Adevăratul motiv pentru care Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda, lângă soțul ei: "Fiica mea, Daria, avea 11 ani și mi-a spus..."

 Dumba Gabriela
.

În 2011, cântăreața Narcisa Suciu a luat o decizie care i-a schimbat radical viața: a renunțat la cariera în plină ascensiune pe care o avea în România și s-a mutat, împreună cu fiica ei, Daria, pe atunci în clasa a V-a, în Joensuu, un oraș din estul Finlandei. Narcisa Suciu dezvăluie acum care a fost adevăratul motiv pentru care s-a mutat în Finlanda, țara de origine a bărbatului care i-a devenit soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu este stabilită de 12 ani în Finlanda, acolo unde locuiește cu soțul ei, Veikko Miettinen, dar și cu fiica ei, Daria, pe care o are din relația cu Daniel Crăciun. Artista l-a cunoscut pe Veikko pe o platformă online, apoi au început să comunice prin mesaje, pe telefon și mutarea în Finlanda a venit ca o consecință a relației lor.

27751865_1792668650764248_6704422823505441277_n27751865_1792668650764248_6704422823505441277_n

Narcisa Suciu recunoaște că fiica ei a convins-o să se mute în Finlanda

În 2011, Narcisa Suciu s-a aflat în fața unei decizii foarte grele, aceea de a se muta într-o țară străină, cu un copil care era la școală în România și nu cunoștea limba finlandeză. Dar însăși fiica ei a determinat-o să facă pasul cel mare și să se mute amândouă în Finlanda.

„Fiica mea Daria avea 11 ani, era clasa a 5-a și ea nu a fost niciodată genul de copil să-i placă să meargă la televizor cu mami. Ea evita să fie văzută, nu îi plăcea foarte tare lucrul ăsta și în momentul în care am ajuns acolo pentru prima oară, până să ne mutăm, și-a dat ea seama că acolo nu ne știe lumea. Mi-a zis: „Tu îți dai seama că dacă în țara asta ai putea să fii doar mama mea?”

Ăsta a fost un lucru care a atârnat foarte greu în balanță, atunci când am cântărit dacă să luăm decizia asta. Eu sunt un om care o gândește bine și în momentul în care am luat o hotărâre, nu mă mai uit înapoi și asta am făcut.

Mi-am dat seama că aș avea ocazia să mă ocup de ea, așa cum aici nu aș putea, că aș avea posibilitatea să îi ofer posibilitatea de a învăța în cel mai bun sistem de învățământ din lume, cel puțin așa zic specialiștii că e și ce părinte normal la cap nu vrea asta pentru copilul lui?

Mie nu mi se pare că am făcut un sacrificiu, mi se pare că timpul ăsta a fost câștigat, pentru că ei i-a făcut foarte bine, s-a dezvoltat foarte bine și pentru mine asta era important. Am cântărit-o bine, dar în momentul în care m-am hotărât, am plecat fără să mă uit înapoi”, a declarat Narcisa Suciu la Kanal D.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă: „Facem Crăciunul aici’. Imagini cu locuința lor

Citește și: Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. Suma este foarte mică

Citește și: Cine este Anemona Niculescu din trupa A.S.I.A. A divorțat după două zile de fostul soț

Cum s-au adaptat Narcisa Suciu și fiica ei vieții în Finlanda

Narcisa Suciu recunoaște că s-a adaptat imediat în Finlanda și este fericită că a ales această țară pentru educația fiicei ei.

„N-a fost grea adaptarea. Există o vorbă care spune cu binele te obișnuiești repede. Sistemul acolo e unul foarte logic și mie mi se potrivește. Eu sunt un om foarte logic și pragmatic și mie mi se potrivește strictețea lucrurilor. N-a fost dificil, totul era foarte clar și logic și mi-a fost ușor să mă adaptez.

Pentru Daria era mai dificil, pentru că ea intra la școală, tot în clasa a 5-a, însă a avut profesori care s-au ocupat de limba finlandeză intensiv, în așa fel încât în momentul în care a terminat clasa a 5-a la un nivel la care își permitea să intre în clasa a 6-a cu restul elevilor. Mie mi se pare că ne-am descurcat binișor”, a mărturisit Narcisa Suciu, la WOWnews.

Cum l-a cunoscut Narcisa Suciu pe soțul ei finlandez

Narcisa Suciu a spus că l-a cunoscut pe Veikko, soțul ei finlandez, pe o platformă online, apoi au început să comunice prin mesaje, pe telefon.

„L-am cunoscut pe Veikko online. Pe vremea aia era foarte la modă o chestie care se numește Second Life, o realitate virtuală, unde se întâmplă tot ce se întâmplă în lumea reală, unde toate firmele mari aveau sediu, unde el lucra ceva pentru universitatea din Turku. (…) Este unul dintre pionierii web design-ului și a jocurilor de calculator din Finlanda. (…)

Apoi am făcut schimb de ID-ul de la Messanger și i-am spus că nu vreau să stau să îi explic foarte multe lucruri despre mine, că o să ne cunoaștem treptat. I-am zis că am un copil, că am o fetiță și că ăsta e și motivul pentru care nu vreau să zic prea multe chestii despre mine deocamdată. Nu i-am spus că sunt cântăreață.

Am vorbit pe Messager vreo două zile normal, până într-o zi când mi-a zis: „Trebuie să îți spun ceva. Eu am căutat și știu cine ești.' Am simțit că mi s-a dărâmat lumea. „OK, ce păcat, că păreai băiat mișto.' Și mi-a zis că nu, că e un om normal și eu i-am zis că: „nu, ești un stalker dacă nu ai răbdare până nu o să îți spun eu cine sunt.' „Eram foarte curios și voiam să știu cine ești'. „Păcat, dacă ai fi avut răbdare, poate ar fi ieșit ceva. Hai, pa!' În timpul ăsta, mă sună prietena mea Ioana, care este cântăreață de jazz și îmi zice că merge la un festival de jazz în Finlanda', a povestit artista acum ceva timp în podcastul lui Măruță.

Apoi, Narcisa i-a spus lui Veikko faptul că prietena ei urmează să plece în Finlanda. Atunci el a venit cu ideea ca Ioana să se întâlnească cu el și să vadă că e om normal. După ce l-a cunoscut, Ioana a sunat-o pe Narcisa Suciu și i-a spus că a dat lovitura, că bărbatul i-a făcut o impresie foarte bună. După care, artista i-a spus lui Veikko, care este atropolog, că a trecut testul și că poate să vină în România.

„L-am dus la cântare, la Vama Veche. Apropo, acolo am cântat cu Daniel, cu tatăl Dariei și a fost prima oară când s-au întâlnit. Apoi, mi-am luat eu bilet să plec la el. Când a intrat la mine în casă prima oară, atunci când am venit de la Sinaia… cam toată casa mea e neagră și pe negru se vede orice picătură de apă și de praf. A instrat în casă, s-a uitat, a sunat-o pe sora lui și i-a zis „poți să vii săptămâna viitoare până la mine? E farmacie aici. Dacă nu vii să mă ajuți să fac curat, nu am nicio șansă.' I-am zis: „Bă, eu dacă vin și nu e curat în casă, nu stau. Mă duc la hotel.' El avea o casă foarte mare, o casă de patrimoniu, o casă în care era extrem de dificil să ții totul țiplă', a mai povestit Narcisa Suciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton