De ce George Tănase a refuzat Survivor, pentru a merge la America Express: "A cântărit mult experiența"

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care George Tănase a refuzat Survivor 2023, pentru a merge la America Express. George Tănase și Ionuț Rusu sunt una dintre cele nouă echipe care merg la „America Express” 2024. Tănase a mărturisit că în decembrie i s-a propus să participe și la Survivor România 2023, însă a refuzat categoric. Iată care este motivul pentru care nu a vrut să participe la Survivor și a preferat America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care George Tănase a refuzat Survivor România, pentru a merge la America Express. Actorul George Tănase și Ionuț Rusu fac echipă în aventura America Express. Cei doi au ales să-și testeze limitele și să aibă parte de o experiență unică. Ceea ce publicul nu știe, este că George Tănase a avut ocazia să participe la Survivor România 2023, fiind contactat în această privință, în decembrie anul trecut. George Tănase a refuzat Survivor, însă această situația l-a făcut să ia în considerare ideea de a participa la America Express.

george-tanase-invitat-special-la-premiera-sezonului-12-iumor-18776219george-tanase-invitat-special-la-premiera-sezonului-12-iumor-18776219

Motivul pentru care George Tănase a refuzat Survivor România, pentru a merge la America Express

George Tănase este unul dintre concurenții de la America Express, care vor merge în aventura lor, în noul sezon al show-ului. Actorul a măsrturisit la podcastul moderat de Nelu Cortea, „Colegi de cameră”, că în luna decembrie a anului trecut a primit oferta de participa la Survivor România, însă a refuzat, deoarece i s-a părut o încercare prea dură.

Citește și:Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan – Edward Sanda sunt printre concurenți

Citește și:America Express 2024. Primele declarații ale vedetelor care pleacă pe Drumul Soarelui

Citește și:Motivul pentru care Dinu Maxer a fost refuzat, recent, de o femeie: „M-a durut…'

Citește și:Cine este Alexandru Mureșan, iubitul Cristinei Ciobănașu. Are 31 de ani și este medic stomatolog

„Eu primisem și o ofertă de la Survivor, în decembrie, de ăla chiar mi-era frică 100%. Am zis că nu merg. Nu sunt omul reality-urilor, eu mă pricep să le parodiez. Și aici am alunecat pe coaja de banană. Vedem dacă o să fie bine sau nu. Dar a cântărit mult experiența voastră. Că m-au întrebat și ei', a spus George Tănase în podcastul „Colegi de cameră”.

George Tănase, despre America Express: „A sosit momentul ca băieții să devină bărbați”

George Tănase a scris un mesaj pe Instagram, despre participarea la America Express, sezonul 6. Actorul de comedie le-a dezvăluit fanilor săi că a venit momentul să îl cunoască așa cum este cu adevărat. De asemenea, acesta a vorbit și despre prietenia cu Ionuț Rusu, partenerul său de la America Express.

Hei, hei, dragii moșului…A sosit momentul ca băieții să devină bărbați și să plece într-o călătorie de neuitat, America Express. Pentru noi această emisiune e singura șansă de a mai deveni responsabili în viața asta și momentul ideal să ne facem tații mândri. Vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Ce știm sigur e că voi veți vedea pentru prima oară ce se ascunde cu adevărat în spatele Sketch-urilor, a personajelor sau a glumelor. Vom fi noi așa cum probabil nici noi nu ne-am mai văzut până acum‘, a scris George Tănase pe contul său de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton