Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început"

.

Emily Burghelea și soțul ei nu își vor lua o casă și vor continua să locuiască în chirie. Vedeta a fost nevoită să renunțe, de curând, la apartamentul pe care îl închiriase și în care stătea cu soțul ei și ce doi copii, asta după ce familia a adoptat un cățel, iar proprietarul s-a revoltat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Chiar dacă a trecut prin această întâmplare, Emily Burghelea nu vrea să renunțe la patruped, care a ajuns sufletul familiei. Vedeta a descoperit cățelul într-un centru de adopție din Ilfov, unde a mers cu copiii. Emily Burghelea a avut surpriza să descopere acolo mai mulți căței de rasă. Amedeea s-a îndrăgostit imediat de el, așa că a fost rapid integrat în familie.

emily-burghela-21emily-burghela-21

Citește și: Cum a ajuns Liana Stanciu să lucreze la radio: „Ratasem admiterea la Medicină, am studiat un semestru Chimie, m-am lăsat. N-am mai plecat din studio, am dormit pe o ladă de discuri…'. Ce alte job-uri mai are / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

De ce stau Emily Burghelea și soțul ei cu chirie

Emily Burghelea și soțul ei au ales să stea cu chirie pentru că astfel se pot mișca mai ușor dintr-un loc în altul. Cei doi și-au promis să se mute în funcție de școala copiilor.

„Noi stăm în chirie pentru că am ales să fim flexibil din punctul acesta de vedere și să ne mutăm în funcție de grădinițele copiilor, așa cum ne-am și mutat aici în zonă.
Când vor mai crește. ne vom muta în funcție de școlile lor și așa mai departe. Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început: de ce să stăm în chirie, când putem să stăm la casa noastră?! Mi-a explicat că o să stăm în chirie pentru că așa fac oamenii care își doresc să fie flexibili și care își doresc să se lase ghidați de viață, fără să depindă de un punct fix al unei locuințe”,
a mărturisit Emily Burghelea, pentru WOWbiz.ro.

Emily Burghelea, dezamăgită de fostul proprietar

Vedeta se declară încântată de posibilitatea de a-și schimba casa oricând dorește, dar a rămas cu un gust amar după ultima experiență.

Este o chestie foarte inteligentă dacă stai să o analizezi. La prima vedere pare o aberație, dar de fapt, în esență, este chiar un lucru foarte bun. Numai că uite există momente de genul, în care noi nu putem să stăm în casa pe care am închiriat-o,, domnul proprietar s-a gândit că nu vrea să stăm acolo cu un cățeluși și uite așa o să fim nevoiți să ne schimbăm apartamentul, mai de voie sau mai de nevoie”,mai spune ea.

Emily Burghelea are de suferit din cauza cățelului pe care l-a adoptat. Proprietarul apartamentului în care a stat cu chirie cu soțul și cei doi copii le-a cerut să plece, nemulțumit fiind de gestul lor de a aduce un câine în casă. După acest episod, fosta asistentă TV își caută altă locuință unde să se mute cu soțul ei și copiii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton