Motivul pentru care Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab: "Nu pot să-mi trădez familia"

 Dumitrache Laura
.

Otilia Bilionera a pus capăt relației cu iubitul străin. Artista are o carieră de succes, iar pe plan persona, vedeta a preferat întotdeauna să fie discretă. Cântăreața s-a despărțit de iubitul său arab, iar mulți au fost curioși să afle de ce s-au despărțit de fapt.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața a reușit să cucerească publicul internațional cu talentul său muzical. Melodiile vedetei au ajuns întotdeauna hit-uri, aducându-i faimă. Deși fanii Otiliei se așteptau ca artista să facă pasul cel mare alături de iubitul arab, cântăreața a anunțat că s-au despărțit.

otilia iubit turc despartireotilia iubit turc despartire

Otilia Bilionera a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei de origine arabă, Hamude. Spre surprinderea fanilor ei, cei doi au decis să se despartă după trei ani de relație. Vedeta a mărturisit care a fost, de fapt, motivul care a dus la despărțire.

Citește și: Ce operații estetice are Otilia Bilionera. Artista a spus adevărul:”Anual îmi fac două…”

Citește și: Cine este bărbatul de la Survivor cu care Otilia Bilionera s-ar căsători:„Are iubită'

Citește și: Giani din Las Fierbinți, implicat într-un accident rutier.Cum se simte actorul

Citește și: Irina Loghin a fost jefuită pe litoral:„De atunci, le țin sub cheie'

Motivul pentru care Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab

După trei ani de relație, Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab, Hamude. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar spre surrpinderea multora, aceasta a luat sfârșit. Otilia și Hamuse s-au căsătorit religios într-o moschee, dar artista a declarat că religia a fost motivul pentru care au divorțat. Recent, Otilia a mărturisit că își dorea de mult timp să pună capăt relației. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni.

‘Despărțirea mea de iubit nu e de acum, voiam să punem punct de foarte mult timp, dar am rămas în relații foarte bune cu el. Ne consultăm în continuare, noi am fost foarte mult buni prieteni în primul rând am ajuns la concluzia că nu putem să avem o relație de lungă durată deoarece noi suntem de religii diferite.Am fost o fată crescută la țară cu principii și atunci nu pot să-mi trădez familia. Vreau să cred în ceea ce cred și așa voi fi până la sfârșit. Te gândești că faci un copil și te gândești ce religie ia…”, a declarat Otilia Bilionera la Antena Stars.

Otilia a apelat la ajutorul unui medic psihiatru

Îndrăgita artistă susține că trece printr-o perioadă dificilă, după ce a aflat că a fost trădată de fostul ei impresar. Cu toate că are un succes răsunător pe plan profesional, Otilia Bilionera nu s-a ales cu nimic după ani întregi de muncă. Cântăreața a declarat că a apelat la psiholog și că urmează un tratament.

”Cariera mea este cea mai importantă și eu m-am născut să fiu cântăreață. Mie îmi place foarte mult să fiu pe scenă și să fac oamenii fericiți atunci când mă ascultă. Este frustrant, mai ales că fostul meu manager are vilă cu trei etaje și eu n-am nici măcar o garsonieră.

Iau un tratament psihologic, anti-depresiv și merg regulat la psihiatru deoarece pe mine m-a afectat destul de mult când am aflat. Pentru mine a fost un șoc să aflu că omul în care am avut încredere cel mai mult nu a fost corect cu mine și m-a folosit”, a mai spus Otilia Bilionera.

Otilia și-a dat în judecată fostul impresar

Înainte de a pleca la Survivor România, Otilia Bilionera l-a acționat în instanță pe cel care s-a ocupat în ultimii ani de ea. Artista și-a anunțat fanii că a încheiat orice colaborare cu vechea casă de discur. „Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!',  i-a anunțat Otilia Bilionera pe fanii ei.

Sursa foto; Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton