Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie: "M-a durut..."

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie. Sunt deja trei luni de când Dinu Maxer și Deea au semnat actele de divorț. În timp ce Deea și-a refăcut viața alături de un nou partener și par să se înțeleagă foarte bine împreună, artistul încă mai caută o femeie care să corespundă standardelor sale. Dinu a povestit că i-a făcut recent curte unei domnișoare blonde, doar că ea l-a refuzat, deși era la rândul ei atrasă de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie. Dinu Maxer, 48 de ani, este printre cei mai noi burlaci din showbiz. Artistul a încheiat o căsnicie de 14 ani cu fosta soție, Deea Maxer, cei doi având și doi copii împreună. Fosta soție a lui Dinu și-a găsit deja un nou partener, alături de care este foarte fericită și care i-a cunoscut și pe copii ei din mariajul cu Maxer. Artistul nu a avut atât de mult noroc, iar după o idilă eșuată cu o brunetă misterioasă, pe nume Ada, Dinu Maxer a fost refuzat de o domnișoară blondă. Iată cum s-a petrecut întreaga poveste!

index-5index-5

Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie

Dinu Maxer a relatat că, din cauza divorțului foarte mediatizat și a faptului că este mereu în atenția publicului, după despărțirea de Deea, îi este dificil să-și găsească o iubită. Desigur, artistul a întâlnit multe domnișoare care ce și-ar dori să fie iubitele lui, dar care nu vor să aibă să intre în vizorul presei. Dinu Maxer a povestit cum o domnișoară blondă l-a refuzat fix din cauza celebrității lui.

Citește și: Dinu Maxer, reacție după ce Deea, fosta soție, l-a descris ca fiind irascibil și violent verbal: „Nu regret că am divorțat. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici'

Citește și: Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea: „Mama și tata cum să privească? Ai mei…’

Zilele trecute am crezut că există un tipar – brunetă, cu ochii căprui, foarte înzestrată. Și după aceea mi-am dat seama că am mers și în partea cealaltă, m-am dus și către o blondă cu ochii albaștri, care, apropo, vă spun în premieră, m-a refuzat din cauza publicității. A zis «dacă nu erai în valul ăsta de publicitate, să se știe cu fiecare persoană cu care vorbești, probabil aș fi acceptat să fiu cu tine». Ceea ce, îți dai seama, m-a durut.„, a declarat Dinu Maxer pentru CanCan.

Dinu Maxer: „Îmi place să savurez o femeie”

La o lună după divorț, Dinu Maxer a apărut alături de o altă femeie, o brunetă voluptoasă, pe nume Ada. Artistul a recunoscut că a simțit nevoia de afecțiune, după divorțul de Deea, dar în același timp, susține că îi este dificil să se limiteze la o singură femeie.

 „Imediat după divorț am simțit nevoia de o altă prezență feminină și acum cred că am acea perioadă de «purificare», în care ești tu cu lumea ta, regândești lucrurile. Călătoresc, o să plec iarăși. Mie mi-a plăcut să am stup, dar nu stup cu mai multe femei, că sună prost. Mie îmi place să savurez o femeie. Și dacă ești o dată, de două ori cu ea, n-apuci să-i simți gustul. Probabil am trecut și de o vârstă.”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton