Ana Pandeli, soția lui Codin Maticiuc, a renunțat la tot pentru a se dedica exclusiv copiilor: „Se ocupă doar cu asta, 24 din 24, e obsedată. Doarme patru ore pe noapte, de cinci ani”

 Dumba Gabriela
.

Codin Maticiuc o admiră enorm pe Ana Pandeli, soția lui și mama celor două fiice ale sale, și a dezvăluit recent amănunte neștiute din intimitatea lor. Soția lui Codin Maticiuc este, la 35 de ani, mamă pentru trei copii și iubita pe care influencerul o aștepta de o viață. Ana Pandeli este femeia care l-a așezat la casa lui, îl învață zi de zi ce înseamnă responsabilitatea unei familii și îi arată prin exemplul propriu că o familie fericită înseamnă nu doar iubire, ci și respect și, pe alocuri, compromisuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc și Ana Pandeli sunt părinții a trei copii frumoși, două fiice și un băiețel din relația anterioară a Anei Pandeli. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au extrem de discreți cu relația lor, până când s-a aflat că Maticiuc va deveni tată pentru prima oară, în 2019.

309280349-617815436667371-4388310967795533300-n309280349-617815436667371-4388310967795533300-n

Ce admiră Codin Maticiuc cel mai mult la soția lui, Ana Pandeli

„Cu copiii. Asta e, că ea se ocupă doar cu asta. 24 de ore din 24. E obsedată, e  dedicată, avem trei copii – mă rog, unul e doar al ei, dar e al nostru – și o bonă care n-a dormit în viața ei cu copiii pentru că ea nu o lasă, nu concepe așa ceva. Ea doarme cu toți.

(…) Ea efectiv doarme în medie patru ore pe noapte de cinci ani. Nu înțeleg cum mai e om. Deși a avut momente de răbufnire, sper că văzând cât o apreciez eu pe mama – care nu a fost o carieristă, s-a lăsat devreme de arhitectură ca să stea acasă cu mine – înțelege că există admirație reală din partea mea. Să ai copii e un full time job dacă o faci corect', a declarat Codin pentru okmagazine.ro.

Codin o admiră pe Ana pentru felul în care știe să fie mamă, pentru felul în care are grijă de ea, ca femeie, dar și pentru că știe și poate să îl suporte pe el.

Or mai fi mame eroine ca ea, mai există fete care să facă sală, mai există fete care să aibă nebunia să se urce pe munți… Nu-ți exagerez, acum fix o săptămână și ceva a urcat pe niște munți aici în țară și a avut două avalanșe la care a supraviețuit. Dar nebuni din ăștia or mai fi. Dar să mă suporte și pe mine… nu e nimeni ca ea', punctează Codin Maticiuc.

Citește și: De ce s-a căsătorit Codin Maticiuc, de fapt, cu soția lui, Ana Pandeli, și de ce nu-i plac nunțile: „A fost ceva din niște motive practice, administrative…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit actor Codin Maticiuc: ‘Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare…’ / EXCLUSIV

Codin Maticiuc și soția lui, Ana Pandeli, au fost despărțiți, înainte de nașterea fiicelor

Codin Maticiuc și soția lui, Ana Pandeli, au fost despărțiți, înainte de nașterea fiicelor lor. Și-au mai dat însă o șansă și, peste ceva timp, au venit pe lume minunile din viața lor: fetele lor, Smaranda și Ilinca.

Sincer să fiu, așa a fost să fie, n-am avut niște temeri. Noi am trăit o poveste de dragoste întotdeauna, dar nu mi-am dorit niciodată să fac un pas mai departe până când n-a venit primul nostru copil, și anume Smaranda. Asta poate a fost și bine, a fost și rău, dar cred că așa a trebuit să fie. Noi am fost iubit și iubită fiecare cu adresa lui, n-am locuit împreună, până când, repet, a venit Smaranda.

Pentru că ea avea un băiat cu care eu mă înțelegeam foarte bine – am plecat în vacanțe, l-am dus în toată lumea asta, vorbesc înainte să apară copiii mei – dar nu consideram normal ca acel copil să se mute cu mine undeva și să existe o șansă ca azi să ne mutăm, iar peste trei luni să ne certăm, să ne dez-mutăm. Am zis: „Atâta timp cât tu ai un copil, trebuie să fim extrem de siguri în pașii pe care-i facem și să nu-i facem lui viața grea, el să nu mai treacă printr-o mutare. El totuși a locuit cu tatăl, cât a fost ea căsătorită cu acel domn, iar copilul, la un an jumate, la doi ani, s-a mutat și a fost, undeva în sufletul lui, afectat.

Acum mă știa pe mine, călătorea cu mine, dar dacă-i spuneam: „Uite, acum ne mutăm cu Codin, aici e camera ta și noi ne puteam certa… n-aș fi vrut să-i fac asta. Și-am zis: „Draga mea, noi ne mutăm vreodată în formula asta când avem și noi copilul nostru și când eu sunt sigur că o să trag din răsputeri să nu-mi pierd familia. Și voi trage și pentru copilul meu și pentru băiatul tău!. Că trag la fel„, povestea Codin Maticiuc într-un interviu exclusiv pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton