Motivul pentru care Denise Rifai a renuțat la politică pentru show-ul "40 de întrebări": "Aceasta e marea mea realizare" / EXCLUSIV

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care Denise Rifai a renuțat la politică pentru show-ul „40 de întrebări”. Denise Rifai este una dintre cele mai respectate prezentatoarea de televiziune. Vedeta Kanal D a onorat invitația la petrecerea VIVA!, unde și-a făcut apariția într-o rochie spectaculoasă, de inspirație romantică, care s-a potrivit de minune tematicii serii „like a movie star”. Denise Rifai ne-a spus cum a fost trecerea de la o emisiune de dezbatere politică, la una ce documentează îndeaproape personaje din viața publică, de la vedete, la guvernanți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Denise arăți superb și porți o rochie de-a dreptul spectaculoasă, care se potrivește foarte bine tematicii petrecerii VIVA! de anul acesta, „like a movie star”. Cine ți-a creat această ținută?

Este creația lui Luca Theodor, o ținută care realmente onorează femeia, din toate punctele de vedere și care îți permite să fii așa cum poate ți-ai dori să fii în viața reală și nu poți. Ținuta mea este o ținută spectaculoasă din punct de vedere al caracterului, senzuală, provocatoare. Sunt povești de secol XVI, despre o femeie care poate îmbrăca mereu valențe ale ei în moduri diferite.

img_2951img_2951

Motivul pentru care Denise Rifai a renuțat la politică pentru showul „40 de întrebări”

Apropo de valențe, cum a fost trecerea de la emisiunea de dezbatere politică, pe care o moderai în urmă cu câțiva ani, la un show de divertisment, precum „40 de întrebări”?

Din punct de vedere al satisfacției, extraordinară, pentru că am trecut de la un public de 100-150 de mii de oameni, la un public de un milion, câteva milioane, pentru că asta îți oferă televiziunea generalistă, te ajută să treci de la publicul de nișă, care urmărește politică, care face politică, la marele public. Aceasta e marea mea realizare, că am reușit să ridic și să țin sus atâția ani o emisiune de calitate și iubită de public.

Eu arăt publicului oamenii pe care toată România îi cunoaște, așa cum sunt ei când nu-i vede nimeni. Acești oameni la „40 de întrebări”, noi îi aducem și îi arătăm așa cum sunt ei, fie că sunt politicieni, artiști, sportivi, sau mari personalități ale vieții publice românești, la mine la „40 de întrebări”, ni se arată așa cum sunt ei, când se uită în oglinda lor dimineața și nici ei nu vor să vadă anumite trăsături pe care le au ascunse acolo.

Citește și: Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după ce s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden cu Gabi Bădălău: „Au trecut trei ani. Sunt fericită că lucrurile au intrat într-o normalitate”

Citește și: Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, primul pictorial de cuplu, pe coperta VIVA! Totul despre viața personală și profesională a artistei

Simți că prin emisiunea „40 de întrebări” ai avut ocazia să te implici mai mult în ceea ce privește formatul și direcția pe care vrei să o urmeze un astfel de show TV?

Eu muncesc la fel pentru orice fel de proiect, mă ajută doar pentru că reușeșc să-i aduc în fața dumneavostră pe toți cei care au un rol în societatea românească, din oricare unghi ar fi acela.

Ești considerată o femeie puternică. Cum reușești să te impui în societate în viața personală?

Nu caut să mă impun nicăieri, sunt eu însămi, respect pe toată lumea și îmi doresc același lucru și pentru mine, aleg să am în viața mea oameni care mie îmi plac.

Discreția este elementul-cheie pentru tine, să înțeleg.

Pentru mine una, da.

FOTO: VIVA, Instagram

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: PANDORA, JTI, MAGNAPHARM cu brandurile Forcapil si Bio Oil, Dr Fiterman, Herbalife, Disney + 

Parteneri: Alexandrion Group cu brandurile Alexandrion Flavours, Brancoveanu, Hendricks, Byzantium si Bottega.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton