Motivul pentru care Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată: "A fost un moment când era să se întâmple. Nu a fost să fie...". S-a iubit cu Liliana Ștefan vreme de 25 de ani

 Dumitrache Laura
.

Dan Bittman se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Are o carieră de succes în lumea muzicală, dar multi se întreabă de ce cântărețul nu a dorit să se căsătorească niciodată. Dan Bittman a avut o relație cu Liliana Ștefan, care a durat aproape trei decenii. Iată motivul pentru care artistul în vârstă de 61 de ani nu s-a căsătorit niciodată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a fost întotdeauna o persoană plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze. De asemenea, la un moment dat, s-a numărat printre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară. Cu toate acestea, artistul a avut o relație cu Liliana Ștefan, care a durat aproximativ 30 de ani. Au împreună trei băieți minunați, dar nu s-au căsătorit niciodată.

dan bittmandan bittman

Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată, iar acest lucru nu a fost o prioritate pentru el. Cântărețul a declarat într-un interviu că a fost la un pas să îmbrace costumul de ginerică, dar apoi și-a dat seama că nu e tocmai o decizie foarte bună, și s-a râzgândit.

Citește și: Ce dietă ține Dan Bittman, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”. Adevărul despre operațiile estetice

Citește și:Denise Rifai, declarații despre relația cu Dan Bittman, după ce au fost surprinși împreună la mare: „Este parte din viața mea și…”

Citește și:Marius Elisei, reacție dură după ce Oana Roman a spus că nu-și merită titulatura de părinte: „I-a plecat sluga de acasă?! Îi place să se plângă, să se victimizeze'. Ce a zis despre Petre Roman

Citește și:Fiul regretatului Cristian Țopescu, despre cum l-a influențat numele tatălui său în carieră: „Nu știu dacă mă ajută sau nu. Eu am descoperit că…'

Motivul pentru care Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată

Dan Bittman nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. În vârstă de 61 de ani, cântărețul are o carieră de succes și se bucură în continuare de spectacole. Cu toate acestea, multi s-au întrebat de ce Dan Bittman nu s-a căsătorit niciodată, deși a avut o relație de aproape trei decenii cu Liliana Ștefan, mama celor trei copii ai săi. Cântărețul a declarat recent că a fost la un pas de a se căsători, dar și-a dat seama că nu este o decizie bună. Dan Bittman consideră că lucrurile se schimbă într-o relație după ce se căsătoresc. De asemenea, melodia „Ți-am dat un inel' și este inspirată de momentul în care a vrut să facă pasul cel mare.

„Am considerat că nu e cazul. A fost un moment când era să se întâmple, nu a fost să fie. Datorită acelui moment, am creat piesa „Ți-am dat un inel”, care de fapt trebuia să fie o piesă tristă, dar a ieșit o piesă frumoasă (…) 100% se schimbă (n.r. – lucrurile după ce doi oameni se căsătoresc). Sunt oameni care nu pot trăi unul fără celălalt și care își dedică viețile unul celuilalt, ceea ce e foarte frumos, numai că lucrurile se schimbă. Pe vremuri oamenii se căsătoreau și din nevoie, dar acum se merge mai mult pe independență. Acum femeile vor să aibă o carieră, să aibă banii lor, să fie independente', a declarat Dan Bittman, pentru Antena Stars.


Dan Bittman: „Poate găsesc vreo româncă miliardară”

Totodată, Dan Bittman nu exclude faptul ca pe viitor să se căsătorească. Artistul este o persoană optimistă, iar sub formă de glumă a spus că își dorește să cunoască o femeie bogată, româncă în special, care să fie îndrăgostită de el. Chiar și așa, cântărețul nu renunță la ideea că mariajul schimbă complet un cuplu. „Tot ceea ce îmi mai doresc este o doamnă trecută de 70, 80 de ani, miliardară, nu milionară, miliardară, cu iaht cu trei punți, cu proprietăți și să își dorească să își petreacă timpul cu mine. Nu vreau să ofer nimic, doar prezența mea valoroasă. Poate găsesc vreo româncă miliardară', a mai spus Dan Bittman.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au fost împreună vreme de 25 de ani, iar în anul 2016 au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au împreună trei băieți minunați, Patrick, Mark și Alex. Chiar și după despărțire, artistul are numai cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor săi. „Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și uite, am făcut trei. Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare’, a spus Dan Bittman în cadrul  podcastului „Fain&Simplu’.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton