Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei: „A avut o copilărie grea. Tatăl ei a abandonat-o. Eu am fost mamă, tată...”

 Calin Maria Bianca
.

Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei. Telespectatorii încep să descopere tot mai mult concurenții de la Insula Iubirii, prin poveștile lor de viață pe care nu se tem să le facă publice. Recent, s-a aflat despre Daiana că nu a avut deloc o copilărie ușoară, ci greu încercată, astfel că pentru ea Rareș este totul în momentul de față! Iată ce a declarat chiar iubitul ei despre geloziile sale!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Încă din prima ediție și din testimoniale, Daiana Prodan a recunoscut că este o persoană foarte geloasă și totodată posesivă, asta prin prisma întâmplărilor trăite alături de iubitul ei. Nu suportă să se uite după o altă femeie, nici atunci când stă la semafor în mașină sau în vreun alt loc. Își dorește să o privească doar pe ea și să nu aibă ochi pentru o altă femeie, iar acum Rareș a dezvăluit de unde au început, de fapt, aceste lucruri.

daiana-insulaaaadaiana-insulaaaa

Citește și: Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 26 de ani și deține o afacere cu toalete ecologice

Citește și: Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Spune că nu mai are încredere în partener, după ce acesta a flirtat cu prietenele ei

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc în aceeași casă și se vorbește, din nou, despre divorț: „Fiecare la casa lui”

Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei

Daiana a demonstrat în cele două ediții că Rareș este foarte important pentru ea. Nu o dată, ci de mai multe ori a plâns de dorul lui dar și de ceea ce ar putea face pe cealaltă insulă în lipsa ei, înconjurat de ipsite. Știe că i-a dat o listă clară cu lucrurile pe care nu le acceptă, însă chiar și așa are destul de multe temeri.

Toată lumea a observat că este posesivă și geloasă, de la concurenți și până la ispite, astfel că Rareș s-a văzut nevoit să explice situația aceasta în momentul în care a primit numeroase întrebări despre comportamentul iubitei lui.

Nu poate să aibă (n.r. încredere în ea). La un moment dat, eu pentru ea, am fost mamă, tată, știu că nu a fost bine, dar… Oricum, ea a avut o copilărie grea pentru că nu a avut tată, a crescut fără tată, tatăl ei a abandonat-o, are un tată vitreg pe care nu prea îl suportă, e mai ciudată treabă', a declarat Rareș, la Insula iubirii.

Ispitele feminine consideră că Daiana trebuie să aibă mai multă încredere în ea

Ispitele feminine au citit imediat frica din ochii Daianei atunci când le-a întâlnit și știa că își lasă iubitul în prezența lor timp de 21 de ani. L-a tot avertizat pe Rareș să aibă grijă pentru că ea îl iubește foarte mult, astfel că ispitele și-au dat seama că-i lipsește foarte mult încrederea în sine.

Daiana are nevoie de încredere în ea, îi lipsește cu desăvârșire și trebuie să se regăsească. Altfel nu va funcționa nimic niciodată', este de părere ispita Mădălina.

Ce-i drept, după experiențele trăite în copilărie este de înțeles acest lucru și de asemenea și motivele pentru care nu vrea să-l piardă pe Rareș. Așa cum chiar el a spus, i-a fost și iubit, dar și familie.

De ce nu mai are Daiana încredere în iubitul ei, Rareș Petre

Daiana și Rareș sunt împreună de doi ani, însă în tot acest timp nu a fost totul roz între ei, ba chiar au avut parte de o relație intens încercată. Problemele au început să apară după ce Rareș ar fi „călcat pe bec’ la o petrecere. Potrivit spuselor Daianei, ar fi consumat alcool și a început să pipăie mai multe prietene de-ale ei. Bărbatul neagă însă și pune totul pe seama geloziei iubitei lui. Acum, Daiana vrea să vadă dacă ea este ‘nebună și exgerez sau el se simte atras de orice altă femeie’, prin testul de la Insula Iubirii.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton