Motivul pentru care Diana Dumitrescu nu a mai apărut pe micile ecrane: "Lumea nu te mai cheamă, nu te mai deranjează..."

 Dumitrache Laura
.

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. În ultimii ani viața i s-a schimbat după ce a adus pe lume un băiețel. Vedeta nu a mai apărut în niciun proiect tv,iar acum a dezvăluit care este motivul pentru care a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu, 39 de ani, a apărut foarte rar la tv, în ultima perioadă. Vedeta a prezentat primul sezon al emisiunii Mireasa, de la Antena 1, apoi s-a retras din proiect. De asemenea, vedeta a renunțat să mai joace în telenovele, seriale sau filme.

diana dumitrescudiana dumitrescu

Diana Dumitrescu a decis să ia o pauză de la proiectele sale și a dezvăluit motivul acestei decizii. De asemenea, a dezvăluit că a fost chemată să participe la America Express, dar a refuzat.

Citește și: Diana Dumitrescu e dispusă să-i ierte orice soțului ei, inclusiv infidelitatea: „Importantă este familia, casa noastră și ce construim aici. Dacă sare pârleazul…'

Citește și:Cum arată Diana Dumitrescu în costum de baie. Actrița e la fel de atrăgătoare și după ce a pus câteva kilograme în plus, în urma unui accident: „Cântarul mi-a dat lovitura fatală”

Citește și:Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a leșinat în casă: „Cu transpirații și stare de rău generală. Tensiunea arăta…”. Cum se simte acum Regina Blănurilor

Citește și:Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă mai mult'. Cum explică imaginile din vacanța în Italia

Motivul pentru care Diana Dumitrescu nu a mai apărut pe micile ecrane

Diana Dumitrescu se numără printre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Vedeta a devenit mamă în 2019, când a adus pe lume un băiețe. După ce a prezentat primul sezon al emisiunii Mireasa, Diana Dumitrescu s-a retras din lumina reflectoarelor și nu a mai acceptat niciun proiect. Recent, Diana Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai apărut pe micul ecran.

Nu mai apar nicăieri. În afară de proiectele pe care le am pe rețelele de socializare, nu am mai făcut nimic. Nu știu dacă toamna asta se vor schimba lucrurile. L-am mutat pe Carol la program lung la grădiniță, atunci aș avea mai mult timp, dar să vedem dacă apare ceva. Ar trebui să mai sun oameni pe care îi știu, să vedem ce proiecte se mai fac, să merg la casting-uri.

Primul motiv pentru care nu am mai apărut a fost copilul. M-a ținut acasă, apoi am avut proiectele mele personale, plus că nu m-am mai dus pe la casting-uri. Cumva, m-am rupt puțin de lumea asta și când te rupi de zona asta, lumea știe că ești dedicată familiei și nu te mai cheamă, nu te mai deranjează. Nu pot să zic că vreau 100% să mă duc, dar mi-ar plăcea… Carol va începe al doilea an de grădiniță, pe data de 9 septembrie va împlini 4 ani. Sunt câteva lucruri pe care le-am greșit, de exemplu, l-am făcut cam răsfățat, dar este un copil bun, nu este un copil dificil.',  a declarat Diana Dumitrescu pentru impact.

Diana Dumitrescu a refuzat să participe la America Express

Diana Dumitrescu se axează pe creșterea fiului ei și se dedică familiei. Vedeta a mărturisit că a primit oferta de a participa la America Express, dar a refuzat deoarece nu poate sta departe de fiul ei. Totodată, Diana Dumitrescu susține că este o persoană mai colerică și nu vrea ca fanii să-i cunoască această latură.

Am fost chemată la America Express și am refuzat. Nu m-aș duce. Nu aș pleca o lună de zile fără să stau cu copilul meu, nici dacă m-ar plăti în aur.Plus de asta, eu am mai participat , de-a lungul perioadei mele, de carieră activă, la reality-show-uri, dar nu sunt de mine, pentru că eu mă enervez foarte repede, am nervii scurți, nu fac față cu brio și este o față pe care nu vreau să o arăt publicului. Sunt mai colerică și nu aș vrea să expun asta. Prefer să nu. Muncesc acasă cu soțul meu suficient', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton