Motivul pentru care Irina Gologan a renunțat la televiziune, pentru o perioadă: "În viață, ca să câștigi ceva, trebuie să renunți la altceva"

 Dumitrache Laura
.

Irina Gologan, prezentatoarea de la matinalul Prima tv, a luat o pauză pentru a se ocupa de copii, in urmă cu doi ani. Vedeta a vorbit despre această decizie, declarând că nu consideră că a făcut un compromis. Moderatoarea tv este căsătorită cu Sorin Chiriac, iar împreună au doi copii minunați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Gologan este o carieră impresionantă în televiziune, devenind cunoscută după ce a prezentat știrile. De asemenea, Irina este un adevărat exemplu pentru colegii ei de breaslă, prin intermediul ambiției și profesionalismului cu care își face meseria de jurnalist.

irina gologanirina gologan

Irina Gologan are o experiență vastă în televiziune, dar în urmă cu ceva timp a decis să ia o pauză. A lucrat mai mulți ani ca reporter de teren la PRO TV, iar în prezent este moderatoare tv la matinalul de la Prima TV. Irina a fost atrasă de jurnalist încă de la o vârstă fragedă.

Citește și: „E disperată, nu mă mai înțeleg cu ea”. Liviu Vârciu, declarație surprinzătoare despre Anda Călin, în vacanța din Maldive

Citește și:Priscilla Presley contestă testamentul fiicei ei, Lisa Marie Presley, după moartea sa. Care e motivul

Citește și:Adelina Pestrițu a împlinit 36 de ani. Ce intervenție estetică și-a făcut de ziua ei de naștere: „Vreau să păcălesc buletinul'

Citește și:Adrian Daminescu suferă de cancer la plămâni: „Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă…”

Motivul pentru care Irina Gologan a renunțat la televiziune, pentru o perioadă

Irina Gologan prezintă matinalul la Prima Tv, dar în urmă cu câțiva ani a decis să ia o pauză de la televiziune.După ce a născut a doua oară, Irina a hotărât să se dedice familiei și nu consideră că a făcut un compromis.

„Ca să fii un reporter bun, ca să faci materiale ce pot schimba percepții, reguli, legi, poate, e nevoie de dedicare 100% în teren. Ori eu atunci, cu două fetițe, una de 3 ani și ceva și una de aproape 2 ani, simțeam că nu pot fi implicată total și că, dacă voi continua, nu voi fi mulțumită de rezultate.Așa că am renunțat pentru o perioadă la televiziune. Decizia a fost simplă, asumată, curată. Nu simt că a fost un compromis. Ba mai mult, a fost ceva ce trebuia să se întâmple. În viață, ca să câștigi ceva, trebuie să renunți la altceva.”, a spus Irina Gologan pentru unica.ro.

Irina Gologan: „Nu vreau să îmi expun viața mea și a familiei mele”

Deși este o jurnalistă de succes, Irina Gologan vrea să își viața personală departe de ochii lumii. Prezentatoarea Tv nu dorește să devină faimoasă dezvăluind lucruri din viața ei de familie.

„Nu vreau să îmi expun viața mea și a familiei mele. Vorbesc despre mine, pot oferi sfaturi celor la început de drum, însă nu îmi doresc să ofer detalii și picanterii despre mine. Nu sunt dispusă să plătesc acest preț pentru a deveni mai cunoscută. Plus că nu acesta e scopul meu. Nu de asta am ales televiziunea.„, a mai spus moderatoarea tv.

Irina Gologan are două fetițe

Irina Gologan este căsătorită cu Sorin Chiriac, iar împreună două fetițe. Ema și Roa sunt cea mai mare bucurie a jurnalistei. De când a devenit mamă, viața acesteia a devenit mult mai împlinită. Cu toate că are un job solicitant și trebuie să aibă grijă de fiicele sale, Irina Gologan reușește să se mențină în formă.

„Nu prea am eu o dietă. Mănânc cum și ce apuc, din păcate. După nașteri m-am obișnuit să mănânc doar de 2 ori pe zi și porții mai mici. Mă rog, când spun orice, nu înseamnă că mănânc o pizza întreagă sau 3 prăjituri odată, sau combin prea multe alimente la o masă.Am mare grijă la mărimea porției și nu trăiesc pentru a mânca, ci invers. O fi și ăsta un secret.”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton