Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral se certau la începutul relației lor, în urmă cu 13 ani: "Ieșeam la masă în oraș și am crezut că e un fel de a spune, că e o glumă..."

.

Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și nimeni nu se aștepta, acum 13 ani, ca relația lor să funcționeze. Chiar dacă a durat ceva timp până s-au obișnuit unul cu altul și și-au cunoscut unul altuia „piticii de pe creier”, Andreea și Cabral au acum o familie superbă și se amuză când își amintesc de ce se certau la începutul relației.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în urmă cu 13 ani și-au întemeiat o familie, care, între timp s-a mărit cu o fetiță Namiko și un băiat, Tiago. Nici din relația lor nu au lipsit neînțelegerile, însă treptat au reușit să se cunoască mai bine și au făcut pace.

cabral casa la marecabral casa la mare

Andreea și Cabral Ibacka se certau pe mâncare la începutul relației

Cabral, fost sportiv de performanță, obișnuia să mănânce rapid și nu împărțea niciodată mâncarea. Andreea, pe de altă parte, avea obiceiul să guste din farfuria lui, ceea ce a dus la conflicte amuzante, dar și tensionate. Ea a comparat situația cu un episod din serialul „Friends', unde personajul Joey este cunoscut pentru faptul că nu împărtășește mâncarea.

„Am avut câteva conflicte cu el. Îl știi pe Joey Doesnt Share Food din Friends? La începuturile noastre ieșeam la masă în oraș și am crezut că e un fel de a spune, că e o glumă, că nu va împărți cu mine. Cum să nu împarți? Adică eu nu vreau să-mi comand ce ți-ai luat tu, vreau doar să gust. Știi cum e: una e să mănânci și una e să guști! Și guști și tot guști și era să-mi iau vreo două-trei furculițe în mână!', a spus soţia lui Cabral pentru ciao.ro.

Cabral i-a explicat ulterior Andreei că această atitudine era rezultatul antrenamentelor și cantonamentelor din perioada sa sportivă.

„Eu am pus la suflet, da, până când mi-a explicat că el fiind fost sportiv de performanță, prin cantonamente, și-a dezvoltat aceste abilități. Și prima regulă de supraviețuire, da, într-un astfel de mediu este să mănânci repede, că dacă nu, rămâi fără. Așa că el da, nu împarte mâncarea, dar acum n-are încotro. După atâția ani s-a dat și el pe brazdă și nu scapă negustat', a mai spus vedeta pentru sursa menţionată anterior.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au aniversat 10 ani de căsnicie: „Mi-a mâncat tinerețile!’

Citește și: Florin Piersic și Angela Similea s-au iubit în secret, în timp ce actorul era căsătorit cu Anna Szeleş: „A fost un amor nebun. Era foarte frumoasă și dorită de toți’

Citește și: Andreea şi Cabral Ibacka – Dragostea durează mai mult de 3 ani

Andreea Ibacka l-a prins pe Cabral că-i controla mesajele din telefon

Andreea nu a ezitat să recunoască faptul că avea curiozități cu privire la persoanele cu care se conversa soțul ei, așadar i-a căutat prin telefon.

Îți dai seama că o dată și o dată, să arunce cu piatra cine n-a făcut-o niciodată, s-a întâmplat, da, dar m-am lepădat de ‘sportul’ ăsta de foarte multă vreme, nu știu dacă e conștiență sau maturitate, dacă o fi de bine’, a spus Andreea Ibacka pentru Spynews.ro.

Actrița a povestit apoi, cu umorul caracteristic, cum și-a prins soțul în timp ce-i umbla prin telefon și mai ales ce explicație infantilă i-a dat Cabral atunci când l-a luat la întrebări.

Și el s-a uitat în telefonul meu, da, acum nu foarte frecvent nici el, dar avem niște episoade amuzante, memorabile, în care decât să recunoască că a făcut așa ceva, în momentul în care am deschis telefonul pe un mesaj vechi de 6 luni, pe care era evident că nu intrasem eu, mi-a zis că a intrat să pună alarma să sune și că s-a încurcat cumva în meniu și ce să vezi întâmplare că a intrat pe mesajele de acum 6 luni. Noi avem același model de telefon, nu poți să recunoști așa ceva’, a mai spus Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton