Motivul pentru care Misty și Keo au amânat nunta, din nou: "Planurile nu merg. Pentru el sunt..."

 Radulescu Ruxandra
.

Motivul pentru care Misty și Keo au amânat nunta, din nou. Misty și Keo formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și împreună sunt părinții unei fetițe, pe nume Arya. Cei doi artiști plănuiesc de ceva timp să se căsătorească, însă de fiecare dată intervine câte ceva care le dă planurile peste cap. Misty a povestit de ce este nevoită să amâne, din nou, planurile de nuntă și ce probleme de sănătate a avut fiica ei, Arya.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Misty și Keo au amânat nunta, din nou. Misty și Keo sunt împreună de peste opt ani și au o fiică adorabilă, pe nume Arya. Deși Misty și Keo au de gând să ajungă în fața altarului și să devină soț și soție, cei doi au fost din nou nevoiți să amâne ceremonia. Se pare că Misty se ocupă singură de organizarea nunții, iar timpul nu-i permite să facă totul ca la carte. Un alt element care a făcut-o pe Misty să puna planurile de nuntă pe plan secund a fost fetița ei, care a avut probleme de sănătate.

screenshot-2022-04-18-at-16.26.38screenshot-2022-04-18-at-16.26.38

Motivul pentru care Misty și Keo au amânat nunta, din nou

Misty și Keo au pus nunta pe plan secund, după ce fiica lor Arya a făcut gripă. Misty nu se grăbește totuși cu ceremonia, întrucât simte că partenerul ei o consideră deja o soție.

Planurile de nuntă nu merg. Le-am amânat. Nu am avut timp să mă ocup așa cum îmi doresc. Eu sunt cea care se ocupă, Keo nu prea are treabă cu organizările. Mă mai sfătuiesc cu el, îi cer păreri. Pentru el, căsătoriți sau necăsătoriți, e acelasi lucru. Pentru el sunt soție oricum. Mi-a zis să îi zic ziua și ora. În rest, am mână liberă, să fac și să aleg tot ce vreau.

Mi-a zis orice mă face pe mine fericită, îmi știe gusturile și are încredere. Îmi face toate plăcerile și mie, nu doar Aryei. Ne spune mereu că el e fericit când noi două suntem fericite și că vrea doar să fim sănătoși.

Citește și: Cum au împărțit Oana Ioniță și soțul ei custodia copiilor, în plin proces de divorț: „Să nu simtă vreo diferență de iubire, de atașament…”

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout'. De evită să-și viziteze mama

Îl iubesc mult, este un iubit și un tată mai mult decât am visat. De Revelion Keo a avut concerte la Iași și s-a întors acasă cu gripă. Am făcut și eu și Arya gripă, așa, pe rând, iar de atunci am avut luni de zile de viroze.Nu prea a răcit în primii 2 ani de viață, în următorii 2 ani de pandemie nu a răcit deloc iar lunile acestea parcă le-a făcut pe toate. Era bine câteva zile, după care 2 săptămâni bolnăvioară și tot așa.

Și apoi, eu care răceam o dată la câțiva ani, acum de fiecare dată când o lua pe Arya răceala, la scurt timp mă lua și pe mine. Ne lua pe rând și ne dădeam una de la alta, nu știu efectiv, numai așa am ținut-o, a fost super', a declarat Misty pentru FANATIK.

Misty și Keo ar putea face nunta la Geneva

Misty a anunțat că planurile de nuntă s-au schimbat, la sugestia nașilor de botez ai micuței Arya. Aceștia au propus ca MIsty și Keo să organizeze ceremonia la Geneva, pe o barcă.

Noi voiam să facem nunta la Sibiu, la aceeași biserică în care a fost botezat Keo dar și Arya. Tot acolo am făcut și botezul Aryei și mi-a plăcut foarte mult, a fost intim și perfect, departe de ochii presei.

Iar acum a venit nașul si nașa Aryei ( are doua perechi de nași, Mihai Constantinescu și Simona Constantinescu. Și un alt cuplu, prieten din copilarie al lui Keo împreună cu soția lui, Xavier și Florence, stabiliți in Geneva) cu ideea și sugestia, să facem nunta acolo.

Au și o barcă mare, pe care ne-au invitat să facem petrecerea. Deci mă gândesc, încă încerc să îmi dau seama și să aflu. Cum ar fi cel mai frumos dar și ușor de gestionat, să poată ajunge toți cei care ne dorim să ne fie alături. Nu va fi o nuntă cu absolut toate tradițiile, o facem după gustul si personalitățile noastre', a precizat Misty, pentru aceeași sursă.

Cum va arăta rochia de mireasă a lui Misty

Misty a ales și rochia de mireasă, ceea ce înseamnă că nunta se va întâmpla totuși destul de curând. Partenera lui Keo vrea să poarte o ținută simplă și elegantă la biserică, iar la petrecerea de după ceremonie, va adopta o ținută mai lejeră.

Am ales rochia, da, am modelul în minte, am poze în telefon. M-am inspirat din modelele mai multor rochii, am ales detaliile care mi-au plăcut de la fiecare. Însă nu am avut timp să mă ocup și nici nu m-am hotărât încă cine mi-o va confecționa. E o rochie destul de simpla, în sensul că nu e încărcată cu broderii sau alte accesorii.

Are corset fără bretele și fustă lungă, ușor bufantă, crăpătura pe un picior. Și detașabilă, fiindcă voi avea și una scurtă la un moment dat, să pot dansa la petrecere. Îmi doresc să se simtă bine toți apropiații și să țină petrecerea până dimineața', a mai declarat Misty pentru FANATIK.

Misty vrea să petreacă luna de miere alături de Keo, într-o destinție exotică

Luna de miere nu se știe unde o vor petrece, cert este că Misty visează la o destinație exotică cu nisip strălucitor.

O să vedem câți vor putea să ajungă în funcție de locul în care vom hotărî să facem nunta, având în vedere că nu va fi în București.
Avem mulți prieteni artiști care vor să ne cânte. Dar în mare parte va fi un dj care se va ocupa de muzica.

Vreau atmosfera unei petreceri, nu vreau atmosfera unui concert. Atmosfera concertelor pentru artiști e cea de job cumva. Aș vrea să se simtă ca la o petrecere toți cei prezenți, niciunul la job.

Având în vedere că am amânat nunta pentru anul următor, mai am timp să mă gândesc unde vreau să ne ducă Keo, în luna de miere. Visez la o plajă cu nisip alb și apă turcoaz. Cred că va fi o lună de miere în 3 fiindcă nu știu dacă pot, putem sta fără Arya. O să vedem și o să aflați și voi atunci', a mai spus Misty pentru FANATIK.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton