De ce Mihai Găinușă a ales-o pe Oana Paraschiv pentru participarea la Asia Express, și nu pe soția lui, Ioana: „Ea se bucură că scapă de mine o perioadă...”

 Matei Bianca
.

Mihai Găinușă a vorbit deschis despre motivul pentru care a ales-o pe Oana Paraschiv pentru participarea la Asia Express, și nu pe soția lui, Ioana, dar și despre reacția pe care aceasta a avut-o când a auzit că el va merge în emisiunea de la Antena 1 alături de colega lui de breaslă. Cei doi au decis că așa este cel mai bine, deoarece, în acest fel, partenera de viață a prezentatorului de radio se poate ocupa de casă și copii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mihai Găinușă a ales să participe la emisiunea Asia Express alături de colega sa de radio, Oana Paraschiv, în loc de soția lui, Ioana, cu care are o relație lungă și frumoasă. Motivul, așa cum a explicat fostul prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor, este legat de responsabilitățile de acasă și mai ales de cei doi copii pe care îi au împreună.

mihai1mihai1

Citește și: Cine este soția lui Mihai Găinușă de la Asia Express. Ioana îi este alături de 20 de ani și i-a dăruit doi copii

Citește și: Asia Express 2 septembrie – Oana Paraschiv a fost la un pas de leșin. Ce a pățit colega lui Mihai Găinușă: „A fost groaznic, simțeam că nu mai pot să respir!'

Citește și: Tatăl Denisei Răducu, prima reacție după ce au apărut imagini cu mormântul artistei cuprins de flăcări: „Acum vreo 5 ani, a ars ca o torță, s-a spart rău până și crucea din marmură…”

Citește și: Asia Express 9 septembrie – Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mare: „Am început să plâng. Nu mai pot, mă dor toate'

Motivul pentru care Mihai Găinușă a ales-o pe Oana Paraschiv pentru participarea la Asia Express, și nu pe soția lui, Ioana

Mihai Găinușă a dezvăluit motivul pentru care a ales să participe la emisiunea Asia Express alături de colega sa de la radio, Oana Paraschiv, și nu de soția lui, Ioana, cu care are o relație frumoasă de 20 de ani și doi copii minunați.

Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor a explicat că decizia a fost una bună din toate punctele de vedere, deoarece partenera lui de viață a rămas acasă pentru a avea grijă de copii.

„Am lăsat soția acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă și de copii. Așa că am venit în Asia Express cu Oana, care este colega mea de la radio și ne știm de peste 14 ani', a declarat el în emisiune.

Cum a reacționat Ioana Găinușă când prezentatorul de radio a plecat în Asia Express cu colega lui

În prima ediție a emisiunii Asia Express de la Antena 1, Mihai Găinușă a vorbit despre cum a reacționat soția lui, Ioana, când el a plecat în acest show cu colega lui de breaslă, Oana Paraschiv. Se pare că partenera de viață a prezentatorului de radio nu a fost deranjată de acest aspect.

„Dar ce părere are soția ta că mergi cu mine la Asia Express?', l-a întrebat Oana Paraschiv.

„Se bucură că scapă de mine o perioadă', a răspuns acesta.

Ce declarații au făcut Mihai Găinușă și Oana Paraschiv despre participarea la Asia Express

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au făcut declarații despre participarea la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Cei doi concurenți au vorbit deschis despre fricile pe care le au cu privire la participarea la acest reality show.

„Eu știam că este frumos în Asia Express, dar și greu. Iar aici am descoperit că este mult mai frumos, dar și mult mai greu. Am venit cu aproape toate fricile posibile. Cea mai mare este frica de leșin, de rău fizic', a precizat Oana Paraschiv.

„Da, realitatea este că am descoperit că în Asia Express este foarte greu: se lasă cu leșin și mâini amorțite. „Eu am venit pe Drumul Zeilor cu două frici: prima este frica de a mă face de râs și a doua, că n-o să pot duce fizic probele. Și mă voi întoarce cu o frică-n plus: frica de emoții. Pentru că acest show mi-a declanșat un set de emoții pe care nu credeam că le mai am. Eu, de obicei, nu am emoții, sunt destul de echilibrat', a completat Mihai Găinușă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton