Motivul pentru care Raluca Blejuşcă, fosta componentă a trupei Angels, nu a mai apărut pe scenă în ultima perioadă. Ce i-au scris fanii: „Să plec mereu de acasă pentru evenimente, concerte a fost epuizant pentru mine"

.

Raluca Blejuşcă, fosta componentă a trupei Angels, susține că nu renunță la muzică, chiar dacă în ultima perioadă a dispărut de pe scenă. Solista recunoaște că a luat această pauză pentru că cei cinci copii pe care îi are au avut nevoie de ea. Raluca Blejuşcă se împarte tot mai greu între familie și carieră, asta pentru că are numeroase responsabilități, iar uneori se simte epuizată.  

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Trupa Angels a fost un adevărat fenomen în anii 2000, iar după despărțirea de Monica, colega de trupă cu care a cântat încă de la 13 ani, Raluca a început o carieră solo. A avut un moment când a renunțat, dar după nașterea copiilor ei, Raluca Blejuşcă a realizat că fără muzică nu poate să trăiască, așa că a revenit în lumina reflectoarelor.

raluca 1raluca 1

Când revine Raluca Blejuşcă-ex Angels din nou pe scenă

Fanii o vor pe Raluca Blejuşcă din nou pe scenă, iar mesajele pe care le primește demonstrează asta. Artista a ținut să îi liniștească pe care care îi iubesc muzica și îi urmăresc activitatea.

„Raluca, nu ne părăsi din nou! Ne e dor de vocea ta”. Acesta e unul din multele mesaje pe care le-am primit în perioada aceasta de câteva luni în care am absentat de pe Facebook în special. Da, dragii mei, am simțit nevoia de o scurtă pauză, pentru că familia a avut nevoie de mine 100%. Pentru mine propoziția „Familia e prioritatea mea” nu e un banal clișeu, e viața mea însăși. Eu respir prin ei, și ei prin mine.

Recunosc, să plec mereu de acasă pentru evenimente, concerte, emisiuni, ședințe foto, muncă la studio, repetiții a fost epuizant pentru mine, fiind mamă cu atâtea alte responsabilități. Chiar am avut nevoie de această scurtă pauză.

Din fericire, băiatul cel mare a reușit să între la liceul mult dorit, cred că și datorită implicării mele. Anul acesta urmează să dea examenul de capacitate și Casian, așa că o mamă cu mai mulți copii e mereu cu inima plină de emoții. Sper să reușesc, printre picături, să reintru în studio pentru piese noi gândite de mult pentru voi…

Fiți siguri că nu renunț și voi reveni când vă veți aștepta mai puțin. Dar, măcar încă câteva luni, am nevoie să ascult și să mă încarc cu cea mai frumoasă și mai de succes melodie a mea: familia mea. Vă iubesc pe toți curat și sincer”, spune ea, pe o rețea de socializare.

Citește și: De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!'

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…'

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Raluca și Monica, descoperite de Costi Ioniță

Raluca Blejușcă a fost descoperită de Costi Ioniță. El a fost cel care a găsit-o și pe pe colega ei, Monica Ene, și le-a adus pe scenă împreună. Piesele cu care au făcut senzație, Zilele trec” și Așa-s băieții”, sunt încă difuzate pe posturile de radio.

„Da, am fost invenția lui Costi Ioniță. Sunt tare mândră că mi-a acordat încredere, că m-a ales pentru trupa Angels. Pe atunci, eu și Raluca eram niște copilițe, aveam 13 ani, iar el ne era ca un tată, ne-a dat sfaturi foarte bune, ne-a ținut la distanță de relele din showbiz, de fanii mai obraznici. Sunt tare fericită că oamenii nu au uitat de trupa Angels, tinerii au început să afle despre hit-ul ‘Așa sunt băieții’ pe internet„, povestea Monica într-un interviu.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton