Motivul pentru care Aurelian Temișan evită vacanțele și concertele pe litoralul românesc: "Mă respect ca artist, e o dezamăgire totală"

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care Aurelian Temișan evită vacanțele și concertele pe litoral. Aurelian Temișan este unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați artiști din România, fiind atât actor de teatru și film, dar și cântăreț și jurat la „Te cunosc de undeva”. În mod surprinzător, Aurelian Temișan nu vrea să urce pe scena teatrelor de vară de pe litoral și nu este tentat nici măcar să-și petreacă vacanța în stațiunile din România, deoarece condițiile, în ambele cazuri, spune el, sunt dezamăgitoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Aurelian Temișan evită vacanțele și concertele pe litoral. Aurelian Temișan este un artist cu o carieră extraordinară, care se întinde de-a lungul a 30 de ani. De la filme și musicaluri pe scena Teatrului Național la rolul de jurat la „Te cunosc de undeva”, Aurelian Temișan are talentul și carisma necesare pentru a încânta publicul. Totuși, Temișan nu vrea să mai apară în spectacolele desfășurate pe scena teatrelor de vară de pe litoral și nici nu mai vrea să audă de o vacanță în stațiunile autohtone. Motivul ar fi unul simplu, și anume, condițiile oferite.

aurelian-temisan-portret-e1614591701637aurelian-temisan-portret-e1614591701637

Motivul pentru care Aurelian Temișan evită vacanțele și concertele pe litoral

Aurelian Temișan nu va mai urca pe scena teatrelor de vară, anul acesta, deoarece sistemul de organizare al acestor evenimente nu este deloc pe placul artistului.

Citește și: Ce meserii a avut Monica Davidescu, înainte să devină actriță: „Când ești născut la sat, înveți să faci de toate'

Citește și:De ce nu s-ar vedea Aurelian Temișan în ipostaza de concurent la Te cunosc de undeva. Monica Davidescu: „Nu cred că el ca femeie ar fi la fel de frumos ca Jorge’

Citește și: Cine este și cum arată mama Andreei Bostănică. Angela Bostănică a divorțat de fostul soț, în urmă cu 11 ani

Citește și: Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia: „Nu e război, a fost o chestie…”

O renta, nu știu, dar nu m-am implicat. Concertele, așa cum le vreau eu, cum le simt eu și cum le fac eu, nu au legătură cu litoralul și cu teatrele de vară, care oricum, din toate câte au fost, cred că unul sau maxim două mai funcționează.
Vara este a evenimentelor în aer liber, fără costuri, ori eu mă respect ca artist. Publicul când te respectă vine să te susțină cumpărând un bilet. Nu poți să pui preț la bilet vara, când toate concerte sunt gratuite.
Aștept toamna ca pâinea caldă, deși nu îmi doresc să treacă vara atât de repede, ca să mă bucur și eu de vacanță'
, spune Aurelian, exclusiv, pentru UNICA.RO.

Aurelian Temișan, dezamăgit de vacanțele pe litoralul Mării Negre

Cât despre o vacanță pe litoralul Mării Negre, Aurelian Temișan nici nu vrea să audă, din cauza raportului calitate – preț, care este, spune el, unul absurd.

E o dezamăgire totală. La serviciile pe care le avem, chiar dacă unele hoteluri au început să arate foarte bine, prețurile hotelurilor sunt mult mai mari față de serviciile pe care ți le oferă în afara hotelului, pentru că nu poți să te duci și să stai doar în hotel. Atunci, dacă încerci să faci un echilibru între ce îți oferă hotelul și ce vezi în afara lui, îți cam vine să pleci', mai spune el.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton