Motivul pentru care Jorge a refuzat să joace în filme: "Sunt foarte selectiv, nu poți să joci orice rol! Eu cred că niciodată nu o să pot să joc un rol ca în Las Fierbinți"

 Radulescu Ruxandra
.

Motiv pentru care Jorge a refuzat să joace în filme. Jorge și-a construit o carieră de succes de-a lungul timpului, în calitate de cântăreț, prezentator, dar și de concurent la Survivor România. Fanii s-au întrebat totuși cum de nu a jucat în nicio producție cinematografică, până la acest moment. Ei bine, Jorge a deslușit „misterul” și a anunțat și primul filmul în care a acceptat să joace.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jorge, 41 de ani, este cântăreț și prezentator de succes, dar și un bărbat dedicat familiei, alături de soția lui Ramona Podea. Jorge este și gazda podcastului „Vorba lui Jorge”, dar și concurent în tribul „Faimoșilor”, la Survivor All Stars. Este corect să spunem că artistul a bifat aproape toate domeniile divertismentului, în afară de cinematografie.

ba7eba41-8a84-4eb3-814c-038cf7a785c9-crop-1650536901ba7eba41-8a84-4eb3-814c-038cf7a785c9-crop-1650536901

Jorge a explicat, recent, că nu poate accepta orice rol și caută ca producțiile să i se potrivească. Totuși, fanii îl vor vedea, în curând, în „Retreat Vama Veche”, alături de o serie de vedete cunoscute.

Citește și: Alex Velea, reacție tranșantă în mediul online, după ce s-a spus că a fost martor în cazul crimei de la Padina: „Sunt unele persoane care nu mă plac și de-abia așteaptă să greșesc”

Citește și: Ana Porgras a leșinat la Survivor All Stars și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu pot să mă ridic”. Faimoasa a fost luată pe targă din concurs

Citește și: Cum au petrecut Marius Elisei și actuala lui iubită de Valentine’s Day: „Am surprins-o așa…”

Citește și: Jador a confirmat relația cu Oana Ciocan, fostă Războinică. Artistul i-a compus o melodie de dragoste, la Survivor All Stars: „Ascultă ce-ți dedică bărbățelul tău'

Adevăratul motiv pentru care Jorge a refuzat să joace în filme

Jorge a explicat motivul pentru care a refuzat să accepte un rol într-o producție cinematografică. Artistul a menționat că are un program foarte încărcat, însă va apărea în filmul „Retreat Vama Veche”, unde are un rol mai mic, ceea ce i-a permis să nu abandoneze celelalte proiecte în curs.

Următorul și primul film în care o să apar se numește Retreat Vama Veche. Are un casting fabulos și este foarte frumos! Eu o să am un mic rol acolo, dar sunt! Contează să fii unde trebuie. Eu cred că lucrurile se fac la timpul lor! Cred că sunt și foarte selectiv din fire. În ultima vreme s-au întâmplat atât de multe încât nu puteam să mă împart! A trebuit să aleg.

Datorită faptului că rolul acesta a fost mai mic, am putut să onorez această invitație! Am avut foarte multe proiecte și nu aveam timp! Da, mi s-au făcut. (n.r. oferte pentru diferite roluri) Pentru mine e foarte importantă echipa de producție, de promovare, dar planul pe care îl fac oamenii pentru un proiect.

Poți să fii entuziasmat și să ai impresia că o să fie WOW…poate am și un nas' la proiectele care sunt bune! Cred că în timp, cu toate proiectele TV, am învățat în ce să intru și în ce să nu intru!', a declarat Jorge pentru Ego.ro.

Jorge: „Nu o să pot să joc un rol ca în Las Fierbinți”

Jorge a precizat că un alt motiv pentru care a fost nevoit să spună „pas” unor oferte cinematografice este din cauză că rolurile nu i s-au potrivit. Artistul a menționat că un serial precum „Las Fierbinți” nu i s-ar potrivi, deși este cel mai de succes din România. Motivul? Nu consideră că este compatibil cu tipologiile înfățișate, însă a menționat că-l apreciază pe Adrian Văncică pentru modul în care intră în pielea personajului.

E important să te reprezinte ca artist, să fie în liniile tale. Este important ca oamenii să te identifice cu felul tău de artist! Eu cred că niciodată nu o să pot să joc un rol ca în Las Fierbinți. Nu mă reprezintă, nu sunt genul respectiv! Dacă aș repeta și m-aș sfătui puțin, cred că ar ieși ceva, dar niciodată nu o să îmi iasă cum îi iese lui Adrian Văncică!

Sunt oameni talentați în anumite direcții! Și eu am talentul meu și felul de a fi într-o anumită direcție, spre exemplu la musical! Sunt artist, dar nu poți să joci orice! Ți se potrivesc anumite lucruri, ai un catalog! Ți se potrivesc anumite capitole, ai o plajă destul de largă dacă ești talentat, dar nu poți să joci orice rol!

Al Pacino este al Pacino, Brad Pitt este Brad Pitt, sunt tipologii diferite pe tipuri diferite de actorie! Este diferit! Degeaba îți dorești să joci în toate rolurile dacă nu ți se potrivesc toate! Degeaba te aștepți să joci într-un anumit spectacol dacă nu este pentru tine! Trebuie să iei ce ți se potrivește!', a mai menționat artisttul pentru publicația menționată.

FOTO: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton