Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal dorm separat: "Eu nu cred în relațiile astea numai zen..."

 Dumitrache Laura
.

Daniela Gyorfi și George Tal formează un cuplu de aproape două decenii și au împreună o fiică. Artista a dezvăluit recent că dorme separat de partenerul ei, chiar dacă sunt împreună atât la muncă, cât și în viața de zi cu zi. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal de 17 ani și au împreună o fiică, pe Maria. Cei doi sunt un cuplu atât în viața de zi cu zi,cât și în carieră,el fiind impresarul artistei. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit că au decis de comun acord să aibă camere separate și să nu doarmă împreună.

daniela gyorfi si george tal in tineretedaniela gyorfi si george tal in tinerete

Artista a povestit că ea și iubitul ei dorm separat, iar fiecare are o altă cameră. Daniela Gyorfi susține că acest lucru îi ajută să aplaneze conflictele atunci când există o tensiune între ei doi. Deși sunt împreună de 17 ani, Daniela Gyorfi si George Tal nu sunt căsătoriți.

Citește și: Daniela Gyorfi a renunțat să mai participe la Festivalul Mamaia din 1991, după ce a auzit cât de bine cântă Laura Stoica: „O voce dumnezeiască. M-am retras…”

Citește și:Daniela Gyorfi, dezamăgită că nu a mai cântat la nunta lui Alin Oprea cu Medana: „Am așteptat ore întregi. Nu m-am distrat'

Citește și:Laura Giurcanu, surprinsă cu Cezar, fostul ei logodnic, la o zi după sărutul cu Aris Eram. S-au despărțit acum 2 ani, după ce el o înșelase

Citește și:Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat în spital. Cum se simte artistul: „A avut o stare generală mai proastă…”

Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal dorm separat

Daniela Gyorfi, 55 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Artista formează un cuplu cu George Tal de mai bine de 17 ani, iar rodul iubirii lor este Maria. Deși formează o familie, cei doi nu sunt căsătoriți, cu toate că au avut planuri în trecut, dar au renunțat. Recent, Daniela Gyorfi a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația ei cu George Tal. Artista susține că ea și partenenerul ei dorm în camere separate. Vedeta a mărturisit că acest lucru îi ajută să aplaneze conflictele atunci când apar tensiuni.

„Noi avem camere separate, nu dormim amândoi (…) Nu ne ține cearta câteva zile, noi glumim. Secretul relației noastre este că facem haz și necaz. Într-adevăr, eu sunt cea care sunt ca o maimuțică. El, până la urmă, râde, dar și el dacă greșește, își cere scuze și eu dacă greșesc, îmi cer scuze. Ne luăm de la profesional, în privat mai rar. Eu sunt perfecționistă, eu sunt nemulțumită. Noi nu trebuie să ne culcăm niciodată certați și când, indiferent cine ce face, vine la mine în cameră și îmi spune „Noapte bună' (…) Dormim împreună mai mult decât separați', a spus Daniela Gyorfi, la Xtra Night Show.

Daniela Gyorfi: „Când ne certăm, câteodată tac eu, câteodată tace el”

Daniela Gyorfi recunoaște că de-a lungul anilor au existat numeroase tensiuni între ea și George Tal. Mai mult, cei doi au fost despărțiti la un moment dat, însă iubirea lor a fost mult mai puternică. Artista a mai spus că se întelege bine cu tatăl fiicei ei, iar atunci când există tensiuni, aceastea încep de la carieră. „Atunci când ești tânăr, este orgoliul (…) Când ne certăm, câteodată tac eu, câteodată tac eu. Acum spunem că suntem bine, acum nu se știe. Eu nu cred în relațiile astea numai zen', a mai spus artista, la Xtra Night Show.

În ceea ce privește căsătoria cu George Tal, Daniela Gyrofi a spus că este fericită și fără acte. „Noi suntem o familie normală, cu bune și cu rele. În această perioadă lungă, de stat mai mult acasă, am învățat să ne reorganizăm, să fim mai uniți, toleranți și puternici. A fost și pentru noi o piatră de încercare și, clar, am avut stările noastre, dar suntem responsabili și trecem peste ele. În plus, am avut acum ocazia să petrecem mai mult timp și cu fetița noastră, Maria, și mă bucur că am stat mai mult împreună cu ea.Eu și George avem o relație matură, bazată pe încredere, ne ajutăm unul pe altul, nu mai suntem la început. Consider că suntem două persoane cu capul pe umeri și că ne cunoaștem limitele, dorințele, neputințele, știm exact ceea ce ne dorim unul de la celălalt, dar asta nu înseamnă că nu mai avem și noi discuții, ca tot omul, însă sunt constructive', ne-a declarat Daniela Gyorfi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton