Motivul pentru care Laurette s-a întors în România, după doi ani în care a făcut naveta în Franța: "M-am acomodat foarte bine acolo, dar..."

 Dumba Gabriela
.

În ultimii doi ani, Laurette a făcut naveta în Franța și spune că s-a adaptat foarte bine acolo, și-a făcut prieteni și chiar i-ar plăcea să se mute definitiv acolo. Doar că a luat decizia să se întoarcă în România, cel puțin pentru următorii ani, pentru că fiica ei este foarte mică și nu s-a adaptat în Franța. Prin urmare, Laurette a decis să revină acasă până când Serena va mai crește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurette s-a mutat în Franța în perioada în care forma un cuplu cu fotbalistul Magaye Gueye. Deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni, vedeta a decis să rămână acolo, împreună cu fiica ei. Între timp, s-a împăcat cu Magaye și spune că relația lor este bună acum, însă a decis să revină în România.

899899

Laurette s-a întors în România, dar i-ar plăcea să locuiască definitiv în Franța

La începutul anului, Laurette spunea că este foarte fericită cu decizia ei de a locui în Franța și nu vrea să se mai întoarcă în România. O înscrisese pe fiica ei la o școală în Paris și spunea că Serena s-a acomodat perfect. Între timp, lucrurile s-au schimbat și Laurette a decis să revină în România.

M-am acomodat foarte bine în Franța. Parcă sunt acasă, mi-am făcut prieteni, ieșim și chiar lucrez cu unii dintre ei. Oamenii sunt foarte deschiși și nu te judecă, poți fi tu însuți. Îmi este bine și chiar mă gândesc poate să mă mut definitiv, chiar dacă în ultimii doi ani am făcut naveta între București și Paris.

Serena este încă micuță, nu s-a obișnuit. De aceea, anul acesta am preferat sa revină la școală în România. Este mică și nu mi-am dorit să o fac să sufere într-o altă țară decât acasă.

Momentan așteptăm să crească și va decide singură mai târziu unde va pleca să studieze pe viitor. Ei îi place foarte mult America deoarece vorbește forte bine limba engleză', a declarat Laurette pentru fanatik.ro.

Citește și: Laurette nu s-a prezentat la ultimele înfățișări în procesul cu bărbatul acuzat că a bătut-o în camera de hotel. Ce decizie ar putea lua judecătorii

Citește și:Laurette s-a despărțit de iubitul ei înainte de nuntă. Motivul: „Tentațiile sunt din toate părțile'

În ce relație este Laurette cu Magaye Gueye, fotbalistul pentru care se mutase în Franța

Laurette recunoaște că bărbatul perfect nu există, iar relația foarte mediatizată cu Magaye Gueye este ok în acest moment, după mai multe împăcări și despărțiri.

Laurette, ca mamă, este puternică, luptătoare și este în stare de absolut orice pentru binele și sănătatea copilului ei. Bărbatul perfect există doar în vise. Eu am învățat să trăiesc singură, să mă descurc singură, să lupt și să nu mă bazez decât pe mine și pe Dumnezeu. Bărbații vin și pleacă, important e că am lângă mine pe fetița mea care mă iubește, o iubesc și este totul pentru mine.

Suntem amândouă, asta e important. Bărbații, în acest moment, contează mai puțin. Iar cel ideal este bărbatul pe care te poți baza în momentele grele din viață, omul  care nu te lasă la greu. Care te respectă, te ajută și te sprijină în deciziile tale, te susține în tot ce faci.

În zilele noastre astfel de oameni se găsesc foarte greu, de aceea am învățat să contez doar pe mine. Plus  că nu aș accepta să nu fiu respectată la adevarata mea valoare. Relația cu Magaye este ok, atât pot spune în acest moment', declară Laurette pentru FANATIK.

Cu ce s-a ocupat Laurette în Franța

În luna ianuarie, Laurette se declara împlinită și este foarte fericită cu noua sa viață din Franța. Vedeta avea planuri mari și voia să urmeze cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris.

Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea„, spunea Laurette la începutul anului.

Laurette a lucrat într-un centru SPA, care seamănă cu o școală de masaj. În timpul epidemiei de covid-19, fosta asistentă tv și-a deschis un salon de masaj, ceea ce înseamnă că are o oarecare experiență în domeniu.

„Momentan lucrez la un centru de SPA. Este mai mult o școală de masaj și întreținere corporală. Este una dintre cele mai cunoscute școli. Nu, nu m-am mutat, tot aici stau, pentru că ne-am obișnuit, suntem în centru”, spunea Laurette acum cateva luni.

Acum a revenit în țară, și-a redeschis salonul de masaj și relaxare și este foarte mulțumită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton