relația cu fiul ei, care a avut de suferit pe vremea când ea se ocupa de afacerea cu cosmetice. Banii nu i-au prisosit niciodată, însă i-a reproșat mamei sale absența din viața lui…

1monica-tatoiu-copy1monica-tatoiu-copy

Monica Tatoiu recunoaște că și-a neglijat familia pentru carieră

De când a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase ca femeie de afaceri, Monica Tatoiu merge foarte des în vacanțe. La 67 de ani, aceasta duce o viață liniștită, pentru că este milionară și, în plus, are o pensie (pentru care a cotizat la stat, evident) de 22.000 de lei. Din păcate, viața lipsită de griji pe care a vrut să i-o ofere fiului ei a costat-o la alt nivel…

Citește și: Monica Tatoiu nu mai lucrează ca profesoară, dar nu a renunțat complet la meserie: „Încă dau meditații gratuit, fac orientare școlară și profesională' / EXCLUSIV

Citește și: Ce concluzie a tras Monica Tatoiu după cele două divorțuri: „În viață, pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion’

Citește și: Cum a reacționat Monica Tatoiu când fiul ei i-a spus că nu crede în Dumnezeu: „Este cinic de nu se poate, singura mea greșeală pe care nu știu să o repar…’

„Da (n.red. a recunoscut că este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal?

Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de  22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați', a povestit Monia Tatoiu, în cadrul unui podcast.

Monica Tatoiu: „Copilul meu și acum îmi reproșează”

Tatăl ei a fost un cardiolog renumit, iar de la un moment dat a început să câștige foarte bine, însă în primii ani de viață Monica Tatoiu nu a dus-o pe roze. Cu siguranță și-a dorit o viață bună pentru copilul ei și i-a și oferit-o, însă milioanele pe care le-a adunat au făcut-o să piardă momente importante alături de fiul ei, ceea ce el i-a și reproșat, de altfel.

„Eu am muncit timp de 15 ani, mi-am distrus familia aproape, m-am îmbolnăvit. Copilul meu și acum îmi reproșează, dar l-am întrebat, jucăriile și școlile cine i le plătea? Dar îmi spune „Mama, aș fi preferat să te am lângă mine, nu trebuia să mă dai la școala Americană, dar să-mi citești seara', așa mi-a spus el. Sunt milionară cu niște costuri.

Am avut întotdeauna bani, nu am știut ce înseamnă lipsa, de la vârsta de 17 ani. Până atunci, am făcut baie în lighean și am dormit cu tata, mama și fratele meu într-o singură cameră și brusc tata a câștigat foarte mult, pe vremea aia lua 85.000 de lei pe lună. Tata avea pacienți de la Budapesta, Beldrag, Viena', a mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a avut un salariu uriaș

Cunoscută pentru sinceritatea ei și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe, Monica Tatoiu nu a ascuns nici cât câștiga până să iasă la pensie în calitate de director al unei renumite companii cosmetice. Pentru orice român, și nu numai, un salariu de 40.000 de euro este de neimaginat, însă acum femeia de afaceri regretă că și-a neglijat copilul din cauza afacerilor.

„Eu n-am avut probleme, eu niciodată nu am cerut să mi se mărească salariul, nu am cerut să mi se dea, mereu mi s-a dat. Eu am avut salariul 40.000 de euro, la care s-au plătit taxele. Trebuia să știu să mă opresc de mai devreme și tata a fost la fel, în 25 de ani, l-am văzut o oră pe săptămână, stătea numai în spital, a murit în spital, nu a avut concediu în 25 de ani, iar eu l-am copiat, meseria a fost viața lui.

Mi-am uitat copilul o dată sub birou, iar eu mi-am dat seama în mașină că lipsește. Totul vine cu un cost. Mă doare când îmi zice asta băiatul. Asta-i viața, nimeni nu-i perfect', a încheiat Monica Tatoiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton