Motivul pentru care Alexandra Stan nu s-a mai implicat într-o relație sentimentală de doi ani: "Dumnezeu le așază pe toate la timpul lor..."

 Dumitrache Laura
.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta nu s-a mai implicat într-o relație amoroasă de doi ani, iar recent a dezvăluit care este, de fapt, motivul. Alexandra Stan a preferat să se concentreze cât mai mult pe cariera muzicală și recunoaște că există momente de singurătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a fost întotdeauna o persoană deschisă și extrovertită, însă de doi ani, artista nu a mai avut nicio relație amoroasă, ci a preferat să se concentreze pe cariera ei muzicală. Multi dintre fanii ei sunt curioși să afle motivul pentru care Alexandra Stan nu are iubit.

alexandra stanalexandra stan

Celebra artistă a vorbit despre relațiile sale, dar și este dorința de a avea o o familie. Alexandra Stan are o carieră de succes, dar pe plan sentimental, lucrurile stau diferit. După divorțul de Emanuel Necatu, cântăreața nu a mai avut nicio relație.

Citește și: Ce a făcut Alexandra Stan cu verigheta, după divorțul de Emanuel Necatu: „Nu era vreun diamant de nu știu câte carate”

Citește și:Alexandra Stan a negat relația cu fotbalistul George Pușcaș, deși s-au pozat în ipostaze tandre, în Grecia: „Eu sunt foarte sinceră'

Citește și:Bianca Drăgușanu își micșorează sânii: „Eu am dat trendul buzelor mari. Ani de zile nu am știut ce culoare am la păr. Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase'

Citește și:Oana Roman o duce pe fiica ei la psiholog, din cauza lui Marius Elisei: „Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale a tatălui. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși este 500 de lei”

Motivul pentru care Alexandra Stan nu s-a mai implicat într-o relație sentimentală de doi ani

Alexandra Stan se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Vedeta are o carieră de succes, atât în România, cât și în străinătate. După divorțul de Emanuel Necatu, de acum doi ani, Alexandra Stan nu a mai avut nicio relație. Vedeta a dezvăluit recent că momentan se axează pe cariera muzicală, deși recunoaște că are momente în care se simte singură.

Sunt singură de doi ani. Mă știți, doar știți că eu am avut mereu relații lungi și mereu am vorbit despre asta. Este cred că prima dată când sunt atât de mult timp singură, după doi ani de zile, dar uite că am reușit să o fac și pe asta și să mă focusez pe mine.”, a spus Alexandra Stan, potrivit unica.ro.

Alexandra Stan: „Mai am momente când mă simt singură”

Alexandra Stan călătorește foarte mult, având numeroase concerte și în afara țării. Artista are o relație specială cu nepotii ei, copiii surorii sale și recunoaște că există momente în care și-ar dori o familie. Cu toate acestea, cântăreața este sigură că va veni o zi în care își va întâlni sufletul pereche.

„Nu neapărat, nu chiar, nu știu că sunt foarte focusată așa. Mai am momente când mă simt singură, dar e ok. Sunt focusată și chiar am realizat multe chestii pe care mi le-am propus anul ăsta și urmează și mai multe chestii. Și mă bucur că au dat roade. A dat roade munca mea, știu, și mă bucură chestia asta. Știi cum e, Dumnezeu le așază pe toate la timpul lor. Adică nu trebuie să te stresezi cu nimic, dacă te stresezi, nu se mai întâmplă„, a mai spus vedeta.

Alexandra Stan s-a căsătorită cu Emanuel Necatu, pe care l-a cunoscut în timpul ședințelor de terapie. Între cei doi s-a legat o relație de iubire frumoasă, iar la scurt timp au decis să se căsătorească. Spre surprinderea multora, mariajul lor a durat doar câteva luni, iar Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat.

Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.  Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta', a spus Alexandra în urmă cu ceva timp.

Sursa foto:


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton