”Un sex bun de dimineață și...” Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe

 Calin Maria Bianca
.

Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe! Aflată la frumoasa vârstă de 66 de ani, vedeta nu s-a sfiit să 'dea din casă'. Cu o mare asumare, Monica Tatoiu a povestit perioada adolsecenței ei, cât și a studenției, fără a ocoli vreun subiect sensibil. Este femeie căsătorită și mama unui bărbat în toată firea, dar asta nu a oprit-o să își povestească partea mai 'nebună' a vieții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a atras de numerose ori atenția tuturor cu poveștile sale de viață. Ei bine, dacă de cele mai multe ori a oferit sfaturi și a făcut declarații cu perdea, lucrurile nu au mai stat la fel de data aceasta. Vedeta a recunoscut că și-a trăit tinerețea așa cum a simțit, fără a avea regrete la bătrânețe.

tatoiu-9tatoiu-9

Vedeta știe cât de atentă este lumea din ziua de azi la fiecare mișcare. Pe vremuri însă nu era așa și fiecare își vedea de ale lui. Mai mult decât atât, în perioada adolescenței avea un grup mare de prieteni cu care se distra. Totuși, încă de atunci, Monica Tatoiu se axa pe propriile plăceri și interese, fiind atentă la cei din jurul ei.

Citește și: Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani:”Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la El, între drumuri!”

Citește și: La ce operație estetică a apelat Monica Tatoiu pentru a părea cu 10 ani mai tânără

Citește și: Mama Geta a luat măsuri de precauție, după ce Culiță Sterp a fost furat de hoți: „Am paznic”

Citește și: Miriam, tânăra româncă din Italia, lovită cu mașina și ucisă, a fost înmormântată.Devastați de durere, părinții s-au prăbușit lângă sicriu

Monica Tatoiu, dezvăluiri incendiare din tinerețe, despre viața sexuală

Monica Tatoiu este o femeie care a știu mereu cum să se facă admirată și respectată. Cu principii solide ce țin de viață, în tinerețe vedeta se axa mai mult pe plăceri, dar nu uita și de viitorul ei. Dacă la primele petreceri studențești nu a știut cum să 'coordoneze' băutura, mai apoi a învățat lecția și totul a decurs ca la carte.

În tinerețe m-am îmbătat și eu – pentru că în tinerețe nu m-a învățat nimeni că nu e bine să amesteci, mai ales la petreceri. Petrecerile alea din studenție erau nebune. Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită. Așa că pe mine m-a învățat un domn mai în vârstă, care mi-a spus: «Ai început cu whisky cu apă, continui așa și nu mănânci decât niște lucruri foarte simple». Așa că la petrecerile acelea de 600 de oameni beam un deget de whisky și restul apă și așa era toată seara. Nu te amețești.', a declarat Monica Tatoiu în podcastul „Fiță cu Adiță'.

Monica Tatoiu: 'Băutura e ca sexul'

Monica Tatoiu nu s-a ascuns și a dezvăluit că e normal să te îmbeți. Ba mai mult decât atât, a explicat și cum a reușit să se îmbete. Cu un secret bine memorat despre cum să bei ca sa nu te îmbeți, vedeta a știut să își pună interesele pe primul loc. Totodată, fiindcă a venit vorba de perioada 'nebună' din tinerețe, a deschis subiectul și despre bărbații care i-au fost alături pentru o noapte sau mai multe.

'În momentul în care amesteci băuturile și nu mănânci corespunzător cantitativ, poți să pierzi un job sau o promovare. Băutura e ca sexul. Când îl faci, cu cine îl faci, unde îl faci, sunt lucruri care pot să te urmărească toată viața. Eu niciodată nu am fost mahmură. Mahmureală? Un sex bun de dimineață și un pahar de șampanie. Cui pe cui se scoate! Eu nu prea am fost mahmură', a mai spus Monica Tatoiu în podcastul „Fiță cu Adiță'.

Ce relație are Monica Tatoiu cu fiul ei

A vorbit despre viața ei din tinerețe, însă pentru cei care nu știu încă Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu de peste 39 de ani, iar împreună au un fiu, pe Victor. În vârstă de 28 de ani, tânărul a studiat în străinătate. Victor este pasionat de afaceri, exact ca mama sa, dar nu i-a plăcut niciodată popularitatea și a stat departe de lumina reflectoarelor. Deși îi calcă pe urme, Monica Tatoiu a povestit că fiul ei a fost crescut de soacra ei și de bone, fără ca ea să fie prea mult implicată.

„Cât Victor Jr. a fost mic nu am prea fost mamă. L-au crescut soacra mea și bonele. Când a crescut am fost mai mult prieteni decât mama fiu. Am avut însă câteva reguli peste care nu s-a trecut. Fără petreceri nesupravegheate și discoteci până la 18 ani. Bacalaureat la fizică, matematică și economie. Neapărat schi, înot și un sport de echipă. O limbă străină vorbită fluent. Șofat singur doar după 6 luni de monitorizare de pe scaunul din dreapta. Cu o mașină fără fițe.„’, a declarat Monica Tatoiu, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton