Motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu în emisiunea lui: "Nu m-am certat niciodată cu ea, dar mi-a reproșat mie că..."

 Dumba Gabriela
.

Cristi Brancu are un conflict mai vechi cu Bianca Drăgușanu, dar spune că nu s-au certat niciodată, însă de altă natură sunt neînțelegerile dintre ei. Din acest motiv, prezentatorul de la Prima TV spune că nu o va invita niciodată în emisiunile lui pe Bianca Drăgușanu și a oferit mai multe motive pentru care a luat această decizie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mulți ani, Cristi Brancu spunea că Bianca Drăgușanu nu este un model de urmat pentru copilul lui și a criticat-o pentru viața ei amoroasă. La vremea aceea, Cristi Brancu spunea public că nu o va invita niciodată în emisiunea lui pe Bianca Drăgușanu din cauza trecutului ei.

63c3d80cc14ff-242914941-869981106987414-458657847061156789-n-1-163c3d80cc14ff-242914941-869981106987414-458657847061156789-n-1-1

De unde a pornit conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cristi Brancu

Cristi Brancu a criticat-o pe Bianca Drăgușanu, în trecut, din cauza relațiilor tumultuoase, dar și pentru că își vindea hainele de lux pe care nu le mai purta. A criticat-o pentru relația cu Tristan Tate, pe care a avut-o imediat după divorțul de Victor Slav, dar și pentru mariajul de scurtă durată cu Alex Bodi.

Însă, cel mai mult l-a deranjat relația pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu și atitudinea pe care Bianca Drăgușanu a avut-o față de creatorul de modă.

„Am avut-o o singură dată invitată la emisiune, era înainte să fie această Bianca Drăgușanu, aveam emisiunea cu Oana, iar ea era într-o relație cu Cătălin Botezatu, care a fost mereu prietenul nostru, al tuturor, așa e el construit. A fost o emisiune în care încercam să dăm diverse roluri și am făcut o emisiune în care ei doi erau ca și cum ar fi prezentat un buletin de știri în doi. S-a descurcat, ea a venit după care nu a mai fost niciodată.', a declarat Cristi Brancu, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Totul a pornit de la faptul că Bianca Drăgușanu trebuia să fie protagonista propriul show, moment în care, auzind acest lucru, Cristi Brancu și-a dorit să le arate tuturor adevărata sa față, cel puțin din perspectiva sa. 

„Nu m-am certat niciodată cu ea, dar a fost o singură secvență în care ea mi-a reproșat mie ceva, a fost foarte interesant. Postul la care lucram m-a chemat pe mine, pe Morar, pe Fântânaru, ne-am dus acolo, CNA-ul a zis că o să fie o televiziune la care Bianca Drăgușanu o să facă un reality show, pe care nu l-a făcut niciodată, noi spuneam că o să fie bine. Eu am consideră că Bianca Drăgușanu nu e ce pare a fi, îi reproșasem în mod indirect faptul că după ce s-a despărțit de Cătălin Botezatu, l-a bârfit, ceea ce nu mi s-a părut în regulă, pentru că el a lansat-o și a șlefuit-o', a mai spus acesta.

Citește și: Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere, trei băi, piscină și panouri fotovoltaice: „A fost visul meu!’ / Deține și un apartament

Citește și: Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere, trei băi, piscină și panouri fotovoltaice: „A fost visul meu!’ / Deține și un apartament

Ce i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Cristi Brancu, în trecut

Bianca Drăgușanu i-a reproșat lui Cristi Brancu faptul că i-a pus bețe-n roate și din cauza lui nu a mai primit o emisiune TV.

O singură dată ne-am întâlnit, iar ea mi-a zis „Din cauza ta se întâmplă asta cu Antena Stars', de parcă eu aș fi făcut faptele relevante în locul ei. Fiecare și-a văzut de drumul lui, Oana a făcut interviu cu ea, am făcut poză cu ea, cred că fiecare e pe drumul lui. Mie mi se pare o problemă încheiată, nu mă agit.', a mai dezvăluit prezentatorul Exclusiv VIP. 

Ce părere are Cristi Brancu despre Bianca Drăgușanu în prezent

Cristi Brancu evită să mai vorbească despre Bianca Drăgușanu, dar îi urează să fie fericită și spunea acum un an că nu vrea să mai judece oamenii.

„A fost o perioadă în care am considerat că trebuie să spun lumii că un model de viață nu este un model pe care aș vrea să îl ofer copilului meu. Am trecut de etapa aia, v-am povestit că nu mai judec oamenii. În România, un anumit model de viață a devenit un model de urmat.

Prin urmare, aceasta este o temă care, din punctul meu de vedere, este depășită, încheiată, uitați-vă la Exclusiv VIP ca să știți exact ce ne dorim de la viață!’, a declarat Cristi Brancu, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

„M-am distanțat de acest subiect, îi urez multă fericire! Văd că are un om minunat alături de ea, are un copil minunat.Copilul are un tată minunat, pe Victor Slav, cu care m-am mai întâlnit și este un tip foarte mișto. Au trecut 10 ani de la știrea asta! (…) Nu am nimic cu ea. Poate, cine știe, într-o bună zi o să găsim o cale pentru a fi în aceeași emisiune’, a mai declarat Cristi Brancu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton